trött och sliten

Är det bara jag som blir så otroligt trött av värmen ? då menar ja inte att jag inte vill att det ska vara varmt utan mera att värmen tar så mycket kraft av än så man blir jättetrött och slö.
Ska bara ligga i soffan och titta på film nu, såg att det var någon film på 3an så får ta en titt på vad det är för film.



jag i thailland på sportlovet förra året

kisses
/ anna


jag lever och vädret är underbart

Hej bloggen !

Har precis ätit middag och tänkte slänga in ett inlägg i bloggen eftersom det var ett tag sen men vädret har varit så himmla underbart så jag har legat och solat istället och sen har tiden rullat iväg och då är det redan dags för utgång och träffa massor så ja anledningen till att bloggningen blivit så dålig är pga det underbara vädret !

Igår så gjorde jag först en no uppgift och sen åkte jag hem till michelle i hässelby för att lämna mina saker och sen satt vi ute i solen ett tag tills vi tog en dusch och började göra oss iordning sen gick vi först till äkermyntan och handlade lite och sen tog vi bussen till backlura där vi var ett tag tills vi tog bussen till allmäna och var där med massa men jag gick pp till berget där karin,lollo , adam och några från nian i min skola var . Vid elva så började jag och michelle röra oss hemmåt och när vi kom hem så märkte vi att det inte fanns någon cola eller cips så vi trallade iväg till statiol där vi mötte simon, christian och marcus påvägen. När vi hade handlat cips och cola så tog vu bussen hem eftersom det kom precis när vi var klara . När vi kom hem så snackade vi först lite med michelles pappa och sen satte vi oss i soffan där simon satt och tittade på film, jag tror den hette kocken eller nått. Michelle somnade väldigt tidigt så jag var fortfarande vaken och vid tre tiden gick simon och la sig så då försökte jag få liv i michelle men ja det gick inte så lyckat så jag gick och la mig och somnade på dirren men vaknade vid sex tiden att hon kommer in och lägger sig där jag va istället.

Vi vaknade vid elvatiden imorse av att michelle pappa väcker oss och säger att det är jättefint väder ute så vi gör oss iornding och sen får vi skjuss ner till åkermyntan då vi köper cola och godis sen gick vi tillbaka hem. Väl hemma hos michelle sätter vi på massa musik på högsta volym och sen la vi oss i solen där vi stannade i ca 4 timmar så lite färg har man fått men ska sola imorgon också, jag måste ju få färg till skolabslutingen (a).
Vid fyra så började jag göra mig iordning för jag skulle möta pappa vid kyrkan klockan kvart över fem för att vi skulle ha konfirmationsmöte eftersom jag åker på konfaläger den 14 juni och kommer hem den 25 juni. När det var slut så följde jag med pappa och storhandlade så ni finns det gott om mat så är ni hungriga är det bara att komma hit haha.

Här kommer lite bilder från dagen idag, ( tog dom från michelles blogg men det är bara några eftersom dom andra har hon inte skickat än )



michelle bakifrån



allt som behövs för att jag och michelle ska klara en hel dag i solen haha

kisses
/anna

23.05

Hej bloggen !

Har precis varit ute på balkongen och tagit en cigg, var skitmysigt eftersom vädret är jättemysigt att sitta ute i nu.
Ikväll så har den mesta tiden gått åt till att plugga så jag slipper göra det imorgon för då ska jag sola med michelle och troligtvis matilda också eftersom det ska bli toppenväder och jag vill verkligen gå en din bränna till skolavslutningen.
Imorgonkvällen kommer jag tillbringa i hässelby med massa och sen ska jag sova hos michelle, det är i allafall mina planer inför morgondagen.


Juste jag sitter just nu och lyssnar på massa låtar på tobbeno1.se och det är en av dom bra musiksidorna som jag gillar och brukar oftast hitta låtar därifrån om jag inte laddar ner från limewire.
Har inte så mycket mer att berätta just nu så jag ska nog lägga mig i soffan och sätta på någon bra film antar jag.
Ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon, godnatt !
kisses
/anna

flyttat

Hej bloggen !

Är inte på speciellt mycket bättre idag utan snarare värre. Jag ska flytta från hässelby och bara bo hos pappa .Jag har bråkat så himmla mycket med mamma på sistone och nu idag så blev det bara för mycket så nu har mamma tagit min nyckel och jag kommer aldrig mera komma tillbaka dit.

Dagen började med so prov som jag hoppas gick bra men vi får se sen hade jag slöjd och där är jag jättemissnöjd för jag fick bara mitt vg från min förra uppgift och inte mitt mvg för jag inte hade hunit klar eftersom hon varit borta några gånger och jag inte hunnit så hela den lektionen gick åt till att jag var skitmissnöjd men mitt i alltihop skulle christian ha hål i örat så ogge stack igenom en nål och sen matildas läkeörhänge så nu har han hål i örat och det blev faktiskt jättesnyggt, sen så kom adam fram till mig och fråg mig om det gjorde ont att ta hål i ögonbrynet men hur ska jag veta det jag vet bara hur det känns i örat och tungan men jag fick nyss en bild av han på hans piercing och det blev faktiskt skitsnyggt .

Efter skolan idag så hade jag möte med först mamma, pappa och min engelskalärare och sen när det mötet var slut så skulle vi ha möte med min mentor så när det var klart så gick jag och mamma hem och pappa tog bilen men påvägen hem så började jag och mamma bråka och sen bråkade vi när vi kom hem som slutade med att jag inte ska bo där.
Pappa är inte hemma för han är ute med några kompisar så jag får ta och sätta på en film och lägga mig i soffan ikväll. Jag slänger nog in ett till inlägg så det behöver ni inte vara oroliga för.



my eye

kisses
/anna

sämst dag !

Hej bloggen !

Jag är inte på humör ska jag bara berätta så det kommer inte bli mycket bloggning idag och kanske inte alls mera än det här inlägget eftersom jag verkligen inte är på humör.
Det som gör att jag inte är på humör är att det var regningt och kallt idag när vi skulle vandra så mitt och matildas paraply vände sig ut och in av vinden så vi hade ingen lust att fortsätta så vi åkte hem och då hade tydligen min lärare ringt hem till mig och sagt att jag och matilda hade åkt hem och blablabla.. sen så ringde min pappa mig och säger att jag inte får gå på matchen, kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul ! nej det är dte verkligen inte så nu måste jag sitta hemma hela kvällen , usch ! Sen så är jag extra sur för att jag snart kommer få min mens så mitt temperament övrdriver lite då .
Aja jag har inte så mycket att säga så ni får ha en fortsatt trevlig kväll som inte jag kommer ha men jaja.
kisses
/anna

vit klänning

den här klänningen kommer jag ha på skolavslutingen, tycker den är jättesöt (a)


kisses
/anna


dagens klädsel - onsdag



tshirt - gina tricot
skärp - vet inte
svarta tights - gina tricot

kisses
/anna

onsdag och jag har ont i magen

Hej bloggen !

Sitter just nu och pratar i telefon med matilda och hon mår inte så bra så hon ska komma till lilla mig som kan trösta henne .

Skolan idag gick helt okej och provet på non gick väll ganska bra tror jag (a) . Sen la rasmus och matilda ihop massa bokstäver från allas första namn som bildade caarms (christian, anna, arvin, rasmus, matilda och simon ) haha så ser ni det ordet någonstans så är det någon av oss som skrivit det. På idrotten idag så skulle vi ha baseboll och det gick jättebra för mitt lag, vi vann S T O R T och det var säkert pga mig och matilda haha nej skoja bara.
Efter skolan så åkte jag och matilda till vällingby för hon skulle köpa skor och då möter vi linnea så hon följer med oss och sen var alla jättehungriga så vi gick till mcdonald och åt och efter ett tag så kom angelica, linda, linda och ida dit så när alla var klara så tog vi sällskap till tunnelbanan och bussen för jag skulle till pappa och dom andra skulle till hässelby.

Juste på so lektionen idag så tog jag lite roliga bilder så här kommer dom.



smile to the camera christian



ja, så här gör killarna i min klass på lektionerna . Alltså ritar på varandra ...



... och så här blev resultatet för dom flesta ( kukar ) ja mogna kan man ju inte säga att dom är men jag gillar dom ändå



bästavän



rasmus hade "tatuerat" caarms på sin arm



min "fina" loggbok, aja okej då det var finare förut när det inte var nerklottrad

kisses
/anna

dagens klädsel - tisdag



randig tröja - gina tricot
vita jeansleggins - gina tricot
skärp - vet inte ( matildas )

kisses
/anna

bajen - aik

Hej bloggen !

Har precis blivit förhörd av pappa på son och då kunde jag allt , jippi haha.
Tidigare idag så var jag först i skolan och sen så efter skolan så åkte jag och matilda upp till vällingby för att köpa biljetter till bajen - aik så nu är det fixat och vi har platser på södra mellan . När vi var klara i vällingby så tog matilda bussen hem och jag tog tåget till hässelby gård för att möta amanda och så gick vi och köpte cigg sen gick vi hela vägen hem och snacka om att jag hade ont i fötterna för att jag hade klackskor på mig !  När vi kommer hem till amanda så byter vi snabbt om till bikini och sen la vi oss i solen för att sola så vi låg där i kanske 45 minuter sen kom hennes brorsa och så satt vi och snackade med han ett tag och sen följde vi med han till orion för att köpa bullar och godis. Sen vid fem tiden så skulle amanda iväg och träffa fredde så jag gick till bussen för att åka till michelle och så kommer inte bussen och det börjar regna men sen har man turen att simon kommer förbi på sin moppe så snäll som han var skjussade han hem mig till michelles mamma men påvägen så skulle han göra värsta svängen och då kommer min fot åt det varma avgasröret och snacka om att det gjort ont !!! Så nu har jag ett brännmärke haha aja.
Väl hemma hos michelle så pluggade vi no och sen åt jag där men sen var jag tvungen att åka hem så nu är jag hemma hos min kära fader haha.

Just nu sitter jag och tittar på dh så ska fortsätta med det nu så ni får ha en toppenkväll.



det här fina gubben ritade jag längst bak i min nobok, ´jag kanske borde satsa på att bli konstnär ? haha nej skoja bara

kisses
/anna

21:26



det här fick man till middag idag dårå



Hej bloggen !

Jag har helt slut på ideér om vad jag ska skriva om så fick bli en bild på min middag hahaha.
Det här blir sista inlägget för kvällen så ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon.
kisses
/anna

några frågor

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
tjej

Vad står det i ditt femte sms?
jag dör ( michelle )

Vem ringde dig senast?
matilda

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil
jag och matilda

Vilket språk är din mobil på?
Svenska ?

Vad heter din ringsignal?
goodbye

Hur många sms har du i din inkorg?
vene
Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?

hej sötnos, vad gör du ? <333 / pontus
Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?

a men det är ju läskigt med nålar fan ! / oliver

Hur många sms har du i kategorin "skickat".
haha vene
Vem är din 13:e kontakt?
andre´

Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner?
august, haha jadå :)
Ogillar du nr 5?
alex, nejnej

Har du varit i hop med nr 1?
mig själv ? haha absolut
Vad har din mobil för färg?
ljusrosa
Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången imorse?
usch !
Hur mycket kontanter har du på dig?
typ 6 kronor
Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
bästavän
Vad har du på dig på överkroppen just nu? 
body, bh och lite av min tubkjol
Vad är det för märke på skorna du har på dig?
har inga skor på mig just nu
Ett ljust eller mörkt rum?
ljust
Vad gjorde du vid midnatt?
sooov
Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
haha runt hörnet
Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
michelle, sa det för typ några minuter sen
Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
Inga
Vilken ålder har varit bäst hittills?
typ nu eller närjag var lite typ 5-6 år men annars så nu
Dina värsta fiende?
haha det vet dom bäst själva
Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
jag, matilda och michelle
Vad var det senaste du sa till någon?
vi ses imorgon, puss / till michelle
En miljon dollar eller förmågan att flyga?
en miljon dollar !, jag <3 pengar
Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
nej det tror jag inte i alla fall


misslyckade videobloggar från idag

Här kommer alla misslyckade videobloggar från idag, se och njut av min och matildas vardag haha



första försöket



andra försöket



tredje försöket


kisses
/anna

i´m home

Hej alla kära bloggläsare !

Nu är jag hemma från att ha varit hos matilda. Det blev inte så mycket plugg utan vi satt mera ute i solen och solade och försökte göra en videoblogg men min pappa ringde helatiden så vi fick göra om dom och tillslut blev det bara att vi pratade på som om det inte ens var en videoblogg men jag kan lägga in dom senare. Juste idag får jag mina pengar så nu blir det till att shoppa loss så man kan ju undra hur länge mina pengar kommer räcka haha.
Jag har inte så mycket att berätta just nu så jag lägger in några bilder på mig och matilda från idag istället



jag och matilda i omklädningsrummet



haha oj vad fina man kan vara  (?)



matilda gillar tydligen att ta kort på mig när jag sitter på toa haha


kisses
/anna

plugg hela dagen lång

Hej bloggen !

Just nu är jag hos matilda och vi ska ta och plugga so och no eftersom vi har prov nu i den här veckan så ni får önska oss lycka till (a)
Nu ska vi ta och plugga så uppdaterar senare när jag kommer hem.
kisses
/anna

dagens klädsel

såhär ser jag ut idag ( jag vet att det ser ut som om kjolen är orange men den är igentglien lite mera åt det rosaröda hållet )


vit body- gina tricot
midjekjol - gina tricot

kisses
/anna
armband - mq


godmorgon

Hej bloggen !

Sitter här påklädd men jag ska ta och sminka mig och fixa håret sen är jag klar för dagen. Jag slänger in en dagens outfit innan jag går till skolan sen, det L O V A R jag haha .
Just nu har jag inga planer allt för dagen, förutom skola dårå haha men planer kan alltid ändras under dagen så vi får se isf så uppdaterar jag mera om det under dagen.
Kisses
/Anna

kort uppdate

Sitter just nu och snackar med mich the bitch i telefonen, jag har precis fixat hennes disign och hon blev tydligen jätteglad så det var ju bra haha.
Kommer nog inte uppdatera något mer ikväll men ni får ha det så bra så hörs vi imorgon.


kisses
/anna

design till michelle

Detta inlägg är riktat mot michelle men ni andra kan självklart läsa det ändå.
Såhär ser din design ut dom du ville ha den.


kisses
/anna

roligt med en kamera ?

ja, jag hade tydligen roligt framför kameran i torsdags haha


kisses
/anna


plugg+glass

Hej bloggen !

Sitter just nu här i min säng med en skål glass, mumms !
Om jag ska vara helt ärlig så känner jag mig faktikst liite duktig idag för jag städade hela michelles undervåning eller okej då hennes sovhörna+vardagsrum så jag måste erkänna att det blev riktigt fint så nu hoppas jag för michelles skull att hon håller det rent för annars får hon med mig att göra haha !

När jag kom hem idag så var det första jag gjorde var att ta en lång dusch och efter det så var maten klar så då var det bara att äta. När jag hade ätit klar så satte jag mig och började plugga och sen förhörde pappa mig och det gick jättebra, kunde allting så nu känns det skönt.
Ikväll blir det nog bara sitta vid datan och slappa ett tag, har lovat min kompis att fixa hennes design så jag får ta och göra det, sen blir det nog till att slappa framför tvn.
Vad ska ni själva göra ikväll ?



bild på mig från gröna lund för ett tag sen

kisses
/anna

söndag

Hej bloggen !

Hoppas ni har haft en trevlig helg för det har i alla fall jag haft !
Igår när matilda var klar så gick vi till grillen för att äta och då kom även michelle dit så vi satt där ett tag men sen så orkade vi inte vara kvar så vi tog bussen hem till michelles mamma och tittade på medicinmannen i kanske tre timmar tills vi skulle äta. När vi hade ätit så gjorde vi oss iordning och sen åkte vi hem till michelles pappa och så var vi där ett tag men sen gick vi ner till åkermyntan för att möta massa och sen åkte vi till backlura och satt vid gulsippan och snackade ett tag men det var så tråkigt så alla gick hem till belin istället och satt på hennes altan. Vid tio-halv elva så gick michelle hem för hon mådde illa och jag och matilda gick hem till henne vid elva så när vi kom hem till henne så kännde jag hur allting snurrade och jag mådde jätteilla så jag gick och la mig och somnade på dirren.
Imorse så vaknade vi vid kanske halv ett då vi gick upp och åt frukost och sen kom matildas pappa och hämtade henne så jag och michelle satt ute ett tag men det var så kallt så vi satte oss och tittade på ondskan och det är precis vad vi håller på med just nu men jag måste åka hem till pappa snart och plugga so coh no eftersom jag ha prov i det nästa vecka.

Här är några bilder från igår på mig, matilda och michelle

kisses
/anna

hos matilda

Hej bloggen !

Sitter just nu hos matilda och väntar på att hon ska bli klar men det värkar ta en himmla tid och med mitt tålamod så kommer jag nog gå och möta michelle snart haha.
Uppdaterar mera senare,



kisses
/anna

min bästavän

Bästavän vi har känt varandra i en och ett halvt år nu men våran vänskap har hoppat lite men snart har vi varit bästavänner i ett år eftersom våran vänskap bröts efter jullovet år 2008 eftersom du blev bästavän med amanda men sen blev vi bästavänner igen på pridefestivalen.
Vi har så otroligt många minnen tillsammans , minns du bara dom här ...
-ff nätter hemma hos mig
-pridefestivalen
-nyårsafton 2008/2009
-kryssningen


Ja det finns otroligt många minnen, även är inte alla minnen samlade på bilder men några är det så titta tillbaka på dom här bilderna så kan du minnas



love you bestfriend !

kisses
/anna

jag är uppe tidigt

Hej bloggen !

Jag vaknade för kanske 20 minuter sen för jag skulle duscha och sen är min hårtork hos mamma så jag måste hinna få mitt hår torrt innan jag åkter till hässelby.

Igårkväll så satt jag först och tittade på en film som hette "fishy" men den var inte alls bra, jag somnade nästan så när det var slut så bytte jag till "bröllopsduellen" som var flera gånger bättre så den rekomenderar jag er att ni ska se ! Av mig får den nog 4,5 av 5. Ni som har sett filmen förut vad tyckte ni ?
kisses
/Anna


hahaha

Har suttit och gjort lite test på facebook och jag ska tydligen bli 99 år för att jag tydligen tar hand om min kropp och hälsa vilket jag tycker V E R K L I G E N inte stämmer haha sen gjorde jag ett test om hur jag var i klassrummet och då var jag tydligen den sköna.


kisses
/anna

planer för kvällen

- titta på film (bröllops duellen, och sen någon annan film)
-sova

en bild på mig förra helgen


kisses
/anna

modigs kläder brinner

Här är videon från när vi eldade upp modigs kläder på min gård haha och ja min röst låter helt skum menmen.

kisses
/anna

hej och förlåt

Har inte kunnat uppdatera efterom jag inte haft tillgång till data fråns nu och sen har jag varit fullt upptagen med annat.
Efter att jag skrev sist så åkte vi till söder och åt på mcdonalds sen gick vi till michelles pappas videobutik för att hämta massa filmer,godis och chips . När vi var klara i videobutiken så gick vi till min gård för att vi skulle elda upp matildas ex kläder men ni kan få se allting om det där på video sen.
När vi kom hem till mig så tittade vi först på en film som hette "taken" och när vi hade tittat på den så gick vi ut på en promenad och på vägen så gick vi förbi michelles pappas videobutik igen för att lämna tillbaka en film och hämta massa nya filmer så när vi kommer hem igen sen så tittade vi på "hata göteborg" och "fröken sverige" men när dom var slut så somnade vi för klocka var nog två och alla var dödströtta.

I lördags så vaknad vi vid ett då vi ät frukost och gjorde oss iordning sen åkte vi till odenplan för att möta michelles kusin och där vi även mötte simon och marcus men mer om det ska vi inte gå in på. När vi var klara så åkte vi först hem till michelles pappa för jag skulle hämta en tröja och sen skulle vi lämna lite saker så när vi var klara där så åkte jag och michelle hem till henne och matilda åkte hem till sig. När vi kom hem så satt vi och snackade med michelle mamma och låssas pappa i kanske två timmar tills vi skulle äta och då var angelica där också så när vi var klara så var vi med massa men kvällen med kaos och allt blev förväxlat men aja . När jag och michelle kom hem på kvällen så tittade vi på monster men vi var så trötta så vi somnade så fort filmen var klar.

Imorse så vaknade jag av att matilda ringde mig och sen kunde varken jag eller michelle somna om så vi fick skjuss hem till michelle pappa där vi fixade iordning lite saker och jag hämtade bland annat lite kläder sen åkte jag hem till pappa och pluggade.
Ikväll så ska jag bara ta det lungt men mera om det skriver jag om senare.
kisses
/anna


ronny&ragge maraton

Hej bloggen !

Just nu befinner jag mig hemma hos michelle och vi har precis kommit hem från vällingby för vi skulle följa med elvira som skulle köpa en present till sin mamma.
I skolan idag så skulle vi först ha några diskusions grupper där vi skulle prata om reklam och sen efter lunchen så skulle vi till hässelby strands kyrka för vi skulle se på film och diskutera massa och då blev det fjorton suger som jag sett ett antal gånger men den är bra i alla fall. När filmen så fick vi ett papper med ett antal frågor om sex,vänner, föräldrar och alkohol där man kunde vara hur ärlig som helst och det var precis vad alla i min grupp var och sen blev det en duskusion om alla frågorna och sen slutade vi då jag åkte hem till michelle med srpängande huvudvärk men jag var ändå tvungen att tralla upp till vällingby.

Ikväll så ska matilda och michelle sova hos min pappa och då ska vi ha ronny&ragge maraton för att häromdan så satt vi hemma hos michelle och tittade på massa klipp på youtube från ronny&ragge men det var inte lika roligt att se massa klipp som att se filmerna så därför bestämde vi att vi skulle ha filmmaraton hemma hos mig idag så ni kommer nog inte få så mycket bloggning men jag ska försöka hinna slänga in ett inlägg till idag.
Nu måste vi göra oss iornding och sen åka in till stan så ni får ha det toppen sålänge.




kisses
/anna

sommaren 08



En bild på amanda, matilda och mig några dagar innan sommarlovet så jag kan nog tippa på att det var för exakt ett år sedan

kisses
/anna

tid över

Är du i ett förhållande just nu? 
nej, var ett tag sen
Hur långt har ditt längsta förhållande varit? 
jag vene
Hatar du ditt ex?
ogillade för stunden men nu är det lungt och har varit det ett långt tag nu
Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen?
ville det precis när vi gjorde slut men inte nu
Har du kvar någonting från ditt ex? 
har jag säkert
Är du en player? 
nej aldrig
Om alla du varit tillsammans med skulle beskriva dig med 1 ord, vilket?
fantastiskt, haha nej skoja men jag vet faktiskt inte
Är du en bra partner?
vissa dagar ja, vissa dagar nej
Är du kär i någon just nu? 
nej
Är någon kär i dig?
inte vad jag vet
Hur skulle du beskriva den perfekta killen?
omtänksam, överraskar en, snäll, rolig, pratglad, INGEN IDIOT
Har du varit kär i flera personer samtidigt?
hahaha ja
Har du någon gång vart otrogen?
nej och skulle aldrig vara
Kommer du gifta dig i framtiden?
det hoppas jag
Hur mår du just nu?
trööött !!
Har du piercat dig?
japp, tungen men den är borta nu
Vem ringde du senast?
mamma
Vem ringde dig senast?
mamma
Vem sms:a till dig senast?
michelle
Vem sms:a du till senast?
michelle
Är du hungrig just nu?
nej
Vad är klockan nu?
20.25
Vilka sidor på Internet e du inne på just nu?
playahead, bloggen, bloggar, facebook, msn
Hur länge sen var det du träffa din morsa?
i söndags
Hur länge sen var det du träffa din farsa?
nyss
Har du sminkat dig idag?
jag var det förut men är inte det nu
Vad har du på dig för trosor just nu? 
hotpants
Lyssnar du på musik just nu?
ja
Vad gillar du för musik?
ganska mycket faktiskt
Har du fler än 4 linnen?
haha ja
Har du fler än 3 jeans?
ja
Har du fler än 5 tröjor?
japp
Var brukar du handla kläder ?
gina tricot, hm, mq ibland
Använder du mascara?
ja
Andvänder du wax?
haha nejnej
Använder du ögonskugga?
ibland
Använder du kajal?
ibland
Använder du hårspray?
ibland, beror på vilken frisyr jag har
Använder du volymspray?
gjorde förut men inte nu
Andänder du mouse?
nej
Använder du deodorant?
ja
Använder du skiinspray?
nej
Använder du parfym?
jaaa
Använder du ögonfransböjare?
ibland
Använder du täckstift?
nej
Noppar du ögonbrynen?
ja
Uppsatt hår eller hängande?
olika
Plattar/lockar du håret varje dag?
beror på frisyren
Duschar du varje dag?
ja oftast
Smörjer du in hela kroppen varje dag?
ja
Målar du naglarna ?
när jag har tid
Har du det bra hemma?
oftast ja
Har du bra självförtroende?
nej men det får duga
Hur tycker du att ditt liv är?
helt okej
Har du ett bra liv tycker du?
ja hyffsat
Är du nöjd med din kropp?
nejnejnej och åter nej
Något du vill ändra med din kropp?
ja mycket !!
Har du bra vänner?
ja, dom bästa !
Du tycker om att va med dina vänner?
ja det är klart
Har du många vänner?
ja det har jag väll
vad heter dina bästa vänner?
matilda är min alldra bästavän men michelle är som en bästavän hon med
Vad är bäst tycker du, med få bra vänner, eller med många som man inte kan lita till hundra?
få bra vänner
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är?
ja

videoblogg från i lördags

som ni kanske ser så kommer ljudet före jag pratar menmen och sen hör ni säkert att min röst är helt konstig


kisses
/ anna

f*n djurgården förlorade !

Hej bloggen !

Blev ingen bloggning igårkväll efter matchen för jag kom hem vid kvart över elva och då var jag och michelle så trötta så vi tittade bara på en film och sen somnade vi, juste jag sov hos michelle inatt för er som inte förstog det.
Efter skolan igår så gick jag och matilda hem till henne och fixade en no sak som vi är tvungna att lämna in och när vi var klara med det så gjorde vi oss iordning och vid fyratiden så kom michelles mamma och hämtade oss för vi skulle till vällingby och köpa cigg så det skulle räcka under kvällen.
När vi var klara i vällingby så tog vi tåget till odenplan och gick till vasaparken där alla djurgårdare skulle mötas och där mötte vi andré, simon, christian och august så vi var med dom i kanske en och en halv timma tills alla djurgårdare började röra sig mot solna och det var inte lite folk heller ! hela gatan var proppad med djurgårdare, rökbomber, bengaler och poliser och när vi satt på tåget så drog alla i nödbromsarna, hoppade så hela tåget gungade och sen sjöng alla en massa djurgårdssånger. När vi väl var framme i solna så skulle alla ta sig till råsunda men när vi hamnar i en tunnel så skriker några "spriiiing för livet, aikåarna kommer " så jag , michelle och matilda springer men kanske bara 10 meter fråns vi stannar och börjar gå mot råsunda igen men på vägen så kastar alla olika saker så jag höll på att få både glasflaskor och stenar i huvudet haha. Eftersom vi inte hade hunnit köpa några biljetter så var det igentligen bara tåget som  vi ville gå i för skojs skulle men när vi kom på att våran gamla tränare frida jobbar där inne så smsade vi henne och då fick vi komma in gratis så det var skitnajs !
När matchen var slut så åkte vi hem till michelle eller först släpte vi av matilda hemma hos henne och sen så släppte michelles pappa av oss utanför dennis för han skulle köra hem michelles syster och påvägen hem när vi skulle gå så sjunger vi djurgårdssånger på hög nivå så det var några grannar som tittade ut genom dörren på oss, oupsi (a)

Imorse så vaknade jag och gjorde mig iordning sen gick jag med simon till bussen och åkte med honom och dennis upp till vällingby där jag mötte matilda och alla andra för vi skulle se på bio (patrik 1,5 ). Jag har sett den bion förut men den är ändå bra och jag och matilda tycker att patrik är jättesnygg när han har mössa och linne på sig haha så ja det var nog mest det vi satt och tittade på under bion (a)

Här är lite bilder från igår

djurgårdsklacken

djurgårdsklacken igen

under matchen

jag och matilda i vasaparken (precis när det hade regnat)

vasaparken

jag och matilda på tåget påväg in till stan

en video från djurgårdståget som är inspelat från michelles mobil


en video som matilda spelade in från sin mobil och man hör henne skrika massa grejer om aik fast hon är aikare haha


kisses
/ anna

nu ska jag till bussen

Nu går jag till bussen , så ni får ha en superrolig dag idag för det ska jag ha i alla fall.
kisses

/ anna

temadag

Hej bloggen.

Jag vaknade för kanske en halv timma sen så jag måste börja göra mig iordning snart. Idag så har vi temadag eller igentglien har vi det hela veckan så imorgon ska alla från åttan gå på bio och se patrik 1,5 som jag redan har sett men aja jag kan se den igen. Jag börjar halv tio idag så jag har hyffsat med tid kvar tills jag måste börja röra mig mot skolan .
Igår efter jag hade skrivit så gick jag, matilda, michelle och chrille till gulan och köpte en varsin pizzamacka och när vi kom dit så mötte vi en himmla massa från min och matildas skola så vi satt och snackade med dom i kanske en och en halv timme tills så gick hem till michelle igen och tittade på greys . Matilda gick vid kanske sju för hon skulle hem och äta och jag tog bussen från michelle vid 20 i åtta kanske för jag var tvungen att städa mitt rum som såg ut som om en bomb hade slagit ner där.
Jag är inte säker på om det kommer bli så himmla mycket bloggning ikväll för jag ska in till stan med massa eftersom det är match idag men om jag får tid så skriver jag såklart annars får ni vänta tills senare då ni får en himmla massa bilder också.
Nu måste jag börja göra mig iornding så ni får ha det så bra
här är lite bilder från i lördags

bild 1, ankan ,matilda och jocke bild 2, rickard och min arm bild 3, jag och jocke bild 4, några folk bild 5, angelica och chrille
kisses
/ anna

jag lever

Hej bloggen .

Just nu sitter jag hemma hos michelles pappa och tänkte bara säga att jag lever.
Igårkväll så var vi först hemma hos michelle med en himmla massa, bilder kommer senare. När vi varit där ett tag så skulle vi åka till backlura men då skulle massa killar som vi var med börja slåss så allt var kaos så jag och matilda gick hem till mig och tittade på film men somnade mitt i filmen haha.
Imorse när vi vaknade så pluggade vi först so medans vi solade och sen gick vi hem till matilda för hon skulle lämna sina saker och när vi varit där ett tag så drog vi hem till michelle och tänkte sola men då gick solen i moln, buhu men aja.
Nu måste jag vara social men mina älsklingar så ni får ha det så bra så skriver jag mer ikväll.

kisses
/ anna

hemmasittarkväll

Hej bloggen !

Sitter just nu och tittar på talang 2009 hahaha, inte det roligaste men jag är så himmla trött så just nu spelar det ingen roll vad jag tittar på.

När jag kom hem från skolan så hade jag ett jättestort bråk med mamma så jag fick inte gå ut ikväll men imorgon ska jag ut istället och träffa massa, fast det var ändå ganska skönt att bara vara hemma för jag somnade förut och när jag vaknade så var jag jättetrött så jag hade nog inte orkat gå ut i alla fall haha.

Skolan idag gick helt okej, vi hade ingen slöjd så jag och matilda gick hem till michelle som också hade håltimma eller hon började skolan klockan ett så vi gick hem till henne och väckte henne genom att hoppa på henne haha. När hon stigit upp så började hon göra sig iordning och sen stog vi och dansade till musik samtidigt som christian och simon var där hemma. När michelle var klar så gick vi till grillen där vi mötte upp angelica och sen åt vi lunch där men jag och matilda var tvungna att gå vid tolv för vi började 10 över tolv igen med svenska. När skolan var slut så tog jag sällskap med matilda en bit för hon skulle till michelle och jag skulle hem.

bild på mig och matilda som är tagen hemma hos michelle idag


kisses
/anna

i väntan på något bättre



Sitter just nu och har fixat lite med bloggen men det är inte riktigt min dag idag så ingenting funkar men jag får fortsätta någon annan dag för nu har jag gett upp haha.
Nu på kvällen så har jag för det mesta bara pluggat so och no så jag får hoppas på att det går bra haha, önska mig lycka till (a)

Juste, jag fick ett sms av rasmus förut då han sa att han blivit tagen av polisen och dom kommer ta moppen hela sommaren. Tycker synd om honom, ibland undrar jag varför polisen ska åka runt och hålla koll på alla som åker moppe dom har väll lixom mycket viktigare säker för sig aja vi får hoppas på att han får tillbaka sin moppe så inte hela sommaren är förstörd för honom eftersom han verkligen lever för sin moppe haha.
Nu ska jag ta och slänga mig på soffan varför tvn ett tag så ni får ha det så bra.
Kisses
/ anna

plugg hela kvällen

Hej bloggen !

Just nu har jag precis läst igenom alla sidorna i so boken en gång men jag ska göra det ett par gånger nu så att jag kan allting för jag har läxförhör imorgon eller min lärare kallar det för läxförhör men jag kallar det gör g-test för omman inte blir godkänd så får man göra omprov.
Efter inlägget igår så kom amanda hem till michelle och så var vi med henne ett tag men sen gick hon hem och då kom matilda istället men när vi hade ätit så gick vi ut på en prommenad som slutar med att jag , michelle, matilda och matte sitter i åkermyntan centrum på en sån där plasthäst som man stoppar i pengar i en automat så börjar den röra på sig haha.Jag åkte hem till pappa vid halv tio så när jag kom hem tog jag en låång varm dusch i kanske 40 minuter så jag såg ut som ett russin när jag kom ut haha nej nu överdrev jag lite.
Nu måste jag fortsätta plugga så jag skriver senare


en bild på mig och matilda för ett tag sen hemma hos amanda

kisses
/ anna


hos michelle

Sitter nu på en sk, kontorsstol på michelles undervåning och vi ska snart iväg och träffa franz och några men vad vi ska göra har jag ingen aning om haha.
Jag blir nog kvar i hässelby ett tag för jag ska käka middag här och så men jag skriver troligtvis aningen när jag kommer in från att ha varit med franz eller när jag kommer hem ikväll.
Men ni får ha det så bra sålänge.
kisses

/ anna

godmorgon

Sitter här påklädd och klar fast idag gick allting jättefort så jag har massa tid över nu när jag igentligen hade kunnat legat kvar i sängen och sovit dom minutrarna som jag fick över haha men jag ska nog ta och titta lite på tv ett tag tills jag ska gå.
Idag efter skolan så ska jag vara med michelle men vad vi hittar på har jag ingen aning om men någonting blir det säkert som vanligt.
Ni får ha en toppendag i skolan idag så skriver jag senare.
kisses

/ anna

ska ta den dusch

Nu ska jag ta en lång dusch, ska bli jätteskönt ! Jag skriver förhoppningsvis när jag är klar.

har jag inte fått lite färg när jag solade ? (a)


kisses
/ anna


dåligt med uppdatering

Förlåt för så dålig uppdatering men jag blir hela tiden så upptagen med annat men jag ska försöka ändra på detta och liva upp bloggen med mins två inlägg per dag.
Eftersom jag inte skrev igår så får jag ta och berätta nu istället. Efter skolan så gick jag upp till trollboda skolan för att möta michelle och så gick vi hem till henne för att hämta alla hennes saker, sen blev vi nerskjussade av michelles mamma ner till hennes pappa eftersom michelle ska bo där den här veckan. När vi kom hem dit så bytte vi om, tog lite roliga bilder och sen åkte vi till hässelby gård ett tag men vi åkte hem ganska snart igen och då gick vi av vid åkermyntan för att köpa lite godis haha tjockisar menmen. När vi kom hem till michelle igen sen så skulle hon käka middag och sen så gick vi ut på en prommenad men vi var nog bara ute i kanske 40 minuter tills vi tröttnade och gick hem till michelle igen. Jag åkte väll hem efter ett tag och var nog hemma vidhalv elva snåret. När jag kom hem så tog jag en lång dusch och sen la jag mig i sängen och tittade på tv ett tag tills jag somnade.
Imorse så vaknade jag först av att klockan ringde men jag somnade om och vaknade 45 minuter senare när pappa kommer in och väcker mig så jag flyger upp ur sängen och ivrigt så sätter jag på mig en blommig blus eller vad man ska kalla det och ett tag g-star jeans. I skolan så gick allting som vanligt och efter skolan så åkte jag hem till mamma för att hämta en bikini eftersom vi ska till simhallen och simma imorgon med klassen. När jag var klar hos mamma så tog jag bussen och påvägen så hoppar matilda och michelle på för vi skulle till hässelby gård och sen skulle vi in till stan för att fika och sola. När vi kommit in till stan så går vi först och fikar och sen till solariumet där vi träffade emma från nian i min skola. Jag och matilda solade i nog 30 minuter så en liten rand har man allt fått men speciellt brun kan jag inte säga att jag är haha men jag ska sola igen snart så jag kan bättra på färgen.
När vi solat klart så drog jag hem till pappa medans michelle och matilda tog tåget hem till hässelby haha det är ibland en fördel att bo i stan i alla fall. När jag kom hem så tittade jag på tv ett tag tills pappa ropade att maten var klar så nu har jag ätit och ska snart ta en dusch.
Här kommer lite bilder från igår och idag, klicka för större på vissa.

1, jag och michelle i hennes rum. 2, brunetten<3blondinen 3, våran chokladpaj som vi åt idag 4, en finfin bild på mig (ironi) 5, sötaste matilda

/ anna


i love you i do

Jag älskar den här låten och hennes sångröst också för den delen ! . Jag började lyssna på den här låten när jag var hemma hos amanda när hon sjöng och dansade till den här låten.
i love you i do - Jennifer Hudson

/ anna


min helg

Hej bloggen !

Jag har precis kommit ut ur duschen och tänkte skriva ett inlägg i bloggen eftersom jag inte uppdaterat sen igår.
Det började med att jag åkte till vinsta där jag mötte linda, michelle och lindas mamma som var och handlade på coop. När dom var klara så åkte vi hem till linda för att michelle skulle hämta sina saker men vi blev kvar där i ett ganska långt tag för att jag fick ett samtal från mamma så då var jag tvungen att sitta och prata med henne om gårdagskvällen och natten i kanske en halvtimma men sen så la vi på och då började jag och michelle röra på oss hem till henne men på vägen så ringer mamma igen så då fick jag prata med henne och sen ringer pappa och då fick jag prata med han ett tag men sen när jag var klar med det så kunde jag äntligen gå in till michelle så vi kunde äta middag men även då så stördes det av massa samtal som ringdes till min mobil men när det var klart så satt jag och michelle och snackade med hennes mamma ganska länge tills vi bestämde oss för att göra oss iordning. När vi var klara så dick vi till knallen och mötte en himmla massa men jag kom på att jag hade glömt min mobil hemma hos michelle så jag drog med emma hem till michelle för att hämta mobilen och när vi var påväg tillbaka till knallen så bestämde jag mig för att dra hem till krille där michelle och en himmla massa redan var så när jag kommer dit så var det typ proppat med folk och sen fick jag höra att en som hette hampus var skyldig några killar som var hos krille 500 kronor men han inte gav tillbaka dom så krille och massa sa att dom skulle slå ner hampus men han käftade imot och a jag vet inte vad men krille och nån som hette jocke gick iväg med ett basbollträ och en kofot och skulle slå ner hampus men dom blev hejdade av krilles brorsas kompisar som också var där. Åldrarna på alla där var verkligen blandade, allt från 94or till 91or.
Jag vet inte riktigt när vi gick hem till michelle men när vi kom hem så la vi oss i soffan och tittade på film med popcorn,chips, coca cola och choklad men jag hann inte titta på filmen så länge fråns jag somnade och sen när michelle märkte det så väckte hon mig och vi bestämde oss för att gå och lägga oss så vi somnade vid kanske ett tiden.
I morse vaknade vi av att michelles mamma väckte oss vid kanske ett tiden och då gick vi upp och åt frukost och tittade på (hjälp ! jag är med i en japansk tv-show) , men efter ett tag så ringer emelie och frågar oss om vi vill följa med henne och elvira på en promenad och vi ville det så vi började göra oss iordning och sen gick vi till viadukten för att möta upp dom men dom var lite sena så jag och michelle gick till grillen för att köpa en dricka men när vi sitter där så kommer alexander och simon förbi på sina moppar för dom ska tydligen käka där. Efter ett tag så kommer emelie och elvira till grillen men då har jag och michelle tröttnat på att gå på promenad eftersom vi var så otroligt trötta så emelie och elvira drog iväg på sin promenad medans jag och michelle satt kvar och snackade med simon och alexander men sen så ville jag och michelle dra hem och då skjussade simon och alexander hem oss, snälla som dom är haha. När vi kom hem till michelle så hämtade jag mina saker och sen åkte jag hem till pappa, där jag befinner mig just nu.
Ikväll så ska jag bara ligga och ta det lungt framför tvn, för jag är så O T R O L I G T trött efter den här helgen men den har ändå varit sjukt rolig.
Ni får ha en toppenkväll så kanske jag skriver senare.

/ anna


se och hör

För ungefär två veckor sen, då dom öppnade gröna lund så var jag och amtilda där på premiären och fick allting gratis eftersom matildas faster ( Marie Jungstedt , författare ) hade fått biljetter till grönan och när vi skulle in till grönan så fick vi gå in genom kändisgången så vi träffade massor av kändisar och sen var det massor av tidningar där som tog massa foton och då fastnade jag och matilda på en bild i tidningen se och hör haha men jag ser helt konstig ut eftersom jag inte var berädd på att dom skulle ta kort, men här kommer bilden i alla fall och ja den är suddig för jag tog kort på bilden från tidningen med min mobilkamera.


/ anna

lyckad kväll

Hej bloggen !

Sitter just nu hemma hos pappa och har precis varit och tagit min andra spruta mot livmoderhalscancer och jag som verkligen hatar sprutor fick panik men nu är den tagen i alla fall. Jag ska snart åka till hässelby och träffa massa och sen ikväll så ska jag sova hos michelle men planerna för kvällen har jag ingen aning om just nu men jag uppdaerar mera om det senare om jag hinner.
Kvällen igår blev jättelyckad tyckte jag , det började med att jag, michelle, matilda och emelie kommer till angelica där tjejmiddan var och så öppnade dom alla sina paket och sen så började vi äta och då blev det tacos, mumms ! . Efter ett tag så kom angelicas mamma förbi och skulle titta till så vi inte rivit hela huset men nejnej det hade vi inte så när hon hade dragit så sätdade vi undan all mat och sånt så när klockan var nio så tog alla bussen till backlura där vi träffade lite mera folk. Vid elva så drog vi hem till mig och precis när vi hade kommit hem så somnade matilda, gullungen var väll säkert trött men jag och michelle somnade faktiskt nästan därefter fast vi vaknade vid två igen och så var vi vakna ett tag men sen somnade vi om.
Jag vaknde imorse av att matilda kommer in och lägger sig där jag sover och kan ni gissa vad klockan var ?!  Å T T A på morgonen så jag blev jätteirriterad men jag somnade snabbt om igen och sen gick alla upp vid kanske halv tolv och började göra oss iordning och sen tog vi bussen till grillen och åt pommes (a) . När vi suttit där i kanske en halvtimma så åkte jag in till stan och mötte pappa eftersom jag skulle ta min spruta.
Här kommer lite bilder från gårdagen, bilderna är inte tagna av mig utan jag har skickat från allas mobiler till min.


Ps. jag ska hälsa till matildas mamma som hade varit jätteorolig över oss inatt eftersom vi sov ensamma hos min mamma och matilda hade inte ringt men vi var hemma och ingen annan stans så nu vet du det i alla fall haha.

/ anna

heeeeeeeeeeeeeeelg

Hej bloggen !

Sitter just nu hemma hos mamma med michelle och eftersom vi är ensamma hemma så ska vi göra oss iordning här och sen dra till angelica där tjejmiddan ska vara.
Ikväll så ska vi först vara hemma hos angelica och ha tjejmiddag och sen ska vi ut och vara med massa så jag tror det kommer bli sjukt kul i alla fall och sen inatt så ska jag och michelle sova hemma hos mig men jag har ingen aning om när vi kommer hem så jag vet inte om det kommer bli någon bloggning inatt sen när vi kommer hem.
Idag i skolan så gick det dagen väldigt fort även om jag hade dunkande huvudvärk men det gick över sen som tur var. Vi hade engelskaprov idag också och det gick helt okej tror jag. Efter skolan så gick jag och matilda upp till trollboda skolan för att möta michelle och emelie men dom hade inte slutat så vi satt och snackade lite med klara och ankan först och sen kom jennie men när michelle och emelie slutade så drog jag och michelle hem till henne och hämtade saker och sen gick vi hem till mig så det är här vi befinner oss nu, men nu måste vi börja göra oss iordning så ni får ha så bra.

Ps, bilder från den här kvällen kommer imorgon tror jag .

ha en super rolig kväll för det ska jag ha !
/anna

kaos

Hej bloggen !

Gud jag vill bara förklara min dag med ett ord, K A O S !
Allting började med att jag och matilda satt och bestämde oss på so lektionen för att vi ville färga håret eftersom vi tyckte att vårat  hår såg rött ut i ljuset så på lunchrasten gick vi till åkermyntan och köpt hårfärg för vi tänkte att vi skulle bli lite mera blondfärgade så när vi hade slutat skolan för dagen så gick vi hem till matilda och började färga vårat hår och när det var klart så hade jag kycklingult hår , jag skojar inte utan det var verkligen  K Y C K L I N G G U L T ! Så det första jag gjorde när jag kom hem var att färga om det till brunt så nu har jag ungefär samma hårfärg som jag hade innan jag färgade ljusare hos frisören så nu är jag räddad i nöden hihi (a)
Imorgon efter skolan så ska jag möta upp michelle och så ska vi dra hem till henne och göra oss iordning eftersom vi sen ska på tjejmiddag hemma hos angelica för hon och linda har en tjejmiddag tillsammans för att linda fyllde år den femte och angelica fyller år den nionde och sen på kvällen så ska vi ut och träffa massa och sen på kvällen ska michelle sova hos mig tror jag.
Jag har inte så mycket att skriva eftersom jag inte gjort så mycket idag men jag skriver imorgon istället så ni får ha det så bra tills dess.
/ anna


en dag på stan

Hej bloggen !

Dagen började med bild och då skulle vi bygga klart våra robotar men jag och matilda blev inte riktigt klara men vi har nästa lektion på oss också så då kommer vi hinna klart. Efter lunchen så var det idrott och då skulle vi ha gymnastik så det var ganska enkelt men jag råkade tabba mig genom att ställa mig på händer mot väggen och då tänkte jag inte på att min tröja skulle åka upp så två sekunder senare så satt den på huvudet men jag var snabb nog så jag hann få ner den innan någon mera än arvin såg.
Efter skolan sådrog jag hem till michelle och gjorde mig iordning för vi skulle in till stan och vi skulle igentligen träffat ola och hans kompis men för det första så var det så dåligt väder och för det andra så skulle hans kompis på match men vi ska ses någon annan dag istället men jag, michelle och matilda drog in till stan och shoppade lite istället och då köpte jag en bikini, en vit body och ett par skitballa örhängen. När vi hade shoppat ett tag så drog vi till mitt och matildas gamla praoställe och hälsade på och så ät vi där också eftersom dom har så himmla god mat !
Efter att vi hade ätit så åkte vi till michelles pappas videobutik och gick på toaletten och sen så drog matilda hem och jag och michelle stannade kvar och gick och köpte cigg och sen träffade vi våra nya homies var av en kom från göteborg och den andra kommer jag inte ihåg vart han kom ifrån men han hade i alla fall bott i åmål haha sen när vi snackat med dom ett tag så följde jag michelle en bit och sen åkte jag tillbaka hem.
Nu har jag precis duschat och smörjt in mig med body lotion så nu är min hud mjuk och luktar jättegott eftersom jag är helt förälskad i min bodylotion doft (a)
Det var det här som jag köpte idag

vit body - gina tricot

vid och röd randig bikini - gina tricot

corall färgade örhängen - gina tricot

/ anna

morgondagen

jag och amanda på tågen för några dagar sen

Imorgon så tror jag inte att det kommer bli så speciellt mycket bloggning eftersom jag först ska till skolan och sen efter skolan så ska jag först hem till michelle och när vi varit där ett tag så ska vi åka in till stan och träffa ola och hans kompis så jag skriver antingen när jag kommer hem eller när jag är hos michelle men nu vet ni i alla fall mina morgondags planer.
Nu ska jag stänga av datan och sätta mig vid tvn så ni får ha det så bra.

/ anna


shopping

Hej bloggen !

Idag så började skolan med att jag kom fem minuter försent och sen hade jag lite olika lektioner. På lunchen så drog jag och matilda och tog en prommenad och sen drog vi till grillen för att käka där vi också träffar crippe,agust och niklas som också skulle käka. Efter skolan så drog jag och matilda först hem till henne och hämtade lite saker och slängde i oss en macka och sen åkte vi till vällingby och tittade på kläder och jag köpte en vit klänning, vita jeansleggins och ett par illrosa skor och matilda köpte ett par jeans och en jätte cool tröja.
När vi varit i vällingby ett tag så åkte jag hem till pappa och tittade på tv ett tag tills det var dags för middag. Så nu har jag precis ätit och ska ta och plugga lite engelska eftersom jag har prov på fredag.
såhär ser sakerna ut som jag köpte idag (bilderna är tagna med mobilkamera eftersom min kamera sladd är hos matilda så kunde jag inte ladda över bilder från kameran)

vit klänning - gina tricot

rosa tygskor - acent

vita jeansleggins - gina tricot

/ anna

dagens outfit

såhär såg man ut idag fast jag tog en gammal bild men jag hade på mig precis likadan klädsel så orkade inte ta en ny bild.

svarta chinos- gina tricot
grå/silvrigt linne - vero moda

/ anna

måndag

Har precis duschat och ska snart sätta mig framför tvn.
Idag efter skolan så var jag med michelle och matilda men jag drog väll hem vid halv nio för att för det första skulle jag åka till stan och sen skulle jag hem och käka men nu är jag klar och ska väll titta på tv ett tag tills jag somnar.
Jag skriver mera imorgon.
/ anna

dåååålig uppdatering

Hej bloggen !

Förlåt för att jag inte att bloggat sen i torsdag. Det har faktiskt kännts tomt att inte blogga men så fort jag har loggat in på bloggen för att ha tänkt blogga så har det kommit en himmla massa annat imellan som gjort att jag har glömt bort det där inlägget som jag skulle skriva och tillslut så är klockan så mycket så jag redan ska ut och göra massa men nu ska jag försöka ändra på det här. Eftersom jag inte har skrivit sen torsdags så får jag ta och berätta vad jag har gjort under dagarna fram tills nu.
I torsdagskväll så var jag med matilda,emelie, emelies barndomskompis maja och lilian från början men sen drog vi till hässebystrandbad och mötte massa men då kom polisen och hällde ut en himmla massa dricka så vi pallade inte vara där om polisen var där så vi drog till ip och träffade massa från dalen och sen kom någon killkompis till emelie och hans killkompisar så då satt jag och snackade med dom men efter ett tag så orkade jag inte vara kvar för jag hade så fruktansvärt ont i magen och frös som om jag vet inte vad men innan vi skulle gå hem så blev det lite intriger mellan mig, matilda och emelie så jag och matilda drog hem men det tog ett tag eftersom jag knappt kunde gå men vi kom hem till slut. När vi kom hem så satte vi oss i soffan och skulle titta på någon film på tv men jag somnade och matilda satt vaken och gick till datan istället men sen blev jag väckt av matildas mamma efter typ två timmar och då kom matilda ner igen men då somnade både hon och jag i kanske två timmar men sen vaknade vi av att hennes syster och hennes kompis kom ner och väckte oss och då skulle vi gå upp för att gå och lägga oss men då behövde jag spy hahaha men sen var det bra igen och jag gick upp och la mig även om huvudet snurrade.
I fredags så vaknade vi och då gjorde vi oss iordning och vi drog först och köpte cigg och sen drog vi till stan med amanda. När vi kom till stan så var alla jättehungriga så vi drog till mitt och matildas gamla praoställe och åt där men efter ett tag när vi hade suttit där i kanske en timma så åkte vi hem till min pappa och hämtade saker som jag behövde ha hos mamma så när vi var klara åkte vi hem till matilda och satt och tog en massa roliga bilder . Vid halv sju så drog amanda hem för hon skulle äta och jag och matilda väntade på att våran mat skulle bli klar så vi kunde äta. När vi ätit och gjort oss iordning så åkte vi in till odenplan för att möta franz och han kompis för dom hade varit på io men vi var inte i stan så speciellt länge utan vi åkte tillbaka till hässelby men på tåget så började frans och roch (stavning på namn? ) sjunga och var jättehögljudda så då var det en norrlänsk kille som började snacka med oss ochjag har ingen aning om vad han snackade om det ända jag fatta var att han sa att man måste vara sivilicerad på tåget och sen började en fyllekärrning snacka med oss också haha jag har nog aldrig skrattat så mycket förut som jag gjorde då. När vi kom fram till hässelby så mötte vi upp massa andra och så satt vi och snackade med dom samtidigt som vi lyssnade på musik men sen behövde jag och matilda bege oss hemmåt men snälla som några var så följde dom oss.
I lördags så blev jag först väckt kvart i elva för att jag skulle vara med och sjunga för matilda på morgonen eftersom hon fyllde år och av mig fick hon en jättesöt klänning och sen en valfri bio.
Vid två tiden så kom hennes alla släktingar och hon fick presenter men dom åkte hem vid fem och då satte jag och matilda oss vid datan ett tag men sen började vi göra oss iordning och sen drog vi in till stan och först hem till mig för jag skulle hämta min andra mobil eftersom den som jag hade nästan höll på att dö för att bateriet var slut. När vi varit hemma hos mig så gick vi till medis och satte oss där ett tag men det var inte så lång stund för först skulle vi ha mött några killar men vi orkade inte möta dom så vi åkte till tc och mötte ola och jonny och så drog vi med dom till tektiska högskolan där vi träffade en massa och så satte vi oss tillslut så en kyrkogård med ola,jonny,oskar, aron, glen, några tjejer  och en massa mera. Vi  satt väll där i kanske två timmar och umgick med musik och prat, det var faktiskt roligt änta tills ola börjde brotta ner mig och gav mig en massa tulpaner och trummade med dom på en haha nej skoja var faktiskt roligt det med. Ett tag så tänkte jag och matilda sova hos jonny men sen ändrade vi oss och tänkte sova hos oskar istället men sen ändrade vi oss igen och så åkte vi hem till hässelby och tittade på någon film men både jag och matilda var jättetrötta så vi gick och la oss istället.
I går så vaknade vi och gjorde oss iordning och då drog vi först hem till mig och lämnade mina saker och hämtade pengar till bion och sen åkte vi till vällingby och shoppade, åt och tillslut gick vi på bio då vi såg "män som hatar kvinnor" . Filmer var jättebra och det var inte alls jobbigt att filmen var två och en halv timma lång som jag trodde det var snarare bara bra för filmen var så himmla spännande och superbra.
När filmen var klar så åkte jag hem till mig och matilda hem till sig och under kvällen så gjorde jag inte speciellt mycket, jag tog det mest lungt.
Idag så ska jag först till skolan och efter det ska jag dra och köpta cigg och efter det så ska jag till vällingby en sväng och sen ska jag hem till michelle som nyglien har kommit hem från milano. Jag har saknat dig gumman !
Som ni kanske märkt så har jag sovit hos matilda hela helgen vilket innebär tre nätter haha men det slår i alla fall inte höstlovet,sportlovet och förra sommarlovet .
Nu måste jag ta och skynda mig för jag börjar klockan nio, men ni får ha det så bra.
Här är några bilder från i torsdags


/ anna

RSS 2.0