hos amanda

Sitter just nu hemma hosn amanda med amanda och matilda och vi ska snart dra till antingen hässelby gård eller vällingby.
Idag så var jag först i skolan och sen så hade jag inget språk och då satt jag ute i solen med sara och sen kom amanda till våran skola så då satt vi där ett tag coh sen tog jag och amanda skjuss av erik och albin hem till amanda och så åt vi och sen kom matilda hit också och nu har vi suttit och kollat på massa kläder. fixat iordning oss och tagit massa bilder och videor så ni får säkert se en hel del av dom senare i helgen.
Men nu ska vi snart dra så ni får ha det så bra.
/ anna

ny mobil

Hejsan bloggen.

Har precis städat undan på mitt rum och fixat det sista på min no uppgift så nu är jag klar med det och det känns toppen.
Idag efter skolan så åkte jag hem ett tag och sen mötte jag michelle för hon ville ha sin tröja och en väska tills när hon åker till Milano imorgon. När jag mött henne så gick jag hem och fixade lite saker och sen drog jag till medis och mötte upp michelle för vi skulle ta sällskap en bit för jag skulle möta pappa vid hötorget och hon skulle till hässelby. När jag mött pappa så gick vi in på telia och skulle lämna in min mobil på lagning men det kostade lika mycket att lämna in den på lagning som att köpa en ny så vi gick till elgiganten och köpte en ny istället som är rosa (a) hihi. När jag kom hem så la jag över massa musik till min nya mobil och sen så åt jag och fixade min no uppgift.
Imorgon så är det ju valborg och då ska jag vara med massa och jag får hoppas på att det blir roligt och en massa bilder kommer tas men dom får ni se senare i helgen.
Jag kan inte skriva så mycket mera nu för pappa ska tydligen ha datan nu men ni får ha en fortsatt trevlig kväll.

den här mobilen köpte jag idag

/ anna

hos matilda

Sitter hemma hos matilda just nu och ska ta och fixa en so uppgift och efter det så ska vi åka och träna. Jag lägger upp en videoblogg från idag sen när jag kommer hem.

vi är väll bara liite fina va ? haha


/ anna

första dagen på skolan efter tre veckors ledighet

Hejsan bloggen!

Shit, det känns som evigheter sen som jag skrev men jag har varit fullt upptagen med annat " som vanligt under helgen" men jag har haft så mycket med skolan nu också men nu ska jag ta och ändra lite på det under veckan och försöka uppdatera så ofta jag kan i alla fall. Eftersom jag inte berättat om min helg någonting så får jag ta och berätta nu istället.
I lördags så var jag som sagt på grönan med matilda och eftersom vi fick gå in vägen som alla kändisar gick in genom så såg vi självklart jättemånga kändisar och vi blev också fotade så det var jätteroligt . Under våran vistelse på grönan så åkte vi nästan precis allt förutom den nya bergochdalbanan för att för det första så var det jättelång kö och för det andra så såg den jätteläskig ut. Vi åkte hem till matildas faster och hämtade våra grejer vid fem tiden kanske då vi åkte hem till michelle och var där ett tag och väntade på att hon skulle äta och när hon var klar så drog vi till spånga för att träffa några och på bussen så träffade vi våran nya "alkiskompis" , han hade tydligen varit hos sin tjejs kompiss tjejmiddag och snacka om att han var helt j*vla tankad så vi satt och snackade med han och sen så gick han av vid spånga station där vi också gick av. På kvällen så sov jag hos matilda och både hon och jag var så himmla trötta så vi somnade nog vid ett tiden.
I söndags så vaknade vi vid elva av att matildas mamma väckte oss men vi gick inte upp fråns vid halv tolv då vi gjorde åt frukost och tittade på andra avenyn men efter det så var vi tvungna att göra oss iordning för vi skulle till vällingby men jag var tvungen att dra tidigare eftersom jag skulle förbi michelle och hämta mina saker och medans jag är påväg till henne så smsar jag med amanda och då säger hon att hon vill följa med till vällingby och michelle säger samma sak så det slutade med att jag, michelle, matilda och amanda dra till vällingby för att titta på kläder. Vid fem så drog alla hem förutom amanda som var tvungen att vänta på sin syster men matilda drog hem till sig och jag och michelle drog hem till michelle ett tag men vid sex tiden så drog jag hem för jag skulle äta och plugga så hela kvällen blev ängnad åt att plugga.
I morse så vaknade jag vid kvart i sju då jag var tvungen att göra mig iornding för att sen dra till matilda och sen till skolan. I skolan så fick man höra massor av vad folk gjort på sin prao och så, det var faktiskt kul att höra eftersom alla gjort så massa olika saker. Efter skolan så drog jag in till stan för att möta michelle för att jag skulle kunna få mitt smink för jag glömde det hos henne i söndags och när jag mött upp henne så följde jag med henne när hon skulle shoppa lite men det blev inget mera än en massa rengörningsprodukter. När vi var klara så drog jag hem och pluggade, åt middag och tittade på tv.
Ikväll blir det nog inte så mycket mera än att slappa framför tvn men jag är så otroligt trött så det är bara skönt.
Jag tänkte lägga utt lite bilder från helgen men jag orkar inte skriva massa förklarigar om dom men ni ser säkert vad det är och vilka det är vid det här laget. ( klicka för större på vissa )




/ anna

hos michelle

Idag var jag som sagt på grönan och ja det va roligt som f*n men mera om det berättar jag imorgon jag tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg så ni vet att jag lever och det är precis vad jag gör. Just nu sitter jag hemma hos michelles pappa och vi sitter och planerar hur vi ska göra med kvällen med vi har ännu inte kommit på något slutligt svar men ja någonting blir det väll.
Nu måste jag ta och sluta för jag ska fortsätta diskutera haha det som jag självklart är bäst på men jajal.
/ anna

ny hårfärg

Har precis tvättat bort mitt smink och ska snart sova för jag ska upp jättetidigt imorgon för jag ska till grönalund klockan tio för jag är typ vip eller matildas faster har fått biljetter och då fick hon ta med sig några och då tog hon med sig mig,matilda, matildas kusin och hans kompis så vi kommer vara med i tidiningen och så imorgon och sen så kommer vi få åka den nya bergochdalbanan innan alla andra haha ! Jag lovar att ta en himmla massa bilder imorgon men jag kan inte lova att jag lägger in dom imorgon eller att jag bloggar speciellt mycket imorgon för på kvällen så ska jag sova hos michelle.
Idag på morgonen så mötte jag upp matilda vid t-centralen och så gick vi till frisören och då fick vi tid på en gång och själva färgningen+ slingningen tog ca två timmar och en kvart. Medans färgen värkade så såg mitt hår orange ut och jag blev jätterädd men allting ordnade upp sig så nu är mitt hår typ mörkblont med lite bruna skiftningar så jag är faktiskt nöjd men mitt hår kommer bli lite ljusare än såhär eftersom jag har toning i just nu som skulle ta bort dom röda nyanserna. När vi var klara hos frisören så gick jag och matilda först till gina tricot där matilda köpte en jättefin rosa tröja och sen gick vi till en annan affär för jag skulle köpa en t-skirt som jag har tänkt att köpa jättelänge men det har inte blivit av men nu är den min i alla fall.
Vid fem tiden så kom pappa till mitt jobb och åt och sen kom michelle och vid sextiden så vi slutade så drog vi in till stan och sen hem till matildas faster och gjorde oss iordning och sen träffade några killkompisar så var vi med dom och sen drog jag hem och här sitter jag just nu osminkad med mjukisar och tjocktröja.

den här tröjan köpte jag idag fast jag köpte den i rosa


/ anna

nästa .. t-centralen

Fick nyss ett sms av matilda att jag jag börja dra mig mot tunnelbanan nu så efter det här inlägget så drar jag och möter henne. Ni får ha en bra dag



såhär ser man ut just nu

/ anna

dagens outfit



t-skirt- från usa
vitt linne - mq
mönstriga tights - gina tricot

/ anna

nyvaken

Godmorgon bloggen !
Sitter just nu i pappas stora t-skirt och har precis vaknat så just nu är jag jätteseg men jag ska ta och äta lite frukost nu så då kanske jag blir lite piggare.
Jag skulle igentligen till pappas jobb nu på morgonen för att hämta pengar men pappa hade tydligen gått upp tidigare och gått ner till atomaten för att ta ut pengar till mig, tack pappa.
Vid kvart i tio så måste jag dra hem ifrån för jag ska möta matilda i t-centralen så vi kan ta sällis till frisören så jag måste börja göra mig iordning nu men jag slänger in en dagens outfit sen innan jag drar.
/ anna

godnatt


bjuder på en cp bild på mig och matilda från nyårsafton

Nu säger jag godnatt för jag är så otroligt trött och sen ska jag upp så tidigt imorgon så jag tänkte gå och lägga mig nu så nå får sova så gott.

/ anna

inget att göra

Tjejlistan
1. Har du ett par blåa string? - har jag säkert

2. Vem var den senaste du pussade? - beror hur man ser på det

3. Vad har du för bhstorlek ? -  75 B

4. Trivs du med det? - nej

5. Har du lagt till något nummer på din mobil idag? - nejj

6. Gillar du nån nu? - nepp

7. Vad gjorde du inatt? - försökte sova

8. Och i förrgår natt? - sov

9. Vad gör du innan du ska sova? - lyssnar på musik

10. Kan du prata med din mamma om allt? - ne

11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - jag vet inte

12. Har du varit gravid? - nej

13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - har ingen pojkvän

14. Choklad eller glass? - choklad

15. Push-up eller T-shirtbh? - push-up

16. String eller hipsters? - string

17. Stövlar eller sneakers? - bror på

18. Kjol/klänning eller jeans? - olika


åtta fakta

1. Hemstad/ort: hässelby, södermlamby

2. Hårfärg: brunt, men blont imorgon

3. Längd: 172

4. Frisyr:  olika

5. Ögonfärg: blåa

6. Skostorlek: 38/39

7. Humör: trött

8. Vänster eller högerhänt: höger


Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? - ja

2. Tror du på kärlek? - ja

3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - mm -.-

4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? -  japp

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - a tyvär

6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - naae

7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - ja

8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - ja/nej

9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - ja

10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - räknas kläder och väskor ? (a)

Tio saker;
Det där eller det här
1. Kärlek eller pengar? - båda!
2. Vin eller öl? - öl
3. Dag eller natt? Natt
4. One night stand eller förhållande? förhållande
5. Tv eller internet? - båda
6. Pepsi eller cola? - Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? -  vild fest men det är ändå mysigt med romantisk hemmakväll någon gång då och då.
8. Färgfoto eller svartvita? - båda
9. Telefonkontakt eller face to face? - face to face
10. Bilddagboken eller myspace? - inget av dom. facebook ffs

Tio "Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - nej, som tur är
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - nej
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja alldeles för mycket
4. Har du hoppat bungy jump? - nej och jag skulle aldrig våga
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - a
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - haha nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - ja
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - haha nejnejnej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - vad betyder ömsesidigt ?
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? -japp
Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - ja
2. Är du glad? -  nej, trött
3. Är du fundersam? -  lite
4. Är du uttråkad? - haha ja
5. Är du tysk? - nej ?
7. Är du italienare? - nej ?
8. Är du fransk? - nej ?
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - nej
10. Gillar du någon just nu? - nepp 

Om dig:
1. Hur mycket är klockan just nu? - 23:55
2. Namn? - anna
3. Vart bor du? - Hässelby,södermalm
4. Hur många barn vill du ha? - 2
5. Vill du gifta dig? - Ja
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - olika
7. Har du ätit sushi? - ja och det är mumms
8. Favoritglass? - calippo
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - det har inte jag koll på

Fyra Grejjor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Ja
2. Har du en hund? -  har haft två stycken
3. Sover du helst själv eller med någon? - med någon :)
4. Tror du på spöken? -  ibland men mest så tror jag på andrar

/ anna


på ett ungefär

Jag sitter just nu och söker på massor av kändisar för att få upp lite ungefär bilder på hur jag ska färga mitt hår imorgon och det blir väll ungefär såhär det kommer bli fast jag hittade ganska många bilder där dom har håret jätteljus och jag ska ha det lite mera mörkblont men här kommer i alla fall några bilder.




/ anna

hatar kemi

Har precis blivit förhörd av pappa på kemin och det gick helt okej sen så har jag suttit och snackat med honom om helgen så imorgon så ska jag sova hemma eftersom jag ändå ska vara i stan med massa och sen på lördag så ska jag sova i hässelby med michelle och matilda men jag vet inte vart vi ska sova men det löser dig säkert haha.
Idag efter praoen så hade jag det där mötet med world class och jag hade tydligen inte vunnit utan han skulle ge mig massa erbjudanden och skit så ja, jag blev inte så glad som var trodde jag skulle vara haha. När jag och matilda hade pratat klart med han så åkte jag hem mitt mig och matilda till sig men påvägen från mariatoget när jag skulle gå till min port så ser jag en himmla massa snygga bajenhulliganer eftersom det är match idag bajen-göteborg på söder stadion så var alla precis utanför mitt hus så jag höll nästan på att dö när jag såg alla snyggingar (a) synd michelle att inte du var där fast det var nog bara tur för du hade varit död vid det här laget.
Efter att jag hade gått från mariatorget med den fina "utsikten" gick jag hem och pluggade kemi och jag som hatar kemi gjorde det verkligen inte med nöje men aja allting kan inte vara roligt i livet.
elva och matilda har tid kvart över elva men hon ska sitta och vänta tills hennes tid är och eftersom jag kommer bli klar Imorgon på morgonen så ska jag först möta pappa på hans jobb så jag kan få mina pengar och sen ska jag hem och göra mig iordning och sen ska jag möta matilda vid t-centralen så vi kan ta sällskap till frisören för jag ska vara där klockan halv före henne så jag får ta och vänta på henne. Just nu är jag ganska nyfiken på hur det kommer bli men jag hoppas det kommer bli fint.
Nu måste jag ta och städa lite så jag uppdaterar senare.
/ anna

dagens outfit



vit tubtröja med svarta mönster på
blåa jeans

/ anna

näst sista dagen

nu drar jag och matilda iväg så ni får ha en bra dag.
/ anna

man blir piggare om man tränar på morgonen


bild på mig när jag var i fridhemsplan för ett tag sen

Gormorgon bloggen !
Jag har precis kommit ut från duschen och fick nyss ett sms från matilda om att hon ska komma hit så ho0n är väll här om ungefär en timma eftersom hon åker från hässelby.
Nu på morgonen så vaknade jag och sen så gjorde jag lite sit-ups,armhövningar och hoppade hopprep i luften så nu känner jag mig mycket piggare än vad jag var när jag vaknade så jag tror faktiskt jag borde börja med det när jag börjar sent.
Innan jag och matilda drar till praoen så ska vi förbi hårfrisören och fixa en ny tid eftersom både jag och matilda fick hinder, men imorgon då smäller det för då blir mitt hår mörkblont och matilda ska ha ljusbrunt hår med blonda slingor fast hon ska ha många blonda slingor så hon kommer nog få ganska slingigt hår vilken jag tror kommer bli G R Y M T snyggt men vi får se när allt är klart.
Nu måste jag ta och börja fixa iordning mig så jag inte står i handuk när matilda kommer hit, men jag lovar att slänga in ett eller två inlägg till innan jag drar till praoen.
/ anna

dagens outfit

såhär såg man ut idag, bilden är tagen med mobilkamera så det är därför bilen är så dålig


randig tröja (emelies )- hm
g-star jeans

/ anna


vann jag ?

Hej bloggen !
Jag har precis duschat, ätit upp min yoghurt med flingor och smörj in mig med body lotion så nu är jag jättelen.
Idag på praoen så gick det jättebra och det känndes som om jag och matilda blev klara på nolltid så vid två när vi slutade så åkte vi till michelles pappas videobutik för att vi skulle träffa michelle och oskar men dom hade inte slutat så jag och matilda gick på en promenad och sen så mötte vi upp oskar och gick på en promenad med honom också och sen när michelle hade slutat så mötte vi upp henne och så var vi med henne ett tag men sen var jag och matilda tvungna att åka hem för vi skulle på träning så påvägen hem hade jag och matilda jätteroligt, vi satt och skrattade åt ingenting och så fort så såg någon som såg lite rolig ut så skrattade vi som bara den och sen så satt matilda och gjorde massa miner och det slutade att vi gjorde miner till varandra och as garvade men ja haha såna är vi.
När vi kom hem till matilda så bytte hon bara om och sen drog vi till träningen och när den var slut så åkte jag hem till emelie och hämtade lite saker och lämnade en tröja till henne och sen så gick vi ut på en promenad och snackade om livet och när vi hade varit ute ett tag så var jag tvungen att åka hem.
Juste idag innan träningen så ringer det på min mobil och då är det en kille som ringer från W O R L D C L A S S , ni vet det är träningsföretaget eller vad man nu kallar det men i alla fall det finns en låda som man kan lägga i anmälningslappar eller vad man kallar det men man fyller i sitt namn,telefonnummer och adress och sen blir man lottad och kan vinna ett årskort på world class och nu har jag och matilda gjort det och idag ringer dom till mig så jag ska träffa dom imorgon efter praoen så vi får se vad dom säger.
/ anna


onsdagmorgon

Nu sitter jag här påklädd och allt, tänkte lägga in en dagens outfit idag men det hinner jag inte för matilda säger att jag tydligen måste skyna mig och möta henne fast vi börjar om en halv timma men aja får väll ta och komma lite tidigare till praoen.
Efter jobbet idag så ska jag och matilda kanske träna men inget är bestämmt just nu så vå får se men annars så har jag ingen aning om dagens planer hittils men jag skriver självklart senare och berättar men nu måste jag rusa för matilda bombar mig med sms så ni får ha en toppendag.
/ anna

ändrade planer

nu är det ändrade planer, jag och matilda ska färga håret på fredag istället. Nu ska jag snart sova så ni får ha en rolig kväll det som är kvar nu. G O D N A T T
/ anna

festkläder

fick en kommentar av en tjej som ville att jag skulle tipsa om lite fina festkläder för hon skulle på fest den här veckan så jag tänkte ta min tid och göra det nu.
först så gillar jag dom här tre klänningarna från nelly.com


sen så gillar jag även när man tillexempel har en tupkjol och en body i någon häftig färg tillsammans som jag tillexempel hade som en outfit en gång. ( syns inte så bra men lite i alla fall)


sen så tycker jag även att det är snyggt när man han en tubkjol som en tubklänning och om det är kallt så kanske en kofta uppepå det .



Det där var lite av mina festklädestips och som ni märker så är det väldigt mycket klänningar och kjolar och sånt men jag gillar det och det skulle ju vara tips från mig så då blev det självklart många klänningar och kjolar hihi.

/ anna

mitt ord



svar, ojdå det har jag faktiskt inte tänkt på men det kanske har blivit mitt ord men nu när jag läser igenom några inlägg så märker jag att jag har skrivit det ganska många gånger så jag får kanske ta och byta ut det ordet till något annat haha.
Tack för att du tycker den är bra annars . pussar


/ anna

ny hårfärg

såhär ska jag färga mitt hår imorgon. Tänkte göra en liten förändring och så hittade jag den här färgen och blev kär på direkten så ja efter imorgon så kommer mitt hår se ut såhär ungefär.


/ anna

plugg

Tänte bara uppdatera några rader så inte bloggen är helt död men jag måste plugga nu ett tag så jag kan tyvär inte skriva så mycket just nu men jag skriver senare istället.
Men dagen idag gick bra, det började med att jag och matilda drog till michelles pappas videobutik där michelle och hennes "halv" kusin flink praoar eller ja han heter igentligen oskar men i alla fall. När vi kommer dit så är i alla fall han där och jag har inte träffat han på hur länge som helst så det var roligt att träffa han i alla fall men sen drog jag, michelle och matilda till ringen och käkade sushi och efter det så drog jag och matilda till proen och vid halv fyra så kom michelle och oskar dit och satt och väntade tills vi hade slutat och när vi var klara så gick vi för att boka tid hos en frisör för jag och matilda ska färga håret imorgon så vi får hoppas på att det blir bra. När vi var klara där så var det meningen att jag, michelle, oskar och matilda skulle dra hem till mig för matilda skulle hämta lite saker men oskar träffa massa kompisar i t-centralen så han stanna och michelle och matilda drog hem till mig och hämtade sakerna och sen drog dom och nu sitter jag här och ska ta och plugga så jag måste tyvär avrunda detta fina inlägg nu haha.
/ anna


ska bli bättring, jag lovar

Förlåt för så himmla dålig uppdatering på sistatiden eller a nu under helgen och igår men jag var varit så himmla upptagen och sen när jag har kunnat haft tid att blogga så har jag inte haft tillgång till data men nu är jag på banan igen och nu ska ni få se en himmla massa inlägg.
Jag kan berätta lite kortfattat om min helg och sen vad jag gjorde igår.
I fredags så var jag och emelie med massa och vi skulle först ha varit på 5knop men då kom poilsen dit och skit så alla drog därifrån och så åkte jag, angelica,jennie , jonte, ogge , ankan , emelie och elvira hem till ankan och tittade på någon film som fanns på tv men emelie och elvira hade dragit för att snacka lite så vid elva drog jag och mötte dom och sen så följde jag och emelie med elvira hem och sen gick vi tillbaka till emelie och sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde haha.
I lördags så vaknade vi vid elva av att elvira ringer och säger att vi måste gå upp för att vi ska följa med henne till vällingby så vi drog väll upp vid halv tolv och gjorde oss iornding och sen drog vi till vällingby . I vällingby så hittade emelie två jättesöta klänningar som jag snabbt som attan blev kär i hihi (a) . När vi hade varit där ett tag så drog jag och emelie hem till henne och packade hennes saker och sen tog vi cyklarna hem till mig för va hade precis missat bussen så när vi kommer hem till mig så äter vi först och sen gjorde vi oss iording och vid nio drog vi väll ut och köpte godis som vi skulle ha till på kvällen när vi kom hem igen. Efter ett tag så bestämde vi oss för att träffa dennis och andré så vi gjorde det men det var så J * VLA kallt ute så det slutade med att alla vi drog hem till calle och tittade på film men efter ett tag så drog jag och emelie hem till mig och käkade vårat godis och satt och snackade och sen drog vi ut igen på en prommenad som varade i kanske en timma haha.
I söndags så vaknade vi och gjorde oss iordning och sen drog jag och emelie hem till henne för jag skulle lämna tillbaka hennes ena cykel och när jag hade gjort det så drog jag hem och pluggade och det var ungefär så min kväll stavas, P L U G G .
Igår så började jag klockan nio så jag och matilda fick sluta klockan två då vi drog och mötte michelle i hennes videobutik men sen var jag och martilda tvunga att dra hem till mig och lämna alla våra saker men på vägen så mötte vi en massa aaaaaaas snygga bajenhulliganer hihi :$ . När vi hade varit hemma hos mig ett tag och så öppnas dörren som om michelle bodde här men ja klev in gjorde hon i alla fall haha och efter en halv timma så klev en till in och då var det modig som kom istället men vi drog kanske en halv timma efter att han hade kommit och då drog vi till hötorget och mötte upp angelica, jennie och belin för angelica skulle pierca navel och gud , jag blev faktiskt själv nervös (a) . När vi var klara med det så drog jag , michelle och matilda för att möta michelles syster och sen så åkte vi hem till hässelby då jag och matilda åkte hem till henne och michelle och hennes syter åkte hem till michelles syter.
Vid halv åtta så drog jag och matilda på träning i åkeshov sen när träningen var klar så åkte vi hem till mig och käkade, duschade och tittade på film ett tag men vi var så himmla trötta så vi somnade .
Imorse så vaknade vi vid kanske nio först för matilda var tvungen att plugga men sen orkade hon inte gå upp så då somnade vi om till kvar i tio och så drog vi upp eller ja matilda drog upp och gjorde sig iordning för jag ligger fortfarande kvar i sängen men nu måste jag upp och göra mig iordning för jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig idag så det blir ett litet problem.
Men nu måste jag dra så jag skriver senare.
/ anna


fredag

Hejsan på er !
Förlåt för att jag inte har uppdaterat så bra på sistone men jag har varit så upptagen.
Igår så var jag, matilda och michelle med några killkompisar och sen drog jag,matilda och michelle hem till michelle och tittade på tv ett tag men sen drog jag och matilda hem till mig och tittade på film och käkade godis haha tjockisar menmen.

Imorse när vi vaknade så duschade vi och gjorde oss iorndning och sen drog vi in till stan och till jobbet eller ja där vi praoar. På praoen idag så fick vi stå och hacka och skala massa, skittråkigt menmen jag och matilda gör alltid dagarna till dom roligaste så det är lungt haha. När vi slutade så kom angelica och michelle in och mötte oss och sen drog vi hem eller jag drog hem till mig och hämtade grejer och åkte till emelie och det är här jag befinner mig nu och kommer göra under natten fast ikväll så ska jag, emelie och maaaaaaaaaaassor ner tll 5knop så vi får se vad vi hittar på men jag får hoppas på att det blir kul i alla fall. Men nu ska jag och emelie till vällingby och käka och sen ska vi ner till som sagt 5knop.
Ni får ha en toppenkväll så hör vi senare.
/ anna

jag lever

jag lever, men nu ska jag ut och ikväll så ska matilda sova här.
/ anna


jag känner en båt, hon heter anna anna heter hon...

Har varit hemma ett tag nu eller kanske en timma, inte så länge men ändå. När jag slutade så åkte jag hem till pappa och hämtade lite saker och så satt jag och snackade med han ett tag för han var hemma eftersom han tydligen var ledig men när jag hade pratat med han ett tag så drog jag hem till mamma och det är här jag befinner mig just nu.
Praoen idag gick jättebra, vi började som sagt nio i morse då vi först bytte om till våra jobbkläder och sen fick vi börja med att skura och damsuga precis om dagen innan och när vi var klara med det så fick vi skala räkor som vi också fick göra igår. Vid elva tiden så fick jag hålla på och lägga upp all maten och så höll det på i två timmar och det var just dom timmarna som mest folk kom och åt så körit var det som bara den ! Jag fick inte en lungn stund på två timmar men när jag äntligen var klar och matilda hade skalat klart alla lökar så åt vi och eftersom vi praoar på en restaurang så får vi självklart äta hur mycket vi vill och vad vi vill och gud vad gott det är med thaimat säger jag bara så om ni vill ha ett tips på en bra restaurang så tipsar jag er att gå till tasty thai. Juste det är en som jobbar där vi praoar som är thailänds och som kallas för mamma thai och hon var jättegullig idag för hon gick runt och sjöng för mig låten "boten anna", ni vet den som går såhär,
-jag känner en båt, hon heter anna anna heter hon....
Det slutade med att massa stog och sjöng den haha och "mamma thai" som började sjunga sjöng ju inte dirket lågt heller utan hon typ sjöng ut allt vad hon hade hahaha.
Ikväll så ska jag och matilda på träning i åkeshov så det är nog det enda speciella som kommer hända ikväll.
Jag tog lite bilder idag för att visa er hur det ser ut på våran restaurang och såhär ser det ut.


/ anna


brottom

Vaknade för ca 10 minuter sen och bussen går om 40 minuter så jag måste skynda mig nu men jag kan berätta lite kort om gårdagskvällen först.
När jag och matilda hade varit hos mig så drog vi hem till min mamma och åt och sen mötte vi upp michelle och så gick vi hem till henne och tittade på desperatehousewifes tillsammans. När det var slut så tog jag och matilda sällskap hem, och när jag kom hem så satte jag mig och tittade på tv ett tag men jag var så himmla trött så jag somnade jättetidigt igår fast det var skönt i och för sig.
här är liter bilder från igår

bild ett, matilda påväg hem från stan
bild två, jag som sitter och väntar på tåget
bild tre, michelle och matilda hos michelle
bild fyra, det här laddade vi upp oss med när vi tittade på dh

Nu måste jag ta och skynda mig så ni får ha en toppenbra dag så hörs vi när jag kommer hem.
/ anna


hacka grönsaker

Hejsan bloggen.
Sitter just nu i min säng med matilda och har suttit vid datan ett tag och lyssnat på musik och läst lite bloggar.
Idag på praoen så gick det helt okej, vi började vid nio då jag och matilda fick börja med att skura golv och damsuga. Vid halv tolv så kom det två killar dit som också skulle praoa där så jag och matilda fick dela upp oss och jobba med var och en av dom där killarna så jag och en kille som hette matias, tror jag om jag inte minns fel fick börja med att jobba i köket då jag och han fick skala lök och potatis medans matilda och en kille som hette niklas skulle jobba ute bland alla gäster och plocka undan brickor, och titta så allting fanns framme och så. Vid ett så hade vi lunch och då fick vi välja vad vi ville av thaimaten och gud så gott det var så mig skadar det inte att vi kommer få äta deras thaimat i två veckor. Om ni har vägarna förbi pk-huset så kan ni alltid svänga in där vi praoar som heter "tasty thai" .
När vi slutade idag så gick vi till mcdonalds och åt glass och sen drog vi hem till mig och nu försöker vi få tag på en toalett för att matilda håller på och kissar på sig för vi har ingen toalett som funkar för pappa har stängt av vattnet för att han ska fixa diskmarskinen och han är inte hemma så vi får väll gå till en granne eller nått.
Ikväll så ska jag sova i hässelby har jag, matilda och michelle kommit överns om för dom övertalade mig haha så vi får se vad vi hittar på.
Men nu börjar jag också bli kissnödig så nu måste vi skynda oss och en ska vi dra till hässelby men vi hörs ikväll.
såhär såg min jobboutfit ut idag


/ anna


några frågor som jag svarat på

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? skulle isåna fall bero på vilken.
Vilken årstid tycker du bäst om? sommaren
Brukar du sjunga i duschen? haha ja (a)
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? brukar aldrig titta på sport på tv men om det någon gång skulle bli ,så isf hockey eller fotboll
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? räknas kläder, skor och väskor ?
Vad är viktigast för dig? vännerna och familjen
Laddar du hem musik och film från internet? någon film då och då kan det bli
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Shoppa loss och åka utomlands med bästavän
Vad är det bästa med julafton? Julklapparna och allt gott godis (a)
Tänker du mycket på ditt utseende? inte överdrivet men ja det är klart jag gör.
Vad får dig att slappna av? när jag inte har några måsten eller när jag lyssnar på musik
När kysste du någon senast? en månad sen typ
Är du skyldig någon pengar? inte vad jag kan komma på
Är du mörkrädd? ibland
Bär du glasögon eller kontaktlinser? nej men jag skulle vilja pröva färgade linser.
Vilken färg är snyggast? R O S A !! :D
Tycker du matte är svårt? njaa, sådär
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nej, huvudsaken är att det är snyggt
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? pengar
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Runt tolv-ett
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? den i närheten, tyvär
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? nej men jag föredrar inte rökning pga symtomen.
Hur många gånger har du fuskat på ett prov? har hänt att jag skrivit på handen eller frågat någon annan när jag inte kunnat.
Bor du utomlands?  nej
Hur länge varade ditt längsta förhållande? inga kommentarer
Har du piercing? just nu öronen men efter sommaren så ska jag ta hål i naveln och jag har haft hål i tungan
Vart skulle du helst vilja ha piercing? tungan och naveln
Bråkar du och dina syskon ofta? har inga syskon
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? mamma, pappa, bästavän och mina närmsta vänner
Läser du ofta böcker? bara när jag är utomlands
Vad föredrar du för sorts filmer? skräck, komedi, drama, romantik
Vad slösar du mest pengar på? om jag ska vara ärlig så blir det nästan bara onödiga saker, tyvär
Vill du gifta dig? Ja, men inte just nu
Vill du ha barn? Ja, när jag är äldre
Låser du toalettdörren även om du är ensam hemma? haha nej
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för? Desperate HouseWifes
Vilka länder har du varit i? cypern,sapnien, italien, frankrike, thailand, danmark, finland, norge och england
Vilka ställen har du bott på? Hässelby , haninge, hägersten, lilla essingen, södermalm och hallonbergen
Vilka husdjur har du haft innan? kaniner, hundar och en katt
Vad förknippar du ordet skolstart med? ett nytt år med plugg och att alla har förändrats jättemycket
Solar du ofta? nja, ganska
Är du bra på att laga mat? lite (a)
Var badar du helst? poolen eller havet
Vad använder du för droger? sömnen
Vilka djur är du mest rädd för? krälande insekter, ormar och spindlar
Vilken musikstil tycker du bäst om? mycket
Vilka språk kan du? Svenska, Engelska och lite olika ord från olika språk
Har du någon gång skadat dig allvarligt? ja
Vilken kändis är hetast? Ronaldo
Gillar du att dansa? haha jadå, men bra kan jag inte säga att jag direkt är haha
Vad har du för klädstil? min egen
Är du flygrädd? nepp
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? i like it
Hur vig är du? stel som en pinne, haha nej skoja men jag vet faktiskt inte.
Vad dricker du helst när du är törstig? olika
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten
Vilken är din favoritglass? calippo
Tror du på ett liv efter döden? nej
Vilket kaffe sörplar du helst? Chailatte, latte, caffe med grädde och chokladsås (a)
Vilket mobilmärke föredrar du? Sony Ericsson
Vill du gå ner i vikt? japp
Vad har du för personlighet? glad, förknipps ibland av folk som inte känner mig att jag är dryg men sen när dom lärt känna mig så säger dom att dom ändrat sig och tycker att jag är jättesnäll och glad.
Har du varit deprimerad? många gånger
Tycker du om sushi? i love it
Tror du på livslång kärlek? ja om man får till ett lyckat förhållande
Vad äter du helst när du ser på film? Godis eller chips
Lever dina föräldrar tillsammans? nej. Dom har varit skilda sen jag var ett år
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? nej
Har du tandläkarskräck? ja
Vad heter du i mellannamn? Margareta Therese
Har du någongång haft självmordstankar? nej
Är du en morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska
Var är du född? huddinge
Vilken ögonfärg har du? blåa
Vilken hårfärg har du naturellt? blont med bruna slingor men nu efter alla färgningar och blekningar så har det typ blivit ljusbrunt som min egna hårfärg
Biter du på naglarna? har gjort
Är du beroende av något? ja, rosa
Vilka internetsidor besöker du varje dag? facebook, playahead och bloggar

/ anna
Hur ofta motionerar du? 3-4 ggr per vecka

första dagen på praoen

Godmorgon alla.
Just nu har jag precis klätt på mig men jag ska ta och sminka mig också men håret får jag sätta upp i en bulle eftersom min platttång är trasig och jag vill bara ha utsläppt hår om mitt hår är spikrakt (a) .
Idag är det ju första dagen på praoen så det är bäst att jag gör ett bra intryck nu och kommer lite tidigare än vad vi igentligen börjar så jag ska åka vid halv åtta så är jag framme vid 20 i nio fast vi börjar nio men det är alltid bättre att komma lite tidigare än lite försent
.
Igårkväll så var jag först i stan med michelle och matilda och då köpte matilda först en tröja och sen så skulle michelle köpa ett par skor men hon hittade inga så vi gick och käkade i kungshallen istället och då blev det är grekiskt , mumms .När vi hade ätit klart så drog vi först till skanstull och träffade matildas ex och hans kompisar men när vi hade varit med dom ett tag så drog jag och michelle hem till mig i hässelby och matilda drog hem till sig och käkade. När jag och michelle kom hem till mig så satt vi först och snackade med min mamma ett tag och sen så gjorde vi oss iordning och sen drog vi först hem till michelles pappa och sen mötta vi upp emelie och sen drog vi ner till allmäna och träffade ekman,arvin, calle, dennis, benke och alexander för vi skulle grilla med dom. Det blev en helt lyckad sista kväll på lovet som jag hade hoppats på för vem vill lixom ha en dålig och tråkig kväll sista dagen på lovet ? aa inte jag i alla fall.
När vi hade grillat klart så satt vi och snackade ett tag och sen drog först michelle, emelie, ekman och benke och så satt vi andra kvar och snackade ett tag men sen drog jag och matilda hem till henne och sen drog jag väll hem till mig vid kvart i elva.
Här kommer lite bilder från igår


bild ett, våran fin fina grill haha. bild två, ekman och dennis fina as. bild tre, jag. bild fyra, arvin , men jag vette f*n vad han gör  haha

/ anna

dagens outfit



tröja/tunka - jc
svart linne - mexx
leggins - hm

/ anna

ingen sol idag inte

Godmorgon på er.
Jag har precis gjort mig iordning och ska möta michelle och matilda om ett tag men dom hade försovit sig så vi får mötas lite senare än vad som var bestämt. Vi skulle igentligen dragit in till rålis och solat men som ni ser så finns det ingen sol idag så vi ska nog bara in till stan och titta på lite kläder och sen åka tillbaka till hässelby för ikväll ska vi ha grillkväll igen och nu hoppas jag att det blir lyckat för igår blev det verkligen misslyckat kan jag säga haha. Det började med att vi gick till allmäna för att vi skulle grilla marshmallows och från början var det bara jag, michelle och emelie och tänk er tre tjejer var av två har lösnaglar och en har klackskor med åtta centimeter som ska starta en brasa på en strand ? ja det blev inte så himmla lyckat eftersom det helatiden brann ut men ikväll så ska vi ner till allmäna igen men då ska vi f*n ha en engångsgrill med oss hahaha.
När jag kom hem igår så satte jag bara på en film och när den var slut så gick jag och la mig för jag var så himmla trött. Ibland så undrar jag varför jag är trött precis helatiden för sover gör jag ganska hyffsat men aja det kanske går över.
Nu ska jag ta och fixa iording det sista och sen tror jag att jag drar hem till michelle och skyndar på dom lite så ni får ha det så bra så skriver jag när jag får tillgång till data.

ps, det var någon som undrade vart jag ska praoa och jag ska praoa med matilda på en thairestaurang som ligger på stureplan.

/ anna

soligt väder

Har precis ätit påskmiddag med mamma och hennes man och snart ska jag göra mig iordning för jag ska ut och träffa några kompisar.
Idag så drog jag och michelle först till hennes pappas videobutik och lämnade tillbaka några filmer och sen drog vi hem till michelle i hässelby för jag skulle hämta ett par svarta jeans som var förstora för henne och jag måste ha svarta jeans på mig när jag ska praoa och jag har bara två par och jag vill inte ha samma två par jeans i två veckor. När jag hade varit hos michelle så drog jag hem och åt och nu sitter jag här.
Men nu måste jag ta och göra mig iordning så ni får ha det så bra så kanske jag skriver när jag kommer hem.

/ anna

dagens outfit



t-skirt - från usa ( michelles)
jeansleggins - bik bok
vitt linne - hm

/ anna

mycket dans var det

Just nu håller jag på att göra mig iordning. Igårkväll så blev det en himmla massa dans kan jag säga och musiken var ju såklart grym !
På dagen igår så drog jag, michelle och matilda till ringen och shoppade lite. Jag köpte ett puder, hårspray och en rosa väska som jag blev kär i på en gång  och matilda köpte en jättesöt tröja. När vi hade shoppat klart så gick vi för att käka och då åt vi sushi, mumms . När vi var klara så gick vi för att möta nån killkompis till matilda och hans kompis men vi var bara med dom i kanske en halv timma för sen skulle vi möta upp emelie och så skulle alla göra sig iordning inför kvällen.
Imorse så vaknade först emelie och matilda då dom gick upp och åt frukost och då låg jag och michelle kvar i sängen i kanske en timma tills vi pallade oss upp haha men sen så plockade vi undan alla saker från golvet och nu är det bara lite till saker som ska plockas upp och sen ska jag och michelle dra och lämna tillbaka några filmer och efter det ska vi till slussen och sola.
Jag skulle igentligen på bio idag med mamma med det blev inte av så vi ska tydligen käka lite påskmidda och sen ska jag kanske ut och vara med michelle och några men vi får se.
Nu måste jag fortsätta att göra mig iordning så ni får ha det så bra.
här kommer lite bilder från igår ( klicka för större )

bild ett, michelle på hm
bild två,matilda på hm
bild tre, min sushi
bild fyra,michelle och jag
bild fem, jag och matilda
bild sex, min rosa söta väska som jag köpte.

/ anna


dagens outfit



vit tunika/tröja - gina tricot
jeansleggins - bik bok
pumps - din sko
solglasögon - gina tricot

/ anna

glad påsk



/ anna

plocka ner kläder

Sitter här i sängen men massa kläder som kommer från tvätten som jag måste promma in i garderoben, suck !


/ anna

nu är det städning som gäller

Godmorgon alla, sitter just nu och äter frukost med pappa fast han äter lunch haha. När jag är klar så ska jag börja städa mitt rum för just nu ser det hemskt ut !
Senare idag så ska jag möta upp matilda, michelle och emelie så ska vi hitta på någonting och sen ikväll blir det fest , men mera om dagen och kvällen skriver jag senare för nu måste jag skynda mig.
/ anna

00.58


min vardag är att stå såhär med fötterna, nej jag skojade bara men det ser ut som om jag har vridit dom 360 grader nästan.

Nu måste jag ta och gå och lägga mig så jag kommer upp i hyffsad tid imorn så jag hinner städa iordning på rummet så alla får plats imorgon.
Hoppas ni alla sover riktigt gott inatt.
/ anna

kör ?

Satt och tittade igenom lite halvgamla videoklipp som jag hade och då hittade jag det här när några killar i min klass driver och ska sjunga i kör haha, låter sjukt kul i alla fall och eftersom jag vet att vissa som är med i videon läser min blogg ibland så tyckte jag att det skulle vara kul för dom att se sig själva lite haha.



/ anna

videoblogg från imorse

Slänger in en videoblogg som jag gjorde imorse innan jag bytte kläder. Första videobloggen på den här bloggen och som ni märker så är jag inte bra på att videoblogga men jag får göra flera videobloggar så får vi se om det blir bättre och bättre. här kommer den i alla fall.


/ anna

skavsår, trött och 70 kronor

Sitter just nu i min säng och har skit ont i fötterna av alla skavsår som jag fick när jag gick och sålde tulpaner idag. Suck vad tråkigt det var och jag och emelie fick sälja R U T T N A tulpaner !! jag skojar inte dom var helt ruttna så därför var det knappt några som ville köpa så jag fick bara ihop 70 kronor, kuuuuuuuuul ! När vi var klara så åkte vi först hem till emelie och så åt hon lite och sen drog vi till vällingby och mötta michelle och elvira och sen efter ett tag så kom matilda, matte, alejandro och mattes kompis dit också för matte, hans kompis och alejandro skulle in till odelplan och spela.
När vi had ätit på mcdonalds och sen drog vi till tunnelbanan och då följde matilda, emelie, michelle och elvira med mig en bit och när dom gått av så satte jag mig vid matte, mattes kompis och alejandro och snackade med dom ett tag tills dom också skulle gå av sen blev jag ensam.
När jag kom hem så satt jag först och snackade med pappa ett tag och sen satte jag mig här.
Nu ska jag ta och se om det finns något roligt på tv, skriver senare
/ anna

dagens klädsel



tubkjol som tröja
jeansleggins
pumps

/ anna

tulpaner

Nu ska jag dra till hässelby och möta emelie för vi ska sälja tulpaner hahaha men man känar jättemycket pengar på det.
Jag skriver så fort jag får tillgång till data.
/ anna

tvättning


Har precis hjälp pappa att tvätta. Det var faktikst inte så jobbigt mera än att jag var tvungen att gå upp så tidigt hehe.
Idag så ska jag först plugga lite eftersom jag har prov när jag kommer tillbaka efter praoen och sen ska jag ta och åka till hässelby och förhoppningsvis hitta på någonting roligt, men jag skriver senare om dagens planer.
/ anna

ps. michelle är hemma från usa nu också, välkommen hem gumman

i am going to sleep

 
har suttit och lyssnat på den här låten flera gånger under kvällen så nu sitter den i huvudet och jag går runt och nynnar på den helatiden haha.

Gud är hur trött och sliten som helt efter gårdagen så jag ska ta och bege mig till min sköna säng. Jag måste upp tidigt imorgon för jag ska hjälpa pappa med tvätten och om jag hjälper honom så ska jag få pengar och man säger såklart inte nej till pengar fast det beror ju på vad man måste göra i vissa lägen.
Nu ska jag sova så ni får ha det så bra, G O D N A T T
/ anna

rörigt i bloggen

Sitter och trixar och fixar med bloggen så det är ganska rörigt just nu. Jag gjorde en ny header idag också, vad tycker ni ?
Som ni kanske ser så är det en vit rand runt headers och bloggen men jag är lite direkt höjdare på att inveckla allting så jag får se om jag kan fixa det imorgon, men om någon vet hur man gör för att ta bort det så får ni gärna berätta !
/ anna

män som hatar kvinnor

Jag känner mig lite efter med att se den här filmen men jag har inte haft pengar eller tid till att gå på bio så därför har det inte blivit av. Dom som har sett filmen "män som hatar kvinnor" säger att den är jättebra men ganska gripande. Jag ska i alla fall se den på söndag med mamma eftersom hon och jag har haft det jättejobbigt mellan oss och bara glidit mera och mera ifrån varandra och sen så har vi bråkat jättemycket tills det gick så långt att jag inte bodde där, så då föreslog hon att vi ska se den här filmen på söndag så det kommer säkert bli jätteroligt får jag hoppas.
Är det någon som har sett den filmen ? i sånna fall, vad tyckte ni om den ?

/ anna


så söta

Sitter just nu och äter mina älskling, alltså salta pastiller som jag värkligen Ä L S K A R ! Tidigare idag så har det plingat på dörren fem gånger tror jag och varje gång så har jag aldrig tänkt på att det ska komma påskkärringar så när jag har öppnat dörren två av gångerna så har jag blivit lika förvånad varje gång men pappa fick öppna resten av gångerna även om alla påskkärringar i huset var så otroligt söta. Jag kommer ihåg när man själv gick påskkärring som liten , då man tog farmors gamla sjal och knöt runt huvudet och sen tog man antingen målarfärg på kinderna eller mammas läppstift. Gick ni påskkärringar som små ?


/ anna

hemma igen

Nu är jag hemma igen. Fy f*******n vad nice det var ska jag säga er. Det togs en himmla massa bilder så jag tror nästan min kamera är proppad med bilder men några ska ni få se i alla fall.
Allting började med att jag och matilda drog och mötte hennes mamma vid slussen och sen drog vi till båten och så fick vi sitta och vänta i kanske 20 minuter innan dom släppte på. Medans vi satt och väntade så var jag och matilda skittaggade ska jag säga er, haha vi satt där på bänken med ett leende på läpparna som jag vet inte vad, men när vi äntligen fick gå på båten så drog vi direkt upp till hytten och efter ca 5 minuter så var hela hytten full av våra kläder. När vi hade varit i hytten i ungefär 20 minuter så bestämde vi oss för att dra upp till högsta våningen för att sola och bada bubbelpol så vi var där uppe i kanske en och en halv  timma, skitskönt ! När vi drog ner till hytten igen så duschade vi, klädde på oss, sminkade oss och när vi var klara så drog vi för att äta. Då skulle det tydligen vara förrätt,varmrätt och efterrätt men jag orkade bara med förrätten och en tredjedel av varmrätten fast det var jättegod mat men man blev proppmätt jättefort. Vi satt nog och käkade i kanske en timma tills vi bestämde oss för att gå runt och snacka med lite roligt folk, så vi satte oss vid spelatomaterna först och sen gick vi runt lite och började snacka med vissa haha. Vid elva så drog vi till discot och det var väldigt nice! vi dansade verkligen för fullt ! Under tiden vid dansgolvet så började vi snacka med massa och vi träffade då våra två första homies haha men efter ett tag kom våra tre homies till men en av dom hade en jack i huvudet och blödde som bara den så dom var tvungna att sy i  hans huvud. Jag tyckte jättesynd om honom men jag tålde verkligen inte att se hans jack för det var verkligen fullt med massa blod ! Och två av våra homies började ha slagsmål om oss, det såg faktiskt riktigt läskigt ur ! På slutet så satte vi oss vid spelatomaterna för att det var så himmla varmt på dansgolvet och då vinner matilda 100 kronor om man lägger ihop allt hon vann, snacka om att jag verkligen blev avis på henne !!
Imorse så vaknade vi vid tolv och då tog vi först en dusch och sen gjorde vi oss iornding för vi skulle ner till taxfree och efter det så drog vi och åt lunch men innan vi började äta så var jag vrålhungrig och när jag började äta så orkade jag inte alls mycket haha. Innan vi började packa ihop alla våra saker så gick vi och spelade på våra "älskade" spelatomater och då vinner jag sammanlagt 95 kronor fast igentligen tror jag att jag vann 120 men jag spelade för lite också.
Sen vid kvart i fyra så var det dags att siga av båten och både jag och matilda fick gå och bära på våra tunga väskor så nu har jag J Ä T T E O N T i min mina axlar.
Här kommer lite bilder från kryssningen ( klicka för större )


1, matilda väntar på att få gå på båten
2, jag sitter och väntar på att få gå på båten
3, jag som pekar fuck you haha
4,våran utsikt från hytten
5,så såg våran säng ut
6, så såg vårat ena sminkbord ut
7, så såg det andra sminkbordet + att jag kom med på bilden haha
8, vi hade en spegel i taket som vi tyckte var jätterolig att titta i
9, jag posar
10, matilda posar
11, jag försöker få fötterna bakom huvudet
12, matilda försöker göra samma sak
13, matilda när hon var nyduschad
14, jag när jag precis hade kommit ut ur duschen
15, jag och matilda som var klara för kvällen
16, matilda vid matbordet
17, jag vid matbordet
18, min mat, det ser inte så gott ur men det var jättegott
19, matilda spelar
20, jag som posar så jag ser ut som värsta tjockisen
21, matilda provar foundation i taxfree
22, det var inte lite godis som fanns !
23, jag vid spelatomaterna


Nu ska jag ta och börja packa upp mina saker. Jag skriver senare.
/ anna

drar till stan

Nu drar jag och matilda till stan och shoppar lite och sen ska vi träffa en killkompis. Jag skriver när vi är tillbaka.
/ anna

godmorgon

Godmorgon alla, jag vaknade för kanske en kvart sen av att min mobil ringde.. suck, jag som ville svova längre men det var nog ändå bra att jag vaknade för jag måste packa det sista innan jag drar och möter matilda.
Igår somnade jag nog vid halv två kanske så det var inte så himmla sent tillskillnad från vad det kommer bli inatt, om vi ens kommer sova någonting.
Men oj nu måste jag börja skynda mig och packa det sista och sen göra mig iordning, men jag lovar att slänga in ett sista inlägg innan jag drar och möter matilda. Ni får ha en toppendag även om vädret inte är så fint idag men det kommer kanske bli varmt idag, vem vet ? haha
/ anna

galet tröött


jag står och sjunger med matildas platttång
Gud jag tror jag rent ut sagt D Ö R av trötthet ! Så jag ska ta och göra mig iordning nu och sen ska jag ta och gå och lägga mig så jag ät pigg till imorgon. Ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon.
/ anna

kryssning imorgon

Förlåt för så otroligt dålig uppdatering igår och idag men jag har inte haft tillgång till data fråns nu.
Igår så drog jag först och mötte upp matilda i hässelby gård och så drog vi hem till emelie och gjorde oss iordning för vi tänkte dra ut och hitta på något i det fina vädret men sen när vi hade varit ute ett tag så var alla jättehungriga så vi fixade iordning tacos, mumms !
När vi hade ätit klart och gjort oss iordning så drog vi först och köpte godis och hyrde film som vi skulle haft på kvällen,sen mötte vi upp calle och drog ner till riddersvik och väntade på att dennis och alexander skulle komma.
När vi hade varit med dom ett tag och så dorg vi hem och tittade på film, käkade vårat godis och lite annat. Vi somnade nog vid tre tiden och jag fick dela säng med matilda och det var P R E C I S som att sova i en bastu för det var så otroligt varm så jag nästan höll på att dö !
Vi vaknade nog vid halv ett och då åt vi först frukost, duschade, gjorde iordning oss och sen fick vi skjuss av emelies morfar till hennes skola för hon skulle lämna in sin praolapp för det var tydligen sista dagen idag då man kunde lämna in den. När vi var klara i hennes skola så åkte vi hem till emelie och lämnade våra saker och sen drog vi till vällingby för att hämta upp emelies mobil som var klar på lagning så när vi var klara med det så gick vi och käkade på mcdonals och sen så gick vi till lite olika affärer för att leta efter ett par solglasögon men vi hittade inga så jag ska titta imorgon i stan istället men sen när vi hade tittat runt efter solglasögon så drog vi till hm och provade bikinisar och jag köpte en svart och en brun bikiniöverdel ( bilder kommer längre ner i inlägget ) . När vi var klara i vällingby så drog vi snabbt hem till emelie och sen drog vi till hässelby ip för att sätta oss i solen men det var så kallt så vi drog hem till emelie igen. Jag drog nog hem vid kanske halv åtta då emelie och matilda drog hem till matilda så när jag kom hem började jag packa för fullt eftersom jag åker imorgon och jag får panik om jag inte får med mig allting som jag behöver eller vill ha med mig men just nu har jag para packat ena väskan så jag måste fortsätta med den andra väskan sen men jag tog ett uppehåll för att slänga in ett inlägg i bloggen.
Jag kan berätta lite om hur morgondagens planer kommer se ut innan jag och matilda kommer bege oss mot birka paradise båten. Först ska jag gå upp och göra mig iordning och sen ska jag titta så jag V Ä R K L I G E N har fått med mig A L L T och efter det så ska jag möta upp matilda så ska vi dra och sola och sen tror jag vi ska in till stan för matilda ska köpa en bikiniöverdel och jag ska köpa ett par solglasögon om jag hittar.
När vi är klara med allt det så kommer vi dra hem och hämta mina saker hos pappa och sen ska vi möta matildas mamma vid slussen klockan kvart i fem.
Under kryssningen så kommer det säkert tas miljontals bilder ! okej då, kanske inte så många men väldigt många i alla fall vad jag kan tro.
såhär ser bikiniöverdelarna ut som jag köpte idag, ( klicka för större bild )


ni får ha en toppenkväll så skriver jag nog lite senare.

/ anna


dagens outfit



svarta chinos
grått fladdrigt linne
klackskor ( inte med på bilden)

/ anna

sooooooooooligt


såhär såg det ut när jag solade idag och jag vet att det ser ut som om jag sitter på en pall haha men så är det inte haha



Nu ska jag dra till hässelby och möta några så jag får se vad vi hittar på men någonting blir det i alla fall men det jag vet är att vi ska njuta av det fina vädret. Ni får ha det så bra sålänge så skriver jag när jag får tillgång till data.

/ anna

gb glass



kommer ni ihåg alla dessa glassar genom tiderna ? Jag kommer ihåg att år 1999 så var den där lilla blåa lådan med jordgubb och vaniljglass min favorit men jag gillade också dom gröna solero kulorna. År 2000 så var fortfarande den blåa lådan med två olika smaker på glass och dom gröna solerokulorna mina favoriter men jag hittade snabbt en till favorit som var tom&jerry glassen. År 2003 så började jag fastna mycket för daim, magnum classic och magnum nöt så jag räknar dom till mina favoriter det året. Iår så är nog calippo, magnum glassic och daim .

vilka har varit era favoriter i tiderna ?

/ anna

uppe tidigt



(såhär ser det u från min balkong just nu)
Godmorgon alla !
Jag kunde inte sova längre, undra varför men ja tydligen kunde jag inte det i alla fall så just nu sitter jag på min balkong och njuter i solen med laptopen i knät. Tycker inte ni att vädret är så otroligt fint och skönt just nu ?!
Juste på min fest så hade michelle med sig en massa skivor och sen så råkade hon glömma dom och en av dom skivorna hade hennes syster skapat eller hon hade lagt en himmla massa låtar på en och sama skiva så nu har jag satt på den skivan på hemmabion så nu pumpar det ut en massa sommarlåtar medans jag sitter och myser i solen hihi (a)

/ anna


miss you


Michelle kom hem, jag saknar dig ! Det är tomt på helgerna när inte du är här och driver på haha. Saknar min lilla blonda bitch men snart kommer du hem, fast jag måste vänta i fem dagar ! Hoppas du läser det här och tar åt dig, jag SAKNAR och ÄLSKAR dig gumman , men du får ha det så bra och juste glöm inte att sola galet åt mig !
/ anna

tips


(värkligen jätteseriös bild på mig *ironi*)
Gud, det känns som om jag inte har några ideér alls på vad jag kan skriva om. Det finns värkligen ingenting som jag kommer på att berätta eller skriva om så det skulle vara roligt om ni kunde komma med några förslag om lite saker som ni vill att jag ska skriva om.

/ anna

simning

hejsan alla.
Jag har precis ätit middag och haft ett långt samtal med pappa.
Jag tänte börja mitt inlägg med att berätta om min kväll igår eftersom jag inte fick tillgång till data så jag får berätta nu istället.
Det började med att jag och matilda drog hem till calle med alla våra saker och det kännde som om vi typ skulle flytta in där för vi bar på ett täcke,kuddar,lakan och två väskor i big size !! När vi varit hos calle ett tag så kommer emelie och alexander medans jag och matilda står och ska laga mat till calle för han var så himmla laaaaaaat men när han hade ätit upp så drog vi ut och då drog vi först till riddersvik och satte oss på berget och hade mys men sen vid kanske tio halv elva så drog vi till allmäna för där var det massa som vi kände som tydligen grillade så vi drog dit och det var jättemysigt och sen så drog vi hem vid kanske halv tolv så jag vet inte när vi kom hem men när vi kom hem så gjorde vi oss först i ordning och sen bråkade jag och calle om vem som skulle ha hans täcke men jag vann höhö, ..... ett tag i alla fall. Matilda och alexander delade säng och eftersom dom bara hade ett täcke så kunde man höra dom ba , jag vill ha täcket... nej jag vill.. men nu har jag inget täcke alls.... du tar för mycket... du putar med rumpan, ja så höll dom på men det lät lite roligt fakitkst fast tillslut så somnade vi vid kanske halv två men jag vaknade vid fem av att calle drar av mig mitt täcke så jag fick ta och sova med ett lakan om mig, kuuuuuuuuuul ! så jag frös som bara den resten av natten så det var värkligen inte roligt.  Vi vakande vid kanske kvart över elva i morse men vi gick inte upp fråns halv två men när vi hade ätit frukost så drog jag och matilda hem till henne och bytte om till bikini för vi hade bestämt oss för att simma i vällingby med emelie så när vi var klara så drog vi upp till vällingby och mötte emelie och sen gick vi för att simma och vi var nog där i två och en halv timma men sen när vi hade simmat, bastat, duschat och gjort oss iordning så drog emelie hem först men jag och matilda stannade kvar och köpte en varsin coca cola för båda var hur törstiga som helt så det känndes som vi skulle torka ut. Medans vi sitter och dricker våran cola så sitter vi och planerar inför våran kryssning som bär av på onsdag och gud vad jag längtar !
När vi suttit där ett tag så drog matilda hem till sig och jag hem till mig.
Usch jag kommer ha jättetråkigt ikväll har jag kommit på men imorgon så kanske jag ska vara i hässelby men jag vet inte , vi får se.
Nu ska jag ta och glo lite på tv skärmen så ni får ha det bra sålänge.
/ anna


27 grader i skuggan

Hejsan alla, sitter just nu på golvet i matildas badrum och väntar på att hon ska bli klar.
Vi vaknade i morse vid halv ett då vi åt frukost och sen så gjorde vi oss iordning och drog till hässelby vid tre tiden men påvägen så bestämde vi oss för att dra till hässelby gård för att möta massa killar från våran som spelade fotboll i hässelby gård så vi drog dit och satt där och solade i kanske två timmar. Under tiden som vi satt där så kom både emelie och hennes kompis dit.
Sen drog vi hem eller vi fick skjuss av calle en bit och sen fick vi gå resten, suck haha.
Inatt så ska jag,matilda och alexander sova hos calle men nu på kvällen så ska alla vi vara med varandra men jag tror vi kommer vara med massa andra också men jag vet inte just nu vilka som det kommer bli men jag hoppas att det kommer bli roligt i alla fall, men jag tror inte det kommer bli så mycket bloggning ikväll utan jag slänger nog bara in ett inlägg ikväll sen när vi kommer hem till calle men sen tror jag inte det kommer bli några flera.
såhär ser man ut just nu haha



/ anna

påsklov !

Hejsan alla, förlåt för att jag inte har kunnat uppdatera tidigare men jag har varit upptagen tills nu eller jag är fortfarande upptagen men jag har lite tid över så tänkte blogga lite.
Efter skolan så var jag på bup och där vill jag värkligen inte gå in på detaljer jag säger bara usch usch usch ! När jag var klar där så mötte jag upp matilda i vällingby och sen så åkte vi hem till pappa och hämtade pengar och sen drog vi till tacobar och käkade, och mumms vad gott det är med mat därifrån.
När vi var klara där så tog vi en promenad till gamla stan och satte oss vid vattnet och hade mys och när vi sitter där så kommer det fram några killar som vill ta kort med oss och vi ba ehh.. visst, men jag kan slå vad om att jag ser ut som ett mobboffer på bilderna haha. När vi suttit där ett tag så drog vi till matildas faster som heter marie jungstedt. Hon är en känd författare och eftersom vi ändå skulle sova hos mig och jag bor på söder och det gör hon också så vi var hos henne i ungefär två och en halv timme. Det var faktiskt jättemysigt vi satt och pratade om precis allt .
Vi kom precis hem så snart ska vi sätta på en film men jag vet inte just nu vilken det blir men först ska jag lägga upp lite bilder från idag. ( klicka för större )


/ anna

ansiktsmask

Har precis gjort en ansiktskmask för jag kännde att det behövdes så när jag är klar så kommer jag känna mig riktigt fräsch. Jag har också precis duschat och smörjt in mig med body lotion så nu är huden riktigt len och det luktar jättegott.
såhär ser man ut just nu i alla fall, snyggt va ?! haha nej skulle inte tro det


/ anna


planer inför helgen


Har inte så mycket att säga så jag tänkte berätta mina planer som jag har inför helgen.
Imorgon efter skolan så ska jag först till BUP och sen efter det ska jag möta upp matilda i vällingby då vi ska hämta några biljetter och sen ska vi titta på ett par rosa mjukisbyxor eftersom jag Ä L S K A R både rosa och mjukisbyxor så kan det ju självklart inte bli bättre om man köper ett par rosa mjukisbyxor ellerhur ? . Efter våran tripp i vällingby så ska vi in till stan för vi ska hem till min pappa och så ska matilda sova här på kvällen men vi har inte planerat någonting som vi ska göra än men jag tror det blir en typiskt tjejkväll med ansiktsmask och en mysig kväll.
På lördag så ska jag och matilda trroligtvis sova hos calle med alexander men jag har ingen aning om vad vi ska hitta på under kvällen men det blir väll att vi träffar några antar jag men mera om lördag får ni höra senare.
Det var ungefär det som jag vet hittils som ska göras i alla fall, men nu ska jag ta och sätta mig framför tvn och se om det finns någonting roligt så ni får ha en fortsatt trevlig kväll.

/ anna


ny hårfärg ?

Fick nyss tips av matilda om en hårfärg som hon tycker att jag ska färga till och när jag fick se bilden så blev jag helt kär i hårfärgen ! Jag funderar på att färga så nu men isf så ska jag färga håret på en frisör. Tycker ni inte färgen är fin ?!


och såhär ser mitt hår ut just nu


/ anna


lite tid över

1. vad står det i ditt första sms? hehe nice ;)
2. vem ringde dig senast ? elvira
3. är den 18 kontakten någon du har ett förflutet med ? basse, naae eller jag tror inte det
4. hur känner du kontakt nr  31?,vi har gått i samma klass
5. vem skickade ditt 22 sms och vad stod det ? ekis har ff ! kom hit ! :D<33 (calle)
6. vad heter kontakt nr 4 på din mobil ? alex
7. älskar du konakt nr 20 ? bamsefar, jadå det är ju pappa såklart jag älskar honom
8. Är kontakt nr 60 fin ? jadå, självklart :D
9. har du kysst kontakt nr 43? ja
10. vad står det i ditt 19 sms ? kommer vi komma försent ?
11. har du träffat kontakt nr 14 idag ? ja
12. har du gillat kontakt 50 mer än en vän? nej
13. vad står det i ditt 2 sms ?  det är inte ens mycket . älskar dig
14. vad tycker du om kontakt nr 16? helskum, haha nejdå august är skön
15. hatar du kontakt nr 42 ? nejdå
16. hur känner du för kontakt nr 30? jag känner henne inte så bra så jag vene
17. vem är kontakt 17 på din mobil & vad tycker du om henne/honom? atomatiskt kundtjänst, helt okej :D
18. vad står det i ditt näst sista sms ? aso jag fattar ingenting men tydligen inte,  älskar dig
19. har du haft sex med kontakt nr 5  ? nej !!
20. är kontakt nr 48 din stora kärlek ? neeej, usch !
21. vad står det i ditt 7 sms o vem är det i från ? ? har du ? ;) ( alexander)

lov imorgon

Har precis ätit middag och ska snart sätta igång och plugga svenska för jag har prov imorgon så ni får önska mig lycka till (a) .
Såg ni det fina vädret idag ?! det gjorde självklart jag och eftersom jag älskar solen så satt jag ute och solade på precis varje rast.  Vi fick tillbaka våra matteprov idag också som vi gjorde i måndags men hon hade inte bedömt vg eller mvg på dom än så jag får nog veta det när jag kommer tillbaka från praoen och då är det nog vecka 18 om jag har räknat rätt.
Efter skolan så satt jag och matilda kvar med några och solade men sen var vi tvungna att dra efter ett tag för vi skulle hem till min mamma och lite saker, så när vi var klara med det så drog matilda hem till sig och jag åkte hem till pappa.
Imorgon efter skolan så börjar lovet och ni kan inte gissa hur glad jag är !! för först så är det lov i ca 11 dagar och sen så har jag prao i två veckor så det blir alltså ingen skola på tre veckor och det ska värkligen bli hur skönt som helst.
Är det någon mera än min skola som har prao vecka 16 och 17 ?
Juste jag har utvecklingssamtal imorgon klockan 08.40 så jag ska åka tillsammans med pappa då så jag kommer få lite mera sovmorgon höhö. Imorgon efter skolan så ska jag troligtvis vara kvar i hässelby ett tag för vi ska fira elvira som fyllde 15 år idag, G R A T T I S gumman ! Nu får du knulla lagligt,köra moppe, gå på 15 åriga filmer och ja massa mera men självklart så han man ju nästa gräns som är 18 och sen när man är 18 så vill man bli 20 men sen så vill man inte bli äldre säger massa för då har man nästan uppnått allt.
Nu ska jag ta och plugga lite så jag skriver senare, juste här kommer lite bilder från estn idag som jag tog med min dåliga mobilkamera men what ever


bild ett, matilda som sitter och pluggar svenska
bild två, lite av våra böcker och sen christian och rasmus som gör no prov
bild tre, en liten textbit från min engelskabok
bild fyra, min och matildas fot
bild fem, märket som matildas byxor hade "koola anna" och eftersom jag heter anna så älskar jag dom byxorna haha.

/ anna

kryssning

Den 8/4 så bär det av på kryssning. Jag fick nämligen det i födelsedagspresent av min älskade bästavän matilda och kan ni bara gissa hur glad jag blev ?!
Vi åker alltså på onsdag nästa vecka och kommer hem på torsdagen den 10/4 och jag som värkligen inte tar med mig speciellt lite kläder heller komer redan börja packa i helgen för att jag inte ska riskera att glömma någonting och det känns som om jag kommer att ha mest grejer med mig på hela båden men what ever det är ju jag lixom (a)
här är några bilder som jag tog från google som ni får titta på sålänge men när jag är där så kommer jag att ta en himmla massor av bilder så ni behöver inte vara oroliga haha.


/ anna

känns som om det är tisdag

Heeejsan alla,
Har precis ätit middag med älskade bamsefar haha nej men det blev faktiskt jättegod mat. Oxfilé med klyftbotatis, mumms !
I skolan idag så känndes det som om jag gick runt som en röd tomat eftersom jag hade solat slarium och då brände jag mig i ansiktet men matilda sa att det såg ut som om jag bara hade varit utomlands men jag själv kände mig som en illröd tomat höhö. På idrotten idag så skulle vi först köra massa fotbolls övningar och sen skulle vi köra match, gissa om inte bästaste jag gör ett mål ?! haha stolt man är nej men utan chiristians fina passning till mig så hade jag nog alltid fått in den i målet haha.
Efter skolan så drog jag och matilda hem till henne och drack oboý och käkade mackor men sen så var det dags för träning och idag tänkte på prova på att träna poweryoga i åkeshov för att vi kanske skulle kunna bli lite vigare tyckte vi men tror ni inte att det var hur tråkigt som helst eller aso man höll på att somna för man andas helatiden men när det var klart så drog jag hem sen och duschade.
Ikväll blir det nog att jag sittr framför tv men först så måste jag titta ut vad jag ska ha på mig imorgon så jag slipper stressa imorgon för jag står värkligen i mera än en timma innan jag hittar någonting som ser ganska hyffsat ut i alla fall, usch hatar mina kläder jag skulle bara vilja vinna en miljon så kan jag shoppa massa nya kläder, skor och väskor.
/ anna


RSS 2.0