spruträdd

jag och michelle igår haha drivbild på mig


Hejsan alla, just nu sitter jag här hos emelie. Jag kom hit precis för jag fick skjuss av mammas man. Igår kväll så blev allting kaos från början men det ordnade ut sig och jag, emelie och michelle tittade på någon skräckfilm och sen så gjorde emelie iordning sig och gick och la sig men enligt henne så kunde hon inte sova för att jag och michelle var för högljudda hihi oups my bad (a) . Jag och michelle vaknade i morse då det bara var hon och jag men michelle låg kvar i sängen och jag gick och gjorde mig iordning och sen åt vi frukost och sen drog vi för michelle skulle på ansiktisbehandling och jag skulle möta pappa i stan för att ta min spruta mot livmoderhalscancer. Först så mötte jag pappa i slussen och så gick vi till den där vaccingrejen och vi var tvungna att hämta ut sprutan själva så när vi hade varit där i tre minuter så fick vi gå och hämta ut sprutan och sen gå tillbaka och när jag skulle ta sprutan så börjademitt hjärta bulta och sen fick jag inte hålla i pappa för då skulle jag spänna mig enligt henne ( okej låter barnsligt men jag är skiträdd för sprutor ! ) . När hon sen stack och spruta in den där grejen så gjore det JÄTTEONT i armen och jag fick nästan tårar i ögonen så när jag var klar så gick vi för att fika i gammla stan och då tog jag blåbärspaj med vaniljsås och en cola och pappa tog kaffe med en chokladboll. När vi hade fikat klart så drog jag hem till pappa för att hämta min tandborste och sen mötte jag michelle i hötorget och vi gick och bytte hennes piercing. Sen drog vi hem och påvägen mötte vi matilda och modig och sen stannade alla utom jag i vällingby för jag skulle hämta mina saker hos michelle och sen skulle jag dra till emelie. Så nu sitter jag här hos emelie och tittar på när hon viker alla sina kläder och sen ska vi käka och efter det ska vi ut och träffa dennis och simon typ.
Ha en trevlig kväll för det hoppas jag att jag och emelie kommer ha.
kraaaaaaaaaamar och puuuuuuuuuuuuussar


fika med pappa

kort inlägg nu. ska möta michelle och jag har precis tagit spruta och fikat med pappa här är två bilder. Jag skriver senare
kram

slaggar hos michelle

en bild på sötaste michelle

Godkväll eller ska man säga godnatt ? Aja just nu sitter jag i michelles soffa och vi har precis tjockat oss med massa godis,chips och coca cola haha. Det blev ingen solning idag för det var helt fullt så jag och michelle gick och köpte coca cola och godis och drog hem till mig istället och satte oss vid datan och fixade hennes blogg lite och så åt vi lite thaimat och sen så kom matilda och emelie och då satt vi och lyssna på massa musik och gjorde oss iordning och så drog vi till stan för emelie skulle köpa ett skärp och ett rosa läppstift men hon sket i läppstiftet och köpte en glittrig eyeliner istället och sen så drog vi hem och jag följde med michelle och käkade här och då blev det tacos mumms ! När vi ätit klar så satt jag och michelle och snackade ett tag tills vi bestämde oss för att göra oss iordning och sen kom emelie och matilda och så var tydligen inte emelie klar så fick vi stå och vänta på henne i typ år och jag höll på att dö ! När vi var klara så gick vi till riddersviksvägen och satte oss på 119 och åkte till spånga och vände igen och åkte till vällingby för emelie ville ha en hamburgare och när vi går in på mc donalds men då hade dom stängt men vi gick in i alla fall och fick en big mack och en QP , två hamburgare och två pajer GRATIS ! Sen tog vi bussen hem till michelle och då hände det lite saker som vi inte ska gå in på.
Snart ska jag i alla fall ta bort mitt smink och sen ska vi sova för vi ska upp jättetidigt imorgon för jag ska ta en spruta och michelle ska på ansikts behandling och emelie ska hem och plugga.
Sov så gott. Kraaaaaaam

södersol


Hejsan alla, sitter här med mobilen breve mig och väntar på att michelle ska ringa och säga att hon sitter på tåget påväg hit. Vi ska nämligen gå och sola på södersol som är ett av dombästa solariumen som finns enligt mig. Det kostar endast 25 kronor för 20 minuter !!
Efter att vi har solat så ska vi igentligen på lapdance träning i högdalen men vi orkar inte åka ända dit så vi tar en liten shoppingrunda istället haha. Ikväll så vill jag sova i hässelby men eftersom jag ska upp ganska tidigt och ta en spruta imorgon så måste jag sova hemma suck aja jag får sova i hässelby på lördag istället.
Nu ska jag ta och slänga någonting i magen innan jag sticker så ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi när jag får tillgång till data lite senare. Jag kan se om jag knäpper lite kort idag också för isånnafall får ni självklart se dom när jag kommer hem.
kramar

horton


Vaknade ganska tidigt idag som ni kanske ser och jag kan varken somna om eller vill gå upp så jag tänkte ligga kvar i sängen och titta på horton haha. Ha en fortsatt trevlig morgon .
Kramar

sex år

hahaha hittade en bild på mig som 6-åring och gosh vad ful jag var ! hahaha men när man var liten så brydde man sig inte så mycket. Jag kan tänka mig att jag sitter och spelar typ något data spel som hette typ lek och lär typ haha.


kramar

stänger av datan

nu stänger jag av datan för kvällen och så hoppas jag att ni får en fortsatt trevlig kväll :)
kram på er

big brother

Sitter och tittar på tv400 där dom visar massor av gamla big brother avsnitt haha jätteroligt att se faktiskt. Jag kommer ihåg när det gick på tv och man tittade på det.
Nej nu ska jag fortsätta att titta, jag kanske slänger in ett inlägg till innan jag somnar så håll utkik.
kramar


dagens outfit

såhär såg jag ut idag


(jag vet att mina tröja hade glidit ner lite i u-ringningen på andra bilden men nu är bilden tagen haha)

zebra tunika/tröja
svarta strumbyxor
beige kofta


20.45

Just nu sitter jag här med en kopp te och bara tar det lungt. Tänkte se om det finns någonting bra på tv annars sätter jag nog på en bra film.
Matilda var här ett tag förut också, vi åkte först från henne och på tåget så kommer hennes ex ex ex ex ex eller nått sånt på tåget. Han heter michel och har en blogg tillsammans med sin syster "palmroths.blogg.se". Sen när vi kom hem till mig så svullade vi i oss bullar och satt och tittade på tv ett tag och sen kom pappa hem och började med maten och sen så skulle vi käka och då blev det thailmat mumms. Jag tror nog att det är min favoriträtt ärligt talat ! Efter maten så var jag tvungen att gå tidigare för matilda skulle tydligen prata med min pappa om någonting hemligt så jag var tvungen att gå och jag som hatar hemligheter och sånt var hur nyfiken som helst men aja jag får veta det senare.
Sen så skulle matilda tydligen vara med emelie men sen blev det inte så och då bestämde matilda sig för att träffa michel istället så jag följde med henne till tunnelbanan och sen så åkte hon iväg och jag var lite orolig över att hon skulle åka vilse eller så men jag tror inte hon gjorde det.
Ikväll så tror jag nog bara att jag ska ta det lungt för jag är jättetrött ! Sen imorgon på morgonen så skulle jag ha tagit en spruta mot livmoderhalscancer men då jobbade tydligen pappa den tiden vi hade och han hade något möta så jag ska ta den på lördag istället innan jag åker till hässelby. Usch jag hatar sprutor så jag får ta med pappa som stöd haha.
Ha en bra kväll sålänge. kramar


ikea och stan

Halloj ! Just nu är matilda i duschen och jag tänkte passa på att slänga in ett inlägg i bloggen då. När vi vaknade så åt vi bara lite frukost och satte på oss lite myskläder som mjukisbyxor och en t-skirt och så drog vi till ikea med hennes mamma och syrra och skulle titta på möbler till hennes rum och jag hade ändå inte så mycket att göra så jag följde med.
Vi hittade en säng, en hylla, en taklampa och några påslakan till matilda och sen drog vi hem och nu sitter jag här.
Vi ska snart in till stan och träffa min kompis Liselotte men vi måste göra oss iordning också så vi får se om vi ens hinner men aja.
Ikväll så blir det nog bara en chillkväll med en bra film tror jag men imorn så vill jag sova i hässelby för jag vill vara ute och träffa lite roligt folk så jag får ta och sova hos mammsen då och sen på lördag så ska jag typ sova hos emelie och så ska jag,emelie,simon,dennis,matilda och modig kolla på film eller nått men jag vet inte riktigt än aja jag ska i alla fall träffa dom människorna då.
Juste i bilden påväg hem från ikea så satt vi och lyssnade på the voice men på vägen till ikea så lyssnade vi på p3 och på vägen hem så snackade vi om att det inte är så mycket nya låtar på the voice och då började konversationen såhär:
-men det har dom i alla fall på p3 (matildas mamma)
-men då pratar dom så mycket (jag)
-men det är trevligt att lyssna på (matildas mamma)
-men dom pratar ju inte med dig (matilda)

Ni skulle bara veta hur roligt det där lät och sen med matildas röst också hahhaha, jag kan nästan inte ens sluta skratta.
Nej nu ska jag börja göra mig iorning så ni får ha en bra dag så hörs vi när jag får tillgång till data.
kramar


nu drar jag

Hejsan alla, jag ska snart dra till mamma för att hämta min jacka och sen ska jag dra och träna spinning och muskel med elvira för jag känner värkligen att jag måste röra på mig.
Tidigare idag så har jag pluggat och följt med michelle till piercing salongen och följt med henne när hon skulle äta på mc donalds men nu måste jag skynda mig att byta om och sen dra till mammsen.
Ni får ha det toppen sålänge så hörs vi när jag kommer hem från träningen.
kramar


plugg plugg plugg

såhär ser jag ut just nu, pluggböcker i handen haha. Och ja vet att mina miner inte är dom finaste men det var så mycket jag att driva till det lite.

Usch jag hatar att plugga på lov men måste man så måste man. klockan halv ett så ska michelle åka in till stan så jag ska möta henne vid hötorget så ska vi se om vi kan byta hennes tungpiercingstav för den är lite liten just nu men innan jag möter henne så ska jag läsa igenom lite no också. Vid fem idag så ska jag möta elvira i vällingby och vi ska träna lite för jag behöver värkligen det just nu ! Känns som om jag är världens störta fettoberg så det ska blii ändring på detta nu.
Hoppas ni får en bra dag.
kramar

ändrat i designen

såhär ser jag ut just nu ( ja jag vet att det ser ut som om jag har värsta ölmagen på första bilden men det var tröjan som var så stor)


Som ni kanske har sett under kvällen så har jag ändrat lite i designen. Just nu tycker jag att det ser helt okej ut eller vad tycker ni ?

På kvällen nu så vid kanske nio tiden så fick jag ett sms från både matilda och elvira som ville att jag skulle komma till skanstull och möta dom men jag orkade värkligen inte gå ända dit bort så jag stannade inne istället men sen när jag skulle gå ner och handla yoghurt och flingor så stötte jag på min barndomskompis linnea som bor där jag bodde förut och så snackade vi ett litet tag men sen så drog jag hem för det var så himmla kallt så nu har jag bara suttit med en varm kopp te och tittade på tv.
Jag har faktiskt inte så mycket att berätta eftersom det inte händer så mycket när man bara sitter hemma men jag kan lägga upp ett litet schema för hur resten av min vecka kommer att se ut eller som jag tror i alla fall.

onsdag-träna med elvira och sen plugga
torsdag- bara ta det lungt eller kanske ska träffa min kompis liselotte
fredag- ska åka med pappa och ta en spruta mot livmodershalscancer och sen så ska jag sola solarium med michelle
lördag- på dagen vet jag inte men på kvällen så ska jag nor vara med simon och några sen ska jag sova hos elvira
söndag-
plugga no och so


kramar


rip piercing

Nu tycker jag att alla har en tyst minut för min piercing ! Haha nej jag skoja bara men ja den är borta i alla fall nu. Min pappa blev inte speciellt glad när han såg den och ja så jag var tvungen att ta ur den och gud vad ovant det känns i tungan nu, förut var det lixom en stav där och nu är det ingenting men jag är glad att jag kan äta normalt nu i alla fall. Jag kan till viss del förstå pappa men jag vill ändå ha kvar den för det var så grymt snyggt !
Här är några bilder på hur det såg ut med min piercing och min tunga var jättesvullen så den ser jättestor ut bara så ni vet och därför ser det inte så fint ut men det skulle ha blivit det om det fick läka lite till men aja sen är det en bild på staven.(klcika för störra bilder)


kramar


glass och is hjälper

hittade en bild på ett papper som matilda skrev till mig i sommras när jag hette duvetanna på pea haha

Hejsan allihopa. Det var ett tag sen som jag skrev så jag tänkte uppdatera lite nu. Just nu så sitter jag och äter glass och har precis ätit en massor av is för att svullnaden ska gå ner. Usch vad det är jobbigt för salivproduktionen ökar som jag vet inte vad och sen är det svårt att kunna svälja när man har en stor klump i munnen haha men jag hoppas svullnaden kommer att gå över så snabbt som möjligt i alla fall.
Jag måste ta och lägga huvudet i mina so och no bäcker snart också för jag måste plugga eftersom jag har två prov efter lovet men jag tänkter utnyttja lovet med att sova länge och bara ta det lungt och sen såklart träffa vänner och lite tid till plugg.
Hur ska ni själva planera erat sportlov ?

kramar

hål i tungan

Hejsan alla, uppdateringen har varit ganska dålig nu på sistone jag vet faktikst inte vad som händer men jag ska börja liva upp bloggen lite mera nu jag lovar.
Igår så vaknade jag och elvira och gjorde oss iording och sen så drog vi till michelle för att möta upp henne och när hon var klar så drog vi till bussen och på bussen mötte vi upp matilda och sen när vi kom till vällingby så mötte vi upp emelie och efter det så åkte vi in till stan. När vi väl kom in till stan så skulle vi hitta ett ställe där vi kunde pierca oss men innan vi pierca oss så gick vi för att äta men jag åt aldrig någonting utan det var bara matilda och michelle som åt. Efter det så mötta vi upp matildas pojkvän och hans kompis och sen kom michelles pojkvän också och när alla var samlade så skulle vi gå för att ta hålet och jag tror aldrig jag har varit så nervös förut. När jag satt där på den där sängen eller vad man ska kalla det så kom några tårar i ögonen men sen var det över och det gjorde faktiskt inte ont och det gör det inte nu heller utan det ända som är jobbigt är svullnaden men jag kan prata och så men äta är svårare. På ett sätt så ångrar jag mig just nu eftersom det är så himmla jobbigt att gå runt med en stor klump i munnen (tungan) men svullnades går nog ner snart för det ända jag gör är att äta en massor av is.
Just nu sitter jag hemma hos mamma och skulle bara plocka ihop några saker för jag ska till pappa så jag måste kila iväg nu. ha det så bra.
kramar

morning morning

här är en bild på sötaste elvira och emelie

Godmorgon alla, just nu sitter jag här i en sov tröja och sidenkalsonger med gustav på haha. Elvira är i duschen så jag tänkte passa på att skriva i bloggen sålänge tills hon är klar och jag kan duscha. När vi är klara sen så ska vi hem till michelle och möta henne och sen ska vi in till stan och försöka hitta ett ställe där man kan pierca tungan. Sen ska  Michelle köpa hårfärg och elvira ska titta ut några hårprodukter och sen ska vi hem och färga michelles hår och sen ska vi åka och träna.
Igår så pluggade jag först och sen så snackade jag lite med elvira på sms och vi bestämde att jag skulle sova där så jag åkte dit och käkade middag och sen så gjorde vi oss iordning och gick för att möta emelie men det snöade så mycket och emelie skulle tydligen fixa till sin mascara så vi gick tillbaka till elvira och fixade det och sen ringde simon,marcus,dennis och alexander och vi drog till dennis men sen drog vi ut direkt till pream för dom skulle köpa något och sen så gick vi tillbaka till dennis och tittade på saw 5 och gud så trångt det var ! Alla satt typ på varandra. Sen när jag,elvira och emelie skulle dra så följde marcus och simon med en bit och sen skiljdes vi och jag och elvira följde med emelie till "mötesplatsen" och sen drog jag och elvira hem till henne och bakade chokladbollar och satt vid datan och snackade. Sen så låg jag och pratade med michelle vid typ två och hur vi skulle göra idag och sen efter det så gjorde vi oss iording för att sova men jag vaknar vid fyra igen av att simon ringer och så hör man marcus i bakgrunden som pratar med klara haha och jag har ingen aning om vad simon och marcus sa till varandra men det lät helt sjukt i alla fall.
Ikväll ska jag sova hos elvira igen men jag vet inte vad vi ska hitta på ikväll men vi kommer nog på något, men nu måste jag dra och göra mig iordning.
kramar

det snöar idag


Godmorgon alla, jag vaknade kanske för en halv timma sen så jag är riktigt utvilad nu och när jag vaknade imorse och skulle dra upp rullgardinen så swr jag all snö och jag som vill ha sommar blev jättebesviken ! Åh jag längtar som bara den till sommaren då man kan gå i shorts och en t-skirt och slippa frysa men nej nu ska man behöva gå med en tjock vinterjacka,mössa och vantar istället.
På dagen idag så måste jag plugga antingen no eller so för jag har prov direkt efter lovet sen efter middagen så ska jag dra hem till emelie och möta henne och sen så ska vi nog träffa några men vet inte säkert än men någonting ska vi hitta på ikväll i alla fall.
Igårkväll så åkte jag först till emelie efter middagen och sen så kom elvira och då skulle vi gå för att möta michelle och matilda men då hade dom dragit för att möta oss så vi tog bussen till vällingby och tänkte möta dom där men sen så blev vi sugna på godis så vi mötta dom i johanelund istället och så köpte vi godis på coop och sen så stog vi och pratade med några ett tag och sen så gick vi ut från coop och stog och pratade ett tag och sen så tog vi en promenad och sen så gick vi till bussen men den var tydligen försenad så vi missade 119 också eftersom man måste byta i björnboda så emelie bestämde sig för att lifta dit istället och kanske dom 20 första bilarna ville inte stanna men sen så stannade det en bil med två 20åriga killar så vi 5 tjejer trängde in oss i baksätet och fick sjuss en bit. Sen så hoppade vi av och väntade på buss 119 och när den äntligen kom så satte jag mig på den med gott nöje för jag frös som a jag vet inte vad men det kanske inte var så konstigt eftersom jag hadee jeansleggins,ett långt linne, klackskor och tygjacka. Sen när jag kom hem så satt jag och snackade med mamma ett tag och sen gick hon och la sig och jag satte på mamma mia och typ satt och sjöng för mig själv hihi. Sen vaknade jag upp av att det var någon som ringde och frågade om jag ville köpa en tv man ba öhh ?

Vad ska ni själva göra idag ?
Nej nu måste jag ta och börja plugga så jag skriver senare.
kramar

shopping

Hejsan alla, just nu sitter jag här sminkad och påklädd. Jag och Emelie ska snart dra till stan men hon är så otroligt seg ska jag säga er !!
Vi har haft två timmar på oss och hon har inte ens fixat håret eller sminket utan bara kläderna, suck. Aja när vi ska shoppa idag i alla fall så vill jag värkligen byta ut en himmla massa kläder eller ja förnya min garderob mest men jag måste spara pengar till att ta hål i tungan så jag kommer kanske inte köpa så mycket idag men ett par pums skulle värkligen sitta fint i skohyllan och några fina t-skirts och koftor skulle inte heller sitta så dåligt i garderoben.
Ikväll så ska jag nog vara ute med Emelie och Elvira men jag vet inte vad vi ska hitta på men jag orkar inte vara inne iaf för det var jag igår och har varit det hela veckan.
Vad ska ni själva hitta på ikväll eller idag ?
Nej nu ska jag fixa lunch och sen vänta ett tag till på Emelie men vi hörs senare idag.
kramar

Dagens klädsel:

-vit kofta
-jeans leggins
-blått långt linne
-gräddfärgade klackskor

En helt underbar och älskvärd person

Anna, det betyder nåd.. Fast vad nåd betyder det har jag ingen aning om :) Men om jag själv fick välja så skulle jag säga att det betydde " en helt underbar och älskvärd person " Så från och med nu tycker jag att vi säger att namnet Anna betyder " en helt underbar och älskvärd person :) (a)
Asso jag har tänkt på en sak, att på bara en enda sekund så kan hela ens liv förändras. Jag menar, på en sekund kan någon hinna dö, någon kan hinna födas, man kan träffa en person som kommer att förändra hela sitt liv..
 För ungefär 3-4 månader  sen så gick jag och anna och kollade snett på varandra och  vi hatade varandra, fast vi inte kände varandra.. Men sen en dag så är jag hemma hos min tjejjkompis och så säger hon att anna ska komma. Haha min första reaktion då var: - Neeej! inte den bitchen ! ( sorry anna (a) )
haha, men vi snackade lite med varandra och vi märkte sedan att vi hade ganska mycket gemensamt! Och efter den dagen så har vi hållt ihop :) Och nu sitter jag här hemma hos min lilla muppiga annapanna :)
Haha ojdå nu sitter jag här o snackar en massa gojja som vanligt, men det jag ville säga var bara att jag
EMELIE GRAHN ÄLSKAR SIN ANNA ÖSTMAN ! både nu och föralltid!
Men nu måste jag kila innan anna dödar mig :O
( jag hittade ingen bild på mig och anna, men denna får duga :) )
 Emelie älskar anna och vi älskar cheeseballs :D 

Pussar / Emelie


bio

en halvgammal bild på mig,michelle,elvira och matilda

Hejsan alla, just nu sitter jag hemma hos elvira och väntar på att hon ska duscha klart och sen så ska vi åka till vällingby och hämta ut våra biljetter till bion och sen ska vi äta där men vi ska möta upp emelie senare.
I skolan idag så blev jag klar med min so uppgift som vi ska ha muntligt vecka 11 men man skulle fixa ihop fakta innan och det har jag gjort nu. Sen på slöjden så blev jag klar med min tjocktröja som är grå och rosa men jag kommer bara att ha den som myströja.
Ikväll sover emelie och elvira hos mig som ni kanske har hört tidigare men ändå haha. Sen på lördag vet jag inte vad jag ska hitta på eller jo jag kanske ska färga mitt hår och sen på söndag så ska jag plugga på dagen och på kvällen så ska jag troligtvis vara med några men inte säkert.
På måndag så ska jag och michelle ta hål i tungan och jag hoppas inte att det kommer göra så himmla ont men jag kommer knappt kunna prata dom första dagarna och sen kommer jag inte kunna äta normal mat men jag hoppas att svullnaden försvinner ganska fort. Någon som har hål i tungan och som vet hur det käns ?
Nu är elvira klar tror jag så jag ska ta och göra mig iornding och sen ska vi dra så ni får ha det så bra ikväll.
kramar

i skolan

Tjaaaaaa ! Just nu har jag rast och min so börjar snart menjag tänkte slänga in ett inlägg. Efterden här rasten så har jag so i 20 minuter och sen har jag slöjd till 20 över elva och sen har jag håltimma i två timmar och tio minuter för att jag har ingen svenska så jag ska följa med matilda hem och hjälpa henne att städa hennes rum och sen så vet jag inte vad vi httar på.
Efter skolan så ska jag först hem och hämta pengar och sen ska jag till trollbodaskolan och möta elvira och så ska vi hem till henne och fixa oss och sen ska vi till vällingby och äta innan filmen och sen ska vi möta emelie.
Efter filmen sen så drar vi nog hem till mig och tjockar oss med godis eller cips eller a något sånt liknande.
Men nu börjar jag så jag måste rusa.
Kamar


pratar med emelie

Just nu sitter jag och pratar med emelie i telefon. Vi pratar om morgondagen om att hon och elvira ska sova hos mig imorgon och sen ska vi på bio klockan 18.20 och se i taket lyser stjärnorna. Jag har läst boken så jag hoppas på att den kommer vara lika bra men aja det återstår att se. Innan filmen så ska jag och elvira äta i vällingby men emelie kunde inte äta där så hon äter hemma och möter oss senare.
I helgen så vet jag inte så mycket av vad som händer men jag kommer säkert på något. Det är sista skoldagen imorgon så det känns super skönt ! Men jag kommer ändå få plugga en hel del under lovet för jag har två prov sen när jag börjar skolan igen och jag vill värkligen att det ska gå bra så jag tänker plugga järnet.
Imorgon så hinner jag nog inte blogga på morgonen för jag börjar 08.20 och jag vill kunna sova ut så jag är pigg imorgon när emelie och elvira ska sova hos mig.
Juste i helgen eller på lovet så ska jag färga mitt hår svart så jag hoppas det blir bra. Jag ska färga det svart för att jag vill prova något nytt.
Nu ska jag ta och duscha och sen titta på tv så vi hörs imorgon.
kramar


hos michelle

Hejsan alla, just nu sitter jag på bordet hos michelle och tittar på tv fast det är just nu reklam. Skoldagen idag gick helt okej och inte lika tråkigt som det brukar vara på torsdagar. När skolan var slut så tog jag sällskap med markus,simon och stefan för jag skulle till michelle. Vi har inte gjort så mycket utan mest suttit och lyssnat på en massa gamla låtar och michelle har suttit och sjungit med som aa jag vet inte vad.
Elvira kommer hit snart och då ska vi ta och kolla på bröderna lejonhjärta för dom jobbar om den på svenskan och jag ska nog fixa lite med min svenska. Men just nu har jag inte så mycket att berätta så jag skriver senare.
Kramar

jag med i tidningen

Jag fick hem ett brev från oriflame. Oriflame är ett sminkföretag för er som inte vet det. I november förra året så var jag med mamma på ett sminkmöte eftersom hon jobbar på oriflame så fick hon ta med mig och då hade tydligen någon fotograf tagit kort under kvällen och jag blev tydligen med på bild i deres tidning. Jag ser ut som ett köttbulle i ansiktet och sen ser jag ut som det ännu mer när tidningen är vikt på mitten.
Såhär ser tidningen ut och bilden som jag var med på, (klicka för större bilder)


jag tyckte faktiskt att det var lite roligt att vara med på bild men dessvärre ser jag hemsk ut haha. Tidningen ser ut att vara för typ pensionärer eller i alla fall på bilderna men det är det värkligen inte !

dålig uppdatering

Förlårt förlåt förlåt. Jag vet att jag har varit säms på att uppdatera den här veckan. Skolan och vännerna har kommit imellan men nu ska det bli ändring på den här skiten haha.
I måndags så efter skolan åkte jag,michelle och matilda till söder, precis utanför där jag bor hos pappa och solade solarium i 35 minuter och eftersom jag kommer från minusgrader och ska sola så fick jag jättemycket färg men det är lite typ rödbrunt så jag har tagit kylbalsam och ska sola igen i veckan.
Igår så var jag först i skolan och efter så följde jag med matilda hem för vi skulle plugga och sen träna men det blev inte så mycket plugg utan mera att vi satt och pratade tjejprat och sen så gjorde vi oss iordning för att åka och träna. Innan träningen så tittade vi lite på f94 i blackeberg basket när dom hade träning eftersom vi känner massa där och vi har själva gått där men vi slutade. Klockan halv åtta så började våran träning och det hette typ "orientalisk dans" då håller man på ganska mycket med magen och höfterna haha och när vi hade haft kanske 75% av våran träning så får killarna i p94 i blackeberg basket syn på oss där inne och gud vad pinsamt det var så varken jag eller matilda kunde koncentrera oss men när vi hade slutat så kom pappa och hämtade mig för han hade varit på föräldrarmöte i min skola så påvägen hem så satt han och berättade om vad dom hade pratat om och min klass kanske ska åka på klassresa ! Snacka om att det kommer bli roligt.  På kvällen när jag kom hem så pratade jag först med simon i telefon och tittade på andra avenyn och sen så duschade jag och sen senare på kvällen så pratade jag med han igen.
Imorse så mötte jag matilda i vällingby klockan åtta för jag skulle följa med henne till ungdom men då var det fullt så vi fick åka tillbaka och då skulle vi ha bild. Vi skulle forma olika frukter i lera och sen skulle man rita ett självportsrätt och jag är värkligen inte bra på att rita säger jag bara !
Efter skolan så åkte jag först hem till mamma och sen åkte jag till BUP i bromma och just nu sitter jag här.
Ikväll så måste jag plugga svenska och engelska sen så blir det väll ett och annat tv tittande och jag ska försöka att blogga ganska mycket ikväll om inte skolan tar för mycket tid.
Nej nu ska jag sätta fart med pluggandet så ni får ha det så bra så hörs vi senare.
Kramar

Ps.jag lägger in några bilder från efter att jag hade solat i måndags. Jag gjorde en tabbe och solade med bh och titta vilket snyggt märke man fick på ryggen då ?!  (klicka för större bilder)



medelande från simon

just nu pratar jag med simon i telefon och jag ska tydligen säga att han är bäst. puss på dej

pappa med på tv

Nu tror ni säkert att jag bara pratar om min pappa hela tiden men han var faktiskt med på tv imorse ! På rapport om pirate bay.
Den finns inte på youtube så var inne på svt så ni får se den via länken. Om ni såg bilderna innan så tror jag att ni kommer känna igen honom. Han säger inget men han är i alla fall med på 0:19 och 01:10 . Han har grå kavaj och blå/grå skjorta. På 0:19 så kommer han gående eller tränger sig förbi en folksamling och på 01:10 så står han i bakgrunden. Om ni ser honom så kan ni gärna slänga in en kommernar. Här kommer länken.
http://svtplay.se/v/1446465/stor_uppmarksamhet_kring_pirate_bay


skola/engelskaprov

Nu sitter jag här färdig och klar jag ska bara packa ner lite saker i väskan och sen ska jag dra mig mot matilda. Jag kanske skriver ett inlägg i skolan men jag lovar inget, annars skriver jag när jag kommer hem från skolan. Ni får ha en toppenbra dag för jag hoppas att jag får det även om jag har prov i engelska idag. Önska mig lycka till.
kramar

-dagens klädsel blev en svart stickad tjocktröja med en stor hängande krage och ett par blåa jeans och ett par pumps.
Frisyren blev uppsatt i toffs idag.

jag älskar dig pappa


Pappa !
Jag vet att jag svikit dig ett antal gånger men du har förlåtit mig och vi har gått vidare och jag försöker  fixa ett förtroende från dig till mig igen.
Papppa, vi hade en period då vi knappt träffades och då var jag ledsen varje dag för att jag saknade dig så himmla mycket, jag vet det låter barnsligt men jag gjorde det för du står mig värkligen så himmla nära mig. Jag skulle aldrig klarat av alla problem hemma på mitt andra boende utan dig eller jag skulle aldrig klara av tiden då allt var skit mellan kompisar och skolan.
Tack för att du finns där för mig även om jag svikit dig så himmla många gånger jag ska försöka att värkligen inte göra det igen. Jag ÄLSKAR dig

ny vecka

(jättefin bild på mig och calle i helgen ( jag var ironisk, även om jag håller för ansiktet så ser jag hemsk ut ! )

Godmorgon alla, just nu sitter jag här och ska ta en till varm dusch men jag fryser så mycket och sen blir jag piggare efter att jag har duschat.
Idag är det början på en ny vecka och jag hoppas den kommer att gå fort för att på fredag efter skolan så börjar sportlovet jippi ! Har ni några planer för vad ni ska hitta på under sportlovet ? Själv ska jag bara vara hemma och träffa massor av kompisar. Jag kanske ska träffa min kompis Liselotte som jag inte har "varit med" sen i sommras men jag såg henne senast när jag var i romme och gud vad jag saknar henne hon är värkligen så himmla rolig att vara med för vi har precis samma humor. Idag så slutar jag 15.15 och då ska jag möta upp michelle så ska hon och jag åka till söder och sola för nu vill jag värkligen bli brun ! jag vägrar att jag ska blända alla haha.
Nej nu ska jag ta en varm dusch jag skriver senare. Kramar

dålig uppdatering

jag med ostbollar i munnen haha

Hejsan alla och ett stort förlåt för en jättedålig uppdatering i helgen men jag har knappt haft tillgång till data och när jag haft det så har den redan varit upptagen så jag får berätta nu istället.
I lördags så åkte jag för att möta michelle och matilda i vällingby och då var tydligen michelles kompis sandra med och när jag hade mötit upp dom så drog vi till blackeberg för dom skulle köpa cigg men inte jag för jag gör inte sånt skit haha men när vi hade varit där så åkte vi tillbaka till vällingby och sen så åkte jag och matilda hem till matilda och när vi kom dit så mötte vi upp emelie så när vi hade mötit upp henne så drog vi in till matilda och satt och snackade ett tag sen drog matildas föräldrar för dom skulle på någon middag så då satte vi på musik på högsta volym och sjöng haha efter ett tag så gjorde iordning middag och sen när vi hade ätit så gjorde vi oss iodrning och sen kom michelle och så drog vi till stan för att träffa några men dom var så himmla tråkiga så jag sa inte ett ljud nästan haha sen så drog vi hem till matilda eller det var jag,matilda,emelie och elvira och så hade vi hög musik och dansa och höll emelie och elvira på att proppa i en massa ostbollar i min munn så jag knappt kunde andas. Sen vid halv tolv så drog dom och sen vid tolv så kom calle och ekman hem till matilda och så satt vi och snacka men vi kunde värkligen inte komma på vad vi skulle göra men sen kommer calle på att vi skulle köra "jag har aldrig" fast vi körde med cola haha och ja man fick ju reda på en hel del kan jag säga och man sa en hel del också. Sen vid halv två så drog dom och då plockade jag och matilda undan allt och satte oss vid datan sen så gjorde vi oss iordning och gick och la oss. Jag tror jag somnade vid kanske tre halv fyra eller nått kommer inte riktigt ihåg.
Jag vaknade idag av att klockan ringde klockan halv elva och jag var tvungen att gå upp och göra mig iordning för konfirmationsgrej. Matilda ska tydligen också gå men jag har ingen aning om hon ska sluta eller inte men hon gick i alla fall inte. När jag var klar med allt så hade jag missat bussen så jag fick skjuss av matildas mamma till emelie och så tog hon och jag sällskap till kyrkan. Dagen i kyrkan var inte den roligaste jag var ganska trött också så det påverkade en hel del också. När allting var klar så skulle jag gå till bussen och då kommer den inte så jag får stå och vänta i typ 50 minuter på bussen , usch vad kallt det var det kändes som om jag skulle dö. När bussen väl kommer så åker jag till matilda för att hämta mina saker och sen går jag till bussen igen men då hade jag precis missat den och nästa kom om en halv timma så jag åkte hem till mamma istället så jag sover här inatt det är närmare till skolan också så jag slipper gå upp så tidigt.
Ikväll så ska jag först kolla på beck till nyheterna och sen ska jag ta en varm dusch och sen ska jag fortsätta titta på beck. Älskar faktikst beck, dom är så spännande.
Vad tycker ni om beck ?
Nej nu ska jag fixa mig en macka och lite te sen ska jag sätta mig framför tvn och titta på beck.
kramar

dagens klädsel

Nu drar jag och möter michelle och matilda i vällingby. Ha det så bra på alla<3dag så hörs vi så fort jag får tillgång till data.

såhär ser jag ut idag, inget märkvärdigt ( ser skitsur ut på bilden så var berädda ! )


alla<3dag

V6 reklam by Anna haha. Jag vill ha sommar nu !

Godmorgon alla söta, sovit gott ? själv så somnade jag nog på riktigt vid halv fyra och vaknade nyss. När jag ska sova så måste jag lyssna på musik för annars kan jag inte somna och då glömde jag stänga av den precis när jag skulle somna så då vaknade jag lite till och från mellan klockan halv ett till halv fyra men jag märkte aldrig att musik var på fråns halv fyra då jag stängde av.
Idag så ska jag först möta matilda men jag vet inte hur för jag har inget busskort för det ligger i min egna jacka som är hemma hos matilda och hon är hemma hos michelle just nu men jag får planka till vällingby och så får matilda möta mig där med mitt busskort. Jag vet att det är fel att planka men jag måste och jag har inga pengar på varken mobilen eller löst i kontanter.
När jag har träffat matilda så tror jag att vi drar hem till henne först så jag kan lämna mina saker och sen tror jag att vi skulle dra in till stan och hitta på något och sen så ikväll ska vi nog träffa massa tror jag. Jag ska sova hos matilda ikväll också så det blir najs.
Nej nu ska jag hoppa in i duschen så mitt hår hinner torka innan eftersom min hårtork är hos mamma så måste mitt hår självtorka. Ni får ha det så bra sötnosar och glad alla<3 dag föresten.
kramar och pussar

godnatt

min finfina klass, älskar er

Gud vad trött jag är, håller allvarligt på att somna just nu så nu blir det läggdags för mig så jag är pigg imorgon på alla<3dag.
Ska ni hitta på någonting roligt på alla <3dag ?
kramar

gamla videor

haha här sitter jag och skrattar åt en massor av gamla videor på youtube .Ni själva kanske inte skrattar lika mycket eftersom ni inte var med när dom spelades in men här kommer några i alla fall. en är från fjortistiden också så ni får vara beredda på det.



kramar

fredagen den 13

Godkväll alla, just nu sitter jag och har svarat på lite söta kommentarer även om jag knappt har några men ändå och juste min blogg börjar gå uppåt i läsare värkligen jättekul så sprid gärna ut min blogg till massa så blir jag super glad haha.
Om ni har en bra blogg så får ni gärna tipsa om den så kanske jag blir en trogen läsare på eran blogg vem vet ?
Medans jag sitter och skriver det här inlägget så har jag en godispåse brevid mig från bion men jag åt knappt någon godis det blev aldrig tillfälle för dig var helt enkelt alldeles för rädd.
Min dag började med skola från klockan 08.20 till 14.30 då jag och matild drog hem till henne och satt och pratade i kanske en och en halv timme sen fick vi hur brottom som helst och började fixa håret och kläderna sen så fick vi skjuss av michelles mamma till vällingby och då står bussen där och så skulle ta fram mitt busskort och eftersom jag hde tagit matildas jacka så glömde jag såklart mitt i min jacka så där står jag utan busskort och smörar för busschaffören och det funka haha. När vi kommer fram till kista så går alla och äter på mc donalds förutom jag för jag var värkligen inte hungrig och när vi ätit så går jag,emelie och elvira och köper godis och sen möter vi upp michelle,matilda,modig och andreas igen och så går vi till bion. Väl inne på bion så visar det sig att vi ska sitta längs fram och snacka om att jag trodde att jag skulle få nackspärr men det fick jag inte som tur var. Under filmen så sitter matilda och modig och pussar på varandra helatiden och michelle och andras också sen sitter typ emelie på elvira så jag blev helt ensam imellanåt och jag som VÄRKLIGEN hatar skräckfilmer ! Jag tror nog att jag och emelie var dom mest högljudda under hela filmen upps,my bad (a)
När bion var slut så åkte michelle,matilda,modig och andreas med mig till t-centralen och sen så tar dom gröna linjen till hässelby och jag tar den röda mot norsborg fast jag gick av vid mariatorget. Sen när jag kom hem så satt jag och snackade med pappa ett tag och sen tittade jag lite på tv och nu sitter jag här.
Vad har ni själva gjort idag och ikväll ?

kramar

pannkakor

såhär såg jag ut idag fast jag hade jeans istället för svarta strumpbyxor och sen hade jag svarta klackskor med en rosett där fram.

Hejsan alla, usch det är torsdag idag och jag hatar torsdagar eller i alla fall i skolan. Jag börjar åtta och slutar kvart över tre men det som gör dagen tråkigast är lektionerna för vi har matte och språk och det är dom lektionerna som jag hatar mest.
Just nu sitter jag och gör tre saker nämligen pratar med emelie i telefon, pratar med min älskade vän calle på msn och skriver i bloggen jag känner mig så himmla duktig som kan göra tre saker samtidigt haha.
Efter skolan idag så drog jag hem till michelles pappa och där var redan michelle,modig och matilda så jag skulle hjälpa michelle att städa rummet och när vi hade gjort det så lägger jag mig på sängen och breve mig så slänger sig matilda och modig ner och grovstrular och typ rullar runt, ja jag har ingen aning om vad som hände igentligen. Sen när vi hade varit där ett tag så skulle alla vi till kista för att hämta ut biobiljetter till filmen imorgon för vi ska nämligen se "fredagen den 13" men när vi sitter på bussen så kommer jag på att jag inte hinner åka till kista för att jag ska käka klockan sex så jag hoppade av i barkarby och tog pendeln hem och nu sitter jag här i soffan med datan i knät.
Ikväll så ska jag plugga engelska och förbereda min svenska redovisning som jag ska ha på ondag, önska mig lycka till (a) nej nu ska jag ta och hjälpa pappa med pannkakorna hihi, ha det så bra.
kramar

fredagen den 13

Jag vill se den här filmen på bio det är en sak som är säker. Men nackdelen är den att man borde se den när det är fredagen den 13 och det är det nu på fredag men då ska jag och tjejerna på "i taket lyser stjärnorna" istället. Aja jag får se den en annan dag men jag ska se den och det är solklart !
här kommer en liten trailer på den.
kramar


åh herre gud !

titta hur jag såg ut i december 2007, fy vad vidrigt och snacka om att jag har förändrats.




(jag i i<3ny tröja på första bilden)

dagens outfit

(klicka för större bilder)



-grå kofta
-svarta jeans
-vitt linne
-caffelatte färgade skor
-hålklämma med färgade stenar på


onsdag

Hejsanhejsan, jag har precis laddat över bilder från bussresan påväg till romme till den här datan eftersom jag laddade in dom på min data hos mamma förut och gud vad jag skrattar åt bilderna, alla gör så sjukt kontiga miner som ni kanske såg på bilderna förut.
Som ni mäkte så hann inte blogga imorse för att jag försov mig så jag hann knappt ens med tåget. Första lektionen var bild och den här veckan så har vi föräldrar vecka och då var matildas mamma med men inte matilda eller matilda kom senare men på bilden så skulle vi rita av frukter från olika vinklar och sen skulle vi sätta oss vid ett fönster och måla någonting som vi såg och då ritade jag ett hus och massor av detaljer, blev inte fint alls men jag kan värkligen inte måla och då menar jag värkligen inte. Efter bilden som höll på i två timmar så var det dags för svenska då vi skulle fortsätta på våra berättelser och det gick helt okej. Matildas mamma var med på svenska lektionen men sen skulle vi på lunch och då ville matildas mamma följa med och äta med det fick hon tydligen inte för matilda och matilda blev så himmla rasande så hon skrev dra åt helvete till hennes mamma mitt i matsalen och gud jag såg värkligen på matildas mammas min ojojoj vilken min säger jag bara men drog ja det gjorde hon i alla fall.
Efter lunchen så skulle vi ha idrott och när jag och matilda hade tagit våra saker och skulle gå mot idrotten för att byta om så säger matilda helt plötsligt, "jag ska gå hem" jag fattade ingenting men jag gick till idrotten i alla fall och när jag byter om så ringer jag matilda för att undra vad det igentligen var som hände och då skulle hon tydligen gå hem för hon hade ont i huvudet men hon drog till stan istället och träffade modig, michelle och andreas. På idrottslektionen så var det värsta kaoset för när benke och christian skulle välja lagen så sa benke, "hmm vart jag vi sätta dig i för lag, för att i det där laget skulle du bara bli våldtagen i och i det andra vet jag inte men vi sätter dig i det röda" Och gissa vad som händer när jag går mot det röda laget ? jo, rasmus,anton,ogge,christian flyger på mig och skriker våldta anna man ba aaaah ! haha nej jag skoja bara. Men jag gjorde faktiskt ingenting stog bara och glodde på dom och sprang en bit.
Efter idrotten så var det so och då skulle vi gå igenom massor av frågor som vi hade svarat på i boken och det gick helt okej men när jag skulle svara så var alla tvungna att vara knäpptysta för att min röst är helt konstig jag har ingen aning om vad som hänt med den.
När skolan var slut så åkte jag hem till pappa och nu sitter jag här och tittar på tv. Tänkte försöka slänga in massor av inlägg ikväll eftersom jag varit så himmla dålig på det nu på sistone så ni får hålla ögonen öppna under kvällen.
kramar

toast

Hejsan alla, just nu sitter jag med en varm toast breve mig mumms ! Skolan idag vet jag inte hur jag ska förklara men det gick helt okej fast jag var jättetrött och sen så märks det att jag värkligen är skoltrött och längtar tills sportlovet men som tur är så är det bara åtta skoldagar kvar till lovet, jippi !
Senare idag vid sju eller halv sju så har jag träning i vällingby men tills dess så ska jag äta upp min toast och sova lite. strunt samma om jag kommer vara pigg ikväll för just nu håller ögonen på och stänger sig. Jag har inte så mycket att berätta just nu utan jag skriver lite senare innan jag drar på träning.
Kramar

turkiet 09

Under maten idag så satt jag och pappa och pratade om vart vi skulle åka i sommar och då valde jag turkiet för jag har aldrig varit där men jag har sett på bilder hur fint det ska vara och varmt så den 18 juli ska jag åka till turkiet med pappa. Gud va skönt det ska bli ! Titta bara på dom här bilderna, visst ser det mysigt ut ?

ska ni själva åka någonstans i sommar ?
kramar


prat med pappa

Satte mig precis vid datan efter lite plugg, någon timmes sömn, middag och ett långt prat med pappa. Vi satt och pratade i kanske en och en halv timma om skolan, när jag var liten, alla ställen som jag har bott på, alla skolor jag har gått i och lite om olika vänner ja man kan i stort sätt säga att vi pratade om allt möjligt. Det var riktigt kul faktiskt för vi pratade om massor av tokigheter som jag gjorde när jag var liten och gud vad jag garvade när jag fick höra allt.
Ikväll så har jag också pluggat engelska i kanske någon timme eller så sen somnade jag med boken på huvudet och vakande av att pappa ropade att det var middag så nu kommer jag somna sent ikväll, åh och jag som skulle behöva sova många timmar ikväll.
Vad har ni själva gjort ikväll eller vad ska ni göra ?
Nu ska jag ta en lång och varm dusch så vi ses imorgon så lägger jag in en dagens outfit och ja, jag vet att jag varit jättedålig på att lägga in det under dagarna men nu ska jag bli bättre på både det och att uppdatera så håll ögonen öppna i bloggen.
Kramar

hemskt !

Usch så hemst ! Jag tittade nyss på några videosar på youtube om tjejer som hade anorexia. Det är så himmla hemst att se och min kusin har haft det och jag gjorde värkligen allt för henne under den perioden. Jag ville värkligen att hon skulle bli av med det och gå upp massor av kilo. Min kusin såg ut som ett benrackel ! jag skojar inte det var bara pyttelite skinn och resten ben det var så himmla hemskt att se men nu är hon borta från det som tur är men hon är fortfarande jättesmal.
Titta på dom här videosarna och tänk efter, vill ni värkligen gå så här långt ? det kan bli så när ni bara klagar på eran kropp och inte är nöjd. Jag själv klagar på mina ben hela tiden men nu när jag sett dom här videosarna så har jag tänkt efter och jag vill värkligen inte att det ska gå såhär långt så nu ska jag försöka aceptera min kropp som den är.

vaken

Nu är jag vaken så nu vet ni det. Jag måste skynda mig att göra mig iornding för jag börjar om en timma och fem minuter och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig !
Aja nu måste jag skynda mig, jag skriver senare innan jag går till skolan.
pusspuss


sista inlägget

Förlåt för att jag ger er världens sämsta uppdatering denna helg men jag har varit ganska upptagen med annat.

Jag har inte så mycket att säga just nu utan godnatt. Jag vet att det är ganska tidigt att säga godnatt men jag ska stänga av den här apparaten och sätta på någon bra film istället. Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon bitti.
Kramar


vaknade sent today

(jag vet att mina vantar är världens finaste (ironi), men jag hittade inga andra)
Hejsan alla snyggon ! haft en bra dag ?
Vaknade kanske allt för sent idag eller ? Jag vaknde klockan halv tre av att Emelie väcker mig och skriker
emelie:ANNA VAKNA !!
jag:mm (morgonröst)
emelie:är du vaken ?
jag:mmm
emelie:vakna nu klockan är fan halv tre
jag: jag är vaken, (jag hostar) låter so,m en kråka.

När vi äntligen stigit upp ur sängarna så gick vi upp och åt frukost och sen så plockade vi undan lite på rummet och sen så åkte emelie hem för hon skulle plugga till något biologiprov som hon ska ha imorgon så när hon hade dragit så tog jag och storstädade mitt rum och sen så klädde jag på mig lite andra kläder istället för att gå runt i min djurgårdströja och hotpants så dagens klädsel idag fick bli strumpbyxor och en lång tröja med tryck på.
Senare idag så pluggade jag lite matte eftersom jag var sjuk förra veckan så missade jag ganksa mycket men nu har jag tagit igen det och jag ska bara läsa ut min bok i svenskan nu så är jag klar med det också. Vi håller på med svenska klassiker så jag läser robinson cruse, jättekul ! (ironi) nej men snart ska vi säkert jobba med något lite mera spännande eller lite roligare hoppas jag.
Jag har faktiskt inte så mycket att säga idag för det har inte hänt så speciellt mycket utan jag säger hejdå nu för jag ska ta en lång varm dusch nu så jag skriver senare.
kramar

ska träffa emelie snart

Nu ska jag alldeles snart träffa emelie och då ska vi först hem till michelle och hämta några papper och sen ska vi dra hem till emelie först och sen får vi se vad vi ska hitta på. Just nu har jag ingen som helst aning men vi kommer säkert på någonting. Emelie ska sova hos mig inatt så ikväll ska vi nog vara ute med michelle, matilda och matilda och några killar men just nu vet jag inte.
Jag är inte säker på att det kommer bli så himmla mycket bloggning idag eftersom jag kommer vara ganska upptagen med annat men ni kan alltid hålla utkik ifall det publiceras ett inlägg. Dagens klädsel idag blir en blå och vit rutig skjorta och en svart tubskoj, lägger inte upp en bild nu för jag hinner inte.
Nu ska jag bara fixa det sista på håret sen så ska jag dra, ni får ha en toppendag.
Kramar


sorry

Förlåt för världens sämsta uppdatering dom här sista dagarna men i torsdags så kunde jag inte blogga för jag hade ingen tillgång till data eftersom jag sov hos matilda och hennes föräldrar har tagit hennes data och sen i fredags så gick vi upp jättetidigt och då hann jag inte blogga och sen när jag kom hem så hade jag värkligen inte blogglust för jag var så himmels trött jag hoppas ni inte är allt för arga på mig hihi.
Nu ska jag berätta om hur gårdagen  var, allting började med att jag och matilda gick upp kvart över fem för vi skulle vara i skolan klockan halv sju så ni kan ju bara gissa hur trötta vi var. När vi väl kom till skolan så satte vi oss längst bak bland alla killar från våran klass eftersom dom är så otroligt sköna jag skojar inte haha. Påvägen dit så hade jag och matilda laddat upp oss med 3/4 kg godis och 4 energidrycker och 2 flaskor coca cola, lite va ? haha men vi åt inget godis och drack bara en energidricka var påvägen dit. Många bilder har jag tagit också men ni får bara se en liten del av dom för det kanske är lite taskigt att lägga upp vissa eftersom vissa killar gör värsta grimarserna. När vi kom fram så var det dags att fixa våra pjäxor och skidor och sen så bar det upp i backarna och jag som bara har åkt skidor en gång innan den här gången sög rent ut sagt ! Jag ramlade kanske 5 gånger på hela dagen men det jag var stolt över var att jag inte rammlade en ända gång i en röd backe eller en svart, stolt ! eller jo jag ramlade en gång i en röd då jag skulle stanna haha men det tycker inte jag vi ska gå in på. Men kul var det i alla fall att åka och jag har träningsvärk i hela kroppen eller mest i armarna och sen har jag värsta blåmärket på knät från när jag ramlade hahaha. På kvällen så sov matilda här och när vi hade ätit,duschat och gjort oss iordning så drog vi ner till åkermyntan och hyrde två filmer och en påse chips sen påvägen hem så tog vi lite bilder för skojs skull, jag kan lägga in några i slutet av inlägget. Vi somnade väll vid kanske halv två och vaknade väll för ett litet tag sen. Ikväll så ska Emelie sova här so vi får se vad vi hittar på men jag tror vi ska vara med michelle och matilda men jag vet inte än vi får se ikväll.
Nej nu ska jag ta och duscha och göra mig iordning sen ska jag möta emelie men jag kanske hinner lägga in ett inlägg innan jag drar.
här kommer lite bilder från bussresan igår (klicka för större bilder)


och här är några bilder som jag och matilda tog på kvällen (klicka för större bilder)

(jag i röd jacka och matilda i svart jacka)

kramar

godnatt


Nu stänger jag
av den här apparaten och ska se om det finns någonting roligt på tv istället. Hoppas ni haft en toppenbra kväll så hörs vi imorgon.
Juste jag ska till skolan imorn för jag mår mycket bättre eller jag är bra i halsen men jag har tappat rösten men det får jag leva med haha aja godnatt i alla fall.
kramar

brownie


Titta vad bruna ben jag hade i sommras, bilden är tagen på kvällen så dom ser ganska röda ut och mina armar ser jättevita av blixten. Mina ben ser dessvärre ut som koben eller nått sådant liknande haha. Gud vad jag längtar till sommaren nu när jag tänker på hur brun man är ch hur fint vädret är. Nej nu ska jag inte sitta här och drömma för då börjar jag bara längtar ännu mera.

skönhet

Har varit ganska lite updatering ett tag nu så tänkte skriva lite.  Jag kom precis ut ur duschen eller ur och ur rättaresagt så har jag smörj in mig med bodylotion,rakat benen,noppat ögonbrynen och gjort en ansiktsmask så nu känner jag mig riktigt fräsch. En sak till som jag göras denna kväll är att jag ska måla mina naglar men jag vet inte riktigt vilken färg det ska bli, får se vad jag hittar. Burkar ni själva måla naglarna  eller ha lite hemmaspa ?
kramar

nyponsoppa



bakom kameran: jag

juice

Ibland förstår jag mig inte på min pappa. Jag skulle precis ta fram lite nyponsoppa och så ser jag tre stora juice paket ståående i kylskåpet och det är ba jag som dricker det och jag är bara här i en dag till, hur går det ihop ? Haha jag förstår inte hur hans hjärna funkar ibland.

ser man någon skillnad ?

Satt och tittade igenom en massor av gamla bilder på datan igår och hittade en bild på mig när jag var sju år. Gud vad liten jag ser ut !  ( klicka för större bilder )
 
någon skillnad på 8 år ?


bättre i halsen

Jippi, vaknade i morse av att pappa väckte mig och frågade hur jag mådde ifall han skulle gå och köpa dundersuperduper halstabletter haha men jag kännde mig mycket bättre i halsen så jag tackade nej. Nu kan jag svälja utan att det gör så h*lvetiskt ont men lite värk har jag kvar och huvudet snurrar så jag ska ta det lungt som bara den idag och sen ska jag se om jag kan gå till skolan imorgon men det är säkert inte omöjligt. Hur mår ni själva ?

nu går jag och lägger mig

Jag är jättetrött och behöver mycket mera sömn nu när jag är sjuk så jag blir frisk så snabbt som möjligt. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll även om det inte är så mycket kvar aja godnatt i alla fall.
kramar

video by anna

hade lite tråkigt så jag gjorde en video med bilder och musik som är menad till matilda men ni andra får självklart också titta på den.


brun/orangefärgat hår

på fotot: jag
bakom kameran: matilda

Hittade en bild på mig som är jättegammal då jag har lugg och det ser ut som om jag har brun/orangefärgat hår inte fint på mig tyckte jag och det var därför jag färgade håret jättemörkbrunt som jag har nu fast jag ska färga det ännu mörkare snart.


 


tidsfördriv

NATURLIG HÅRFÄRG?

[ ] Rödhårig - 200 kr
[x] Brunhårig - 700 kr
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[ ] Annan - 700 kr

ÖGONFÄRG?

[x] Blå - 300 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 1000 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD?

[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 200-160 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[  ] 140-120 cm - 700 kr
[  ] 120-100 cm - 400 kr
[  ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER?

[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU?

[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[ ] Förstfödd - 3000 kr
[x] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 5000 kr

HUR BRA SYN HAR DU?

[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]

[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[x] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[x] Svart - 25,000 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[x] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK?

[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[x] 38-41 - 1000 kr
[ ] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]

[x] Röd - 6000 kr
[ ] Svart - 1000 kr
[ ] Blå - 450 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[x] Gul - 3000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[ ] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET?

[ ] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 20.000 kr
[x] Penna och papper - 10.000 kr

JAG ÄR VÄRD: 63800 KR

kul att man är värld pengar jag trodde man var värld kärlek.

min lägenhet

filmade precis min lägenhet för skojs skull haha. Ni får ursäkta min hesa röst men jag är somsagt sjuk och ni får också ursäkta den dåliga kvaliten har ingen aning om vad som hände aja det går och se ganska hyfsat i alla fall och sen så hör ni att någon borrar och det är min granne precis ovanför som borrar (jätte irriterande !) 
Så här kommer en kort video på hur min lägenhet ser ut


doktorn

Godmorgon alla, sitter just nu här i soffan och väntar på att pappa ska komma hem för vi ska till doktorn och undersöka min hals och sen om man kan få någon medicin eller något sånt. Åh jag vill värkligen vara frisk på fredag när jag ska till romme, för jag har längtat så himmla mycket !
Juste, jag läste eller såg kan man väll säga men i alla fall så i en tjejs blogg jag tror hon hette någonting med treuros eller nått sånt .blogg.se men jag är inte säker men i hennes blogg så såg jag att hon hade filmat hela hennes lägenhet och berättat lite och jag tyckte det värkade som en jätterolig ide´ så jag tänkte filma min lägenhet och berätta lite fast då kommer ni få höra min kråkröst men what ever.
Nu ska jag ta och borsta tänderna och sen ska jag gå och möta pappsen så ni får ha det så bra så skriver jag när jag kommer tillbaka.
Kramar

beyonce

sitter just nu och lyssnar på massor av beyonce låtar. Några av dom som jag har lyssnat på hittils är dom här.

save the hero-beyonce

broken hearted girl-beyonce

hello-beyonce

if i were a boy-beyonce

snygg outfit

har suttit och plockat ihop lite kläder på nelly.se som jag tyckte var fina. Jag har plockat ihop några klädesplagg till en outfit som jag gärna skulle kunna ha på mig och jag funderar faktiskt på att köpa lite saker från min ihop plockade outfit.
såhär ser mitt ihopplock ut


vad tycks ? själv är jag riktigt nöjd

mini lap

Jag har velat ha en mini laptop ganska länge nu men har ångrat mig men nu har jag bestämt mig för att jag värkligen vill ha en och jag tänkte önska mig det när jag fyller år. Det är så många kompisar som klagat på dom och så men jag tycker att dom värkar enkla att la med sig och dom är knappt ivägen men jag kan inte riktigt betstämma mig för vilke jag vill ha så ni får hjälpa mig.



vilken tycker ni är finast, 1,2,3 eller 4 ? Jag själv tycker mest om den rosa hihi, kanske för att jag älskar massor av rosa men jag gillar också bild nummer 3 alltså den svart vita. Hmm jag har jättesvårt för att bestämma mig så snälla kom med förslag. kram

sorligt

satt och sökte runt på lite videor på youtube och helt plötligt kom den här upp. Gud vad gripande den var, man fick en klump i magen när man såg den och tänkt att det är har hänt på riktigt ! jag blev nästan tårögd.
om ni ska se den så titta på hela isånnafall


en dagens


Dagens snygging: har inte träffat så många så får nog bli mig, helt osminkad och sjuk haha.
Dagens klädsel:  mjukisbyxor och t-skirt
Dagens frisyr: uppsatt i bulle
Dagens köp: inget
Dagens tråkigaste:  jag är sjuk
Dagens låt: save the hero-beyonce
Dagens saknad: hmm.
Dagens gör just nu: tittar på tv och skriver en dagens
Dagens planer: bli frisk

jag behöver en ny design

Jag är i stort behov av en ny design så om ni är bra på att göra designer eller vet någon som är bra så får ni gärna skriva en kommentar.
Jag kikade in i en jättesöt tjejs blogg och såg att hon lottade ut olika desiner och dom var värkligen grymt fina så jag tänkte vara med och tävla och hoppas på det bästa. om ni också vill vara med i tävlingen eller bara kika in i hennes blogg så klicka
här.
kramar

sjuk


Åh, känns som om jag är sjuk precis hela tiden. För två veckor sen så var jag hemma från skolan och var magsjuk och nu är jag förskyld. Jag har jätteont i huvudet och har världens halsont men jag har ingen feber så jag vet inte om jag har halsfluss eller så, jag har världens hosta också och just nu låter jag som en kråka så fort jag säger ett ord så jag for nog stänga igen munnen idag och inte säga någonting så ingen förknippar mig med att jag är ett djur istället för en människa haha.
Jag skulle igentligen till doktorn idag men pappa sa att eftersom jag inte har någon feber så kan vi vänta tills imorgon och se hur jag mår du ifall jag ska gå till doktorn eller inte.
Min dag idag blir en dag liggande i soffan med täcke,nässpray,papper och en kopp te haha. Jag MÅSTE bli frisk tills på fredag så jag ska till romme men skolan och åka skidor, det är lixom jättelängesen min skola var på skidresa tillsammans så jag vill värkligen inte missa den här chansen och jag tror det kommer bli så himmla roligt, nej nu vill jag inte tänka på resan för då blir jag bara ännu mera ledsen om jag inte hinner bli frisk. Jag hoppas inte ni är sjuka i alla fall för det är värkligen inte roligt alls utan bara tråkigt.

kramar

inge vidare

Hejsan bloggen och förlåt för världens dåligaste uppdatering men jag har varit upptagen och sen har jag inte mått så bra.
I fredags så skulle alla vi tjejer på bio och se  i taket lyser stjärnorna men när vi kommer dit och ska hämta ut alla biljetter så finns dom tydligen inte kvar från min bokning *suck* så alla vi tjejer va jätte besvikna. Vi gick sen till kungshallen och åt middag, jag och emelie åt grekiskt mat och michelle och matilda åt från tacobar. Undertiden som vi åt så satt vi och försökte besätmma oss över vad vi skulle göra istället men alla var inte överens om någonting alls så jag och emelie åkte hem till mig och tittade på film och hade trevligt bara vi två och dom andra har jag ingen aning om vad dom hittade på.
På lördagen så vaknade jag och emelie kanske vid elva tiden då vi först låg kvar i sängen och tittade på tv ett tag innan vi bestämde oss för att göra oss iordning. Det tog 4 timmar för oss att göra oss iordning + att äta lunch, snabba va ? haha ironi.När vi senare var klara efter fyra timmar så åkte vi hem till emelies mormor och morfar och lämnade våra saker och sen så åkte vi till matilda för det skulle vara tjejmiddag fast michelle och angelica kom inte för dom var med några killar och matilda ville inte släppa in dom så då struntade dom i att äta så det blev bara jag,matilda, emelie och elvira men det var trevlig det med.När vi hade ätit upp och gjort oss iordning så gick vi ut för att träffa några men jag och emelie fryste så mycket så vi åkte hem till emelies mormor och morfar och hämtade pengar och sen tog vi bussen till coop och köpte godis. Sen så åkte vi hem till emelie och hämtade lite filmer och efter det så åkte vi tillbaka till emelies mormor och morfar och tittade på film och åt massor av godis. Det busringde också någon som sa sig vara pedofil-anders men jag tyckte jag kännde igen rösterna men kom inte på några namn men aja jag säger bara, suck vad omoget fast det var ändå roligt att sitta där och lyssna på vad dom satt och pratade om haha. Vi somnade vid halv två tror jag och vaknade klockan halv tolv i morse då vi bara satte på oss några snabba kläder och satte upp håret lite slarvigt och åkte till coop för att köpa hårfärg till emelie för hon ville bli brunett men när vi kommer tillbaka hem till hennes mormor och morfar så känner jag att jag inte mår så vidare bra och bestämmer mig då för att åka hem och lägga mig i soffan istället. Jag fick först skjuss till hässelby gårdstorg för jag skulle ta bussen till matilda och hämta min jacka och när jag hade hämtat den så åkte jag hem och la mig i soffan och somnade i kanske tre timmar och sen så åt jag middag och nu sitter jag här i soffan med datorn i knät och tänkte uppdatera lite eftersom jag varit riktigt dålig på det den här helgen.
Imorgon på morgonen så ska jag till doktorn och kolla upp min hosta för varje gång jag får en hostattack så känns det som om jag ska dö så jag tror jag är hemma från skolan imorgon så jag kan vila upp mig tills jag ska åka till romme på fredag wiie ! kommer bli sjukt roligt, alla i åttan i min skola ska dit eller a dom som vill i alla fall.
här kommer lite bilder som är tagna av mig och emelie från helgen.


(Det är inte så många som har svarat på det där om frågestunden så jag tror jag skippar det eftersom det ändå inte kommer komma in så många frågor så är det bara onödigt tycker jag.)

kramar


RSS 2.0