hos emelie

hejsan på er !
Just nu sitter jag och väntar på att emelie ska packa klart. Hon ska sova hos mig ikväll efter bion.
Skolan idag gick väll helt okej fast jag fick gå och snyta mig hela tiden känndes det som hahaha. När emelie äntligen kommer vara klar om typ hundra år så ska vi hem till mig och fixa oss och sen så ska vi möta michelle och matilda vid slussen för vi ska äta på tacobar, mumms !
När vi har ätit så ska vi gå och hämta ut våra biobiljetter och sen ska vi väll gå och träffa några kanske innan filmen börjar och sen så köper vi väll någonting som vi ska ha under bion sen så blir det dags att gå in i salongen och tittar på premiären av i taket lyser stjärnorna kommer bli super kul tror jag.
Nej nu ska jag ta och hjälpa emelie och packa, ni får ha det toppen.
kramar


planer för imorgon

Tänkte avslöja mina planer för imorgon för jag tror inte det kommer bli så himmla mycket bloggning imorgon men jag ska försöka.
Först så är det skola tills halv tre då jag ska dra till trollboda skolan och möta emelie,michelle, elvira och angelica sen så ska alla vi hitta på någonting och klockan sju så ska alla vi möta matilda i stan och så ska vi hämta ut våra biobiljetter til i taket lyser stjärnorna och sen så ska vi gå och äta på något mysigt ställe och sen så blir det dags för movietajm. Filmen börjar klockan tio i nio tror jag,på sergel i alla fall. Sen när bion är klar så kanske Emelie ska sova hos mig så då drar vi troligen hem hit och tittar på någon bra film eller något.
Längtar jättemycket till imorgon för att för det första så är det helg och sen så ska jag på premiären av i taken lyser stjärnorna, åh jag kan inte vänta längre men jag får hålla ut haha.
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen tror jag att jag ska gå och lägga mig för jag är grymt trött och mitt huvud värker så jag kommer väll knapra på massor av alvedon ikväll haha. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så säger jag godnatt redan.
kram


frågestund ?

Fick en kommentar av en anonym läsare som skrev såhär :


så ja vad tycker ni ? ska jag ha en frågestund eller inte ? Jag själv skulle tycka att det skulle vara roligt att få se vad ni undrar om mig och sen så får ni reda lite mera om mig. Om jag ska ha en frågestund så kommer jag inte svara på alldeles för privata frågor men ni får gärna fråga ändå, skulle vara kul att se vad ni stället för privata frågor.


Kramar

hemma från middagen

Hejhej alla, hur mår ni ? själv är mitt mående inte på toppen men jag klarar mig, det finns värre så ska inte klaga.
Kom nyss hem från middagen med mamma i stan, det var faktiskt jättemysigt. Hlea min dag började med  no på morgonen och mina ögon typ rann som bara den, jag har ingen aning om varför men jag tror det var för att jag håller på att bli förskyld eller jag är nog redan det men aja. Sen så efter lunchen så skulle vi ha disa kurs vi tjejer och sen hade killarna en kurs också men vi då hade killarna frågat oss frågor och vi dom frågor och så skulle vi svara på dom och någon fråga kunde till exempel vara "var tittar ni mest på hos en kille, personlighet eller utseende" . När kursen var klar så skulle vi ha språk och sen efter skulle vi ha matte men jag mådde så dålig så jag gick hem och tog det lungt ett tag och sen så åkte jag in till mamma i stan eller vid Odenplan om jag ska vara exakt. Sen så gick vi och letade efter en mysig och trevlig restaurang och det slutade med en italiensk restaurang och då tog jag en pizza och mamma med och sen till efterrätt så tog jag kokosglass med en latte mumms ! Sen gick vi förbi en jättemysig godisaffär och så köpte jag lite godis så nu sitter jag här och tjockar mig med det.
Pappa kommer hem senare för hans tåg var försenat för han har varit i jönsköping med jobbet så jag tror han kommer hem om 2 timmar kanske men jag funderar på att gå och lägga mig tidigt idag så kanske jag är lite piggare imorgon men jag tänkte försöka lägga in lite inlägg nu på kvällen så har ni lite att läsa och sen ska jag ta en varm dusch.
Juste jag glömde min kamera hemma *tabbe* så jag kunde tyvär inte ta några bilder sorry.

Dagens fråga: Vad tycker ni om min blogg igentligen ? skulle vara roligt att veta vad ni tycker hihi.

kramar


var berädda

Snabbt inlägg nu för jag måste fixa håret och borsta tänderna men det kommer bli jätte lite inlägg idag för jag hinner inte komma hem imellan skolan och jag ska ut med mamma och äta idag så jag skriver när jag kommer hem från middagen istället. Och som jag sa så ska jag äta i stan med bara mamma, så hoppas det bli super mysigt. Jag ska försöka ta lite bilder också. Nej nu måste jag skynda mig.
kram

dagens outfit


grå tröja/tunika
jeans leggins
svart armband (bättre bild kommer senare idag)


tacobar

Har blivit väldigt lite uppdatering, sorry men har varit grymt upptagen kan jag säga er.
Först idag så var jag i skolan och så hade vi ingen bild på morgonen så vi hade två timmars håltimma och då bestämde vi oss för att ta en prommenad till trollbodaskolan och hälsa på michelle,elvira,angelica och emelie men dom hade lektion så det var bara michelle och angelica som lyckades smyga ut och hälsa på oss och sen så drog vi oss tillbaka eller först så gick vi runt på ett prommenad och pratade en massa och sen så gick vi tillbaka till skolan igen och då var det dags för svenska och vi håller på med området "klassiker" just nu och då ska man skriva en berättelse på fyra lektioner och man får bara skriva i skolan så jag hoppas jag hinner klart, men jag skrev en hel del idag tror jag han med 2 A4 och man ska skriva max fem så jag tror jag hinner klart.
Efter lunchen så hade vi idrott och då skulle vi köra volleboll och man kan ju inte säga att mina handleder eller fingrar klarade av det, känndes som om dom viktes bakåt helatiden men jaja, jag gjorde i alla fall så gott jag kunde. Sista lektionen på dagen var so och då skulle vi ha en vikarie som inte kan prata svenska och jag tror alla stör sig på henne, hon heter Annamaria tror jag man stavar hennes namn men i alla fall så kan jag beskriva lektionen kort. DET VAR KAOS ! hela klassrummet var upp och ner och hon sa inte till någonting heller och skrev stört utan hon satt där på sin stol och satt och läste i en bok man ba "bra lärare" lixom.
Efter skolan så drog jag och Matilda först hem till henne och fixade oss lite och sen så drog vi in till stan och fixade prao för vi ska ha prao veckorna 16 och 17 och stället som vi ska praoa på är *bambambarabam* ................ tacobar. Bra ställe va ? nej men vi tycker att det är grymt god mat där och alla är så trevliga och det är bra tider också så det var därför vi valde just tacobar. Vi kommer jobba mellan klockan 10-16 så jag tycker tiderna är helt okej
eller håller ni inte med ?
När vi hade fixat praoplats så var vi så himmla hungriga så vi stannade och åt lite, smarrigt smarrigt sen så följde jag med matilda som skulle shoppa lite och sen så gick vi för att möta michelle men jag var tvungen att dra ganska fort efter att vi mött henne och henner pojkvän för att jag var tvungen att plugga.
Så har min dag sett ut idag,
hur har eran sett ut ?

här kommer lite bilder från dagen, några är från i omklädningsrummet i skolan och en bild på vad vi stoppade i oss när vi åt på tacobar. (klicka för större bilder) "sista bilden är tagen med mobilkamera så det är därför kvaliten inte är så bra.



kramar och pussar

dagens outfit

jättesuddig bild jag vet, lägger in en bättre senare idag

grå tröja med möntrer runt halsen
blåa jeans
svarta och silvriga örhängen
svarta stövlar (finns inte med på bilden)

tisdag

Hejsan alla, har inte blivit någon direkt uppdateing idag mera än att jag la in en dagens outfit i morse. Idag så var jag först i skolan och sen när jag hade slutat så drog jag hem till emelie då även michelle var där och så satt jag och pratade med dom om allting som har hänt och så. Sen drog vi in till stan då även matilda hoppade på tåget och åkte vi in till hötorget och så följde jag med emelie till weekday för hon skulle köpa ett par jeans men vi hittade inga bra så vi drog och fikade sen på sandys, åh gud vilka goda cookies dom har där jag tror allvarligt jag dör ! Det vattnas redan i munnen när jag tänker på hur goda dom är.
När vi hade fikat så var emelie tvungen att åka hem så jag gick till frisörsalongen där michelle var för hon skulle färga och klippa sitt hår och så fick vi sitta och vänta i en och en halv timma "suck" men resultatet blev toppen, hon färgade håret naturligt blont och klippte raklugg jag beskriver det med ett ord, SUPER.  När michelle äntligen var klar så gick vi till mcdonald för att äta lite, gud så utsvulten jag var och det var nog dom andra med kan jag lova sen så var jag tvungen att dra hem så nu sitter jag här och har precis duschat och ska snart måla naglarna menkan inte bestämma mig för vilket färg. Jag har inte så mycket till naglar men lite färg på dom kan jag i alla fall lyckas med.
Nej nu ska jag ta och måla lite färg på dom, ni får ha det så bra.
kramar

EN FRÅGA: Vad tycker ni om att jag lägger upp en dagens outfit ? ska jag göra det varje dag eller vad tycker ni, skriv en kommentar.

dagens outfit

såhär ser man ut idag, inte finaste men det var mysigt

(ursäka min jättesura min på första bilden)

-jeansleggins
-blått långt linne
-mussepigg och mimmi tjocktröja
kram

morgon outfit

såhär ser man ut när man precis har vaknat, snygga kläder va ?

tips på bloggen

bjuder på en bild "osminkad"  och ett stort leende,inte finaste men någon gång måste man ju bjuda på sig själv

Nu sitter jag här och funderar på vad jag skulle kunna förbättra och vad jag ska fortsätta med i bloggen och ifall jag ska lägga till någonting.
Så skriv in en massor av förslag så kanske min blogg blir just din dröm läsar blogg ifall du ger mig just dina önskemål och tips så hejda er inte utan skriv in en kommentar skulle värkligen bli toppen då.

Ni får ha en bra kväll nu av resten som finns kvar för jag tror det här blir sista inlägget för den här kvällen nu.
Pussar och Kramar

piller


just nu skulle jag bara vilja ha såna här så kanske man blir lite gladare

I <3 BAGS AND PIECE OF JEWELLERY


BUP

Just nu sitter jag här på BUP, jag har tid klockan kvart över ett.
Blev ingen bloggning i morse för jag försov mig så jag har bara haft en lektion idag och det var språk så det har varit en väldigt kort dag idag kan man säga. När jag är klar på BUP så ska jag dra hem och plugga oj juste tänkt om jag har fått några läxor nu i dom ämnerna som jag missat idag aja jag får prata med mina lärare och ta igen en massa imorgon istället.
Igår så fastnade jag för en låt av Beyonce och jag tror jag lyssnade på låten säkert 30-40 gånger känns det som så nu kan jag hela låten utantill typ. Jag lägger in den så ni också kan lyssna på den.



Jag bloggar mera när jag kommer hem efter BUP, kanske att jag lägger in lite klädes och skönhets tips som jag gillar så håll ögonen öppna under dagen. Nu har jag tid alldeles snart så jag måste runda av nu. Ni får ha det toppen.
kramar

söndag

Hejsan alla glada, själv är jag inte på det bästa humöret men aja.
Har inte varit alls mycket uppdatering i helgen men det har kommit så många händelser imellan så har inte haft tid till att blogga. Igår så åkte jag först in till stan med emelie och mötte matilda och michelle och så skulle vi köpt ett par "skor" till emelie men dom satt inge bra på hennes fötter enligt emelie själv så sen när hon hade provar skorna så drog vi hemmåt och sen så gick vi och åt på gula krogen då jag och emelie åt en pizza och matilda och michelle tog lite pommes sen så gick vi hem till michelle och lyssnade på musik på högsta volym sen så kom michelles föräldrar hem så då drog vi till riddersvik och mötte markus,simon,rasmus,alexander och sen så satt vi där och snackade och lyssnade på musik sen så började vi röra på oss och typ gick och pratade massor och sen så hade tydligen emelie gått i förväg så jag fick ta och möta upp henne och så gick vi hem till henne och sökte igenom hela huset på godis haha men vi hittade inte mycket alls så vi åt mackor istället och så låg vi och tittade på en film men vi var så himmla trötta så vi somnade kanske vid ett tiden och sen så vaknade vi vid kanske elva tiden och så åt vi lite frukost och tittade på mitt liv som popstjärna men sen var jag tvungen att göra mig iodning för jag skulle dra och träna med matilda och när vi kommer till vällingby så var det fullt på spinningen så vi fick ta och dansa någon brasiliansk dans haha jätteroligt "ironi".
Sen efter det så drog jag hem och duschade och så har jag tittat lite på tv och pluggat lite är ganska trött också så har inte haft så himmla mycket energi.

juste, idag på träningen/dansen så sträckte jag mitt lår och gud vad ont det gör ! kan knappt gå eller jag måste halta lite, hoppas det blir bättre för jag vill värkligen inte gå och halta i skolan.

Nu ska jag ta och plugga lite mera och sen ska jag tog bara ta och titta lite på tv. Förlåt för så lite uppdatering idag men jag har värkligen ingen lust att sitta vi datan idag så jag skriver imorgon på morgonen lite uppdatering.
Men nu får ha det så bra och ni får ha en toppen kväll.
kramar


nya skor till emelie

Just nu sitter jag på emelies rum och tittar på när hon städar, snäll man är va ?
När hon är klar med det så ska vi dra in till stan och köpa nya "skor" till emelie sen så vet jag inte vad vi mer ska hitta på men det blir säkert någonting i alla fall.
imorse när jag vakande så gjorde jag mig iordning och städade upp lite på mitt rum sen så drog jag till emelie och på tåget ringer telefonen säkert 5 gånger och alla gånger så var det pappa såhär lät alla samtalen.

jag: hej det är anna
pappa: hej det är pappa, vad ska du göra idag ?
jag: jag ska vara med emelie, vadådå ?
pappa: okej, nej bara undra.
sen lägger vi på.
10 minuter senare.
jag: hej det är anna
pappa: hej det är pappa, vad vill du ha till middag ?
jag: jag ska sova hos emelie idag, det sa jag ju igår.
pappa: aaha haha okej då ses vi imorgon.
15 minuter senare
jag:hej det är anna
pappa: hej det är pappa
jag: ja vad vill du nu då? haha
pappa: kom hem klockan sju
jag: varför?
pappa: vi ska äta då
jag: men jag ska ju sova hos emelie ju
pappa: haha ja juste
fem minuter senare
jag:hej det är anna
pappa: hej det är pappa
jag: ja vad vill du nu gen då?
pappa: vill du att jag ska hyra hem en bra film ikväll?
jag: men lilla pappa jag har sagt typ fyra gånger nu att jag ska sova hos emelie inatt.
pappa: juste, det glömde jag bort
jag: hur funkar ditt minne igentligen?
pappa: PRIMA ! :D

erkänn att min pappa har lite dåligt minne? haha

kramar

dagens outfit


brun tröja med korta armar-vero moda
jeans-g-star

till det tar jag min bruna skinnjacka och svarta stövlar

läggdags

såhär såg man ut för bara någon timma sedan, snygging va ?
och nejnej jag gör inte någon grimars *blink*


Gud vad trött jag är, ska ta och gå och göra mig iorning mig nu så att jag kan somna så är jag någelunda pigg imorgon när jag är med emelie för jag tror inte att vi kommer somna så himmla tidigt i alla fall haha.
Har inte så mycket att säga mer än godnatt så nu får sova så gott så hörs vi imorgon.
kram


picture

(bara jag på korten alltså det är inte mina ben)


kramar

test

har inte så mycket att göra så jag Slänger en ett test haha.

OM DIG:

-vilken skostorlek har du ?
38-39
-hur lång är du ? 172cm
-vad är din ögonfärg ? blå
-när fyller du år ? 12 mars
-vad heter du (förnamn, mellannamn och efternamn) ? Anna Margareta Therese Gustavsson Östman
-vad är din hårfärg ? min orginalfärg är blont med bruna slingor men just nu är det mörkbrunt

FAMILJ:

-bor dina föräldrar tillsammans ?
nej det gör dom inte. Dom har varit skjilda sen jag avr 1 år.
-kommer du lätt överens med dina föräldrar ? njaa, inte med mamma men med pappa går det helt okej.
-har du några nära släktingar som har dött ? aa min farfar och min gammel mormor.
-har du haft några husdjur ? 2 hundar och 2 kaniner och 1 katt
-vart bor du ? lägethet och villa

PENGAR/KLÄDER :

-hur mycket pengar får du i månaden ?
barnbidraget
-vad brukar du shoppa mest ? tröjor, fast det märks inte i min garderob haha.
-vad består din garderob mest av ? tjocktröjor, koftor och vanliga tröjor
-vilket är din favorit klädesplagg ? en brun stickad tröja som har korta armar.
-vilken/vilka är din/dina favorit affärer ? mango, topshop, gina tricot, MQ, hm (ibland) , vero moda , salt

SEX/KÄRLEK :

-men vem hade du ditt första "riktiga" förhållande ?
börjar på s
-gillar du någon just nu ? kan jag inte tala om ( min hemlighet )
-har du fått ditt hjärta krossat någon gång ? aa tyvär :/
-är du oskuld ? min ensak inget somni behöver veta
-har du någon gång varit gravid ? nej !
-har du varit otrogen ? nej, jag är en stolt trogen människa
-har någon varit otrogen mot dig ? inte vad jag vet

nu kanske ni vet lite mera om mig som ni kanske inte visste innan.
kramar

skulle inte tacka nej

Jag skulle värkligen inte tacka nej till att få dom här godingarna eller vad säger ni ?

hemmakväll

bild från i sommras


 

Nu sitter jag här i sängen med datan i knät och äter godis haha fast jag borde nog lsuta med det nu och bli lite mera nyttig och sattsa på frukt istället.
Det blev ingen bio idag men vi ska ta och gå på premiären av i taket lyser stjärnorna istället. Så jag sitter här hemma och bara tar det lungt istället även fast det varit ganska tråkig att ha varit hemma och varit sjuk men what ever ska ändå sova hos emelie imorgon så får se vad vi hittar på fast jag tror det blir det vanliga att jag och emelie träffar några men jag vet inte vilka än aja vi hittar nog några säker haha. Nej nu ska jag ta och sätta på en bra film och bara ta det lungt skriver senare.
Kramar

vällingby nästa

Hejsan alla, kom nyss hem till matilda.Skolan idag var väll helt okej, kom ganska lång på min rosa tjocktröja som ajg gör i slöjden. Jag ska bara sy fast luvan nu sen så är den het klar och den ser faktiskt helt okej ut fast jag kommer nog mera ha den som en myströja.
Jag måste tydligen hjälpa matilda att städa sitt rum, jippi ! haha jag skoja men vad gör man inte för sin bästavän?
När vi är klara med det här bomnedslaget så ska vi dra till vällingby med emelie och elvira och titta på massor av kläder fast jag har dessvärre inga pengar men jaja jag kan ju ändå titta runt och se vad jag kan köpa sen när jag har pengar.
Ikväll så händer det nog ingenting speciellt mera än att jag är hemma och tar det lungt. Det var planer på att alla vi tjejer skulle gå på bio men jag vet inte hur det blir med det aja ni för höra mer om det senare.
Nej nu ska jag hjälpa min älskade bästavän med hennes rum som ser ur som ett stort bomnedslag.
kramar

bild på mig och bästavän

trött som bara den

Nu blir det här det sista inlägget för dagen öven fast jag kanappt skrivit någonting idag men ändå (a)
Har faktiskt inte gjort så mycket idag heller tittade på två filmer som heter fjoton suger och sen freaky friday. Nej mina ögon håller på att åka ihop nu, är nog för att jag inte ar någon som helst energi i kroppen så nu tänkte jag bara lägga mig i sängen och se om det finns någonting bra på tv. Hoppas ni får en forsatt trevlig kväll så slänger jag in lite mera intressanta inlägg imorgon.
kramar

dålig uppdatering idag

Förlåt för så himmla dålig uppdatering idag men jag har inte haft så mycket lust att hänga framför datan idag så istället så har jag rakat benen och tagit en lång dusch, jätte skönt. Sen så har jag smörjt in hela kroppen med bodylotion (den som jag tipsade om förut) så nu känner jag mig riktigt fräsch och lite piggare. Apprå piggare så mår jag mycket bättre idag är bara lite slö och har knappt någon energi eftersom jag knappt ätit nånting men nu har jag fått i mig en macka och lite nyponsoppa så imorgon ska jag till skolan och då är det fredag, hur skönt kan det inte bli ?
Nej nu ska jag ta och sätta på en bra film men ajg vet inte riktigt vilken det blir får ta och leta lite hihi. men ni får ha det toppen.
kram

 jag vet inte vad som är så speciellt med den här bilden men jag gillar den ändå och som jag och matilda brukar säga ( b1 och b2) haha, ni förstår inte så mycket eftersom det är ett minne men jaja ni ser ju vad det står på skyltarna och då kan ni kanske lista ut vad vi kallar b1 och b2.

hemma från skolan

Nu ligger jag här i soffan nerbäddad och är hemma från skolan. Jag mår inte ett dugg bättre än igår, nästan lite sämre faktiskt och det jobbigaste är att jag inte ätit eller druckit någonting sen igår morse så varje gång jag reser mig upp så vänder sig magen ut och in så jag får ligga helt stilla och titta på massor av filmer.
När jag kanske piggnar till så ska jag plugga lite på en no grej men inte säkert måste bli mycket bättre än såhär förs. Nej nu ska jag ta och sätta på en mysig film, hoppas ni får en mycket bättre dag är min och att ni mår bra.
kramar

i taket lyser stjärnorna

Jag ska ! se i taket lyser stjärnorna. Jag har läst boken kanske fem gånger och tycker den är hur bra som helst och när jag såg trailern på youtube om filmen så besämde jag mig för att jag värkligen ska se den. Och ser ni Tzatsiki ? gud vad stor han har blivit, förut var han söt men nu är han snygg !
Ska ni också se den filmen? och om ni har läst boken isf vad tyckte ni? 
Här kommer i alla fall en liten trailer på i taket lyser stjärnorna.
kramar

musik

jag tänkte ta och dela med mig lite av några låtar som jag tycker är bra.,
 
the killers-human
 
LINKIN PARK - Leave Out All The Rest

 no doubt - don't speak

teddy geiger you´ll be in my heart

Teddy Geiger - Falling

beyonce-listen

kramar

amandas tävling


nu har min kompis Amanda eller min twiin som jag också kallar henne. Hon har i alla fall en tävling i sin blogg där man kan tävla om en dag med henne i stan och sedan få följa med till hennes mammas jobb i stan som ligger på södermalm och det ligger precis där jag bor hihi nära och bra ifall jag vinner. Det som ingår när man får följa med till hennes mammas jobb är att man får en lyxmanikyr och sen får man hem ett valfritt nagelack och sånt.
Klicka in på hennes blogg och anmäl er som jag har gjort vettja.
http://amandaazetterqvist.blogg.se/2009/january/tavliiiiiiiiiiiing.html#comment
kramar

maginfluensa/snöar

Har äntligen kunnat lägga mig i soffan och få lite ro, jag är nämligen sjuk. Jag tror jag har maginfluensa för i skolan idag så har jag haft ont i huvudet hela dagen och mått illa och sen så kräktes jag på skoltoaletten så jag åkte hem och det som var det pinsamaste idag var att jag var tvungen att kräkas i en papperskorg på tågperrongen när jag var påväg hem, men vad skulle ja göra lixom ? så nu har jag sprungit fram och tillbaka för att magen vänder ut och in och gud vad jag hatar att ha maginfluensa  så det blir nog ingen skola för mig resten av veckan tror jag inte som jag mår nu och när man har maginfluensa så har jag läst att man ska vara hemma i minst en vecka för att minska risken så man smittar andra.
Tänkte sätta på freaky friday och mysia ner mig i soffan fast jag får se hur länge jag kommer kunna ligga här till det är upp och röra på sig från soffan igen.
Juste har ni sett hur mycket det snöar ?! Här i stan så snöar det som bara den, jag tog några snabba kort fast dom blev inte så speciellt bra men what ever.




nej nu ska jag sätta på filmen och vila mig lite, ni får ha det så bra och jag tror inte det kommer bli speciellt mycket bloggning idag så som jag mår, ni kan alltid skicka en krya på dig kommentar hihi (a)
kramar

skolan nästa

jag och bästavän på nyår

Nu har jag precis klätt på mig och fixat håret, ska bege mig till skolan snart. Det blev inte så mycket bloggning igår förlåt men jag kom hem vid halv tio kanske och så skulle jag äta middag och sen så var jag så trött och hade värkligen ingen ork för att blogga. Det blev ingen träning igår för matilda skulle plugga och jag ville inte gå dit själv så jag drog till vällingby med michelle, emelie och elvira ett tag och sen så drog jag och michelle hem till henne och satt och snackade ett tag och sen så drog jag så idag så ska jag och matilda ta och träna istället.
Men jag skriver kanske i skolan annars så blir det bloggning när jag kommer hem till bästavän. Nu får ha det så bra för nu måste jag fixa det sista.
kramar

dagens outfit

 
vitt linne- filippa k
randig tröja- hm
jeans- gina tricot


tv tajm

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och slå på tvn och se om det finns någonting roligt. Hoppas ni haft en rolig och trevlig kväll själv har jag fixat det sista på min inläming av ett noarbete som kanske inte var det roligaste men man kan inte alltid göra roliga saker.
Nej nu ska jag börja klicka ner alla saker så jag kan stänga av den här grejen haha, ha en fortsatt trevlig kväll.
kramar

juste vad tycker ni om min nya `header ?

my eye

mitt ena öga utan och med mascara, ser dock ut som det var väldigt mycket klumpar av mascaran på bilden men så var den inte, vet inte varför det såg ut så. aja skillnad ser man i alla fall. 



några bilder från igår

min och emelies godisskål före vi varit där och naffsat lite


efter vi hade varit där och naffsat lite


ja man kan ju inte direkt säga att vi åt så lite godis haha, så imorn blir det gymmet för min del.
här är två bilder på mig, inte världens finaste men jag bjuder.




kramar

body lotion


 


Ett tips på världens bästa body lotion är den här ! Det luktar otroligt gott och man blir jättemjuk och len i huden av den, jag skojar inte ! Den finns på parfym också och den ska jag köpa men just nu nöjer jag mig med själva body lotionen.

Det var ett av mina skönhetstips till er, har ni själva ett tips på en bra body lotion som lutar jättegott så tipsa gärna i en kommentar.

kram


redo för stan

Godmorgon allihopa eller ska man säga goddag haha.
Just nu sitter jag och emelie och lyssnar igen massor av gamla låtar och gud vilka minnen man får kan jag säga haha.
Vi håller också på och gör oss iordning för vi ska dra in till stan och fixa emelies klocka eller ja vi ska ställa in den så den har rätt storlek runt handleden och sen så kanske vi gör någonting annat men nu måste jag skynda mig, skriver senare när jag kommer hem.
kramar


Emelie sover här inatt

Just nu är emelie på toa och jag passa på att slänga in ett inlägg. Vi sitter och tittar på en film som heter säg att du älskar mig.
Men jag kan inte skriva så mycket nu, skriver kanske senare eller imorn. Lägger in lite bilder från idag då.
kramar

lösögonfransar




foto:jag
fotograf:självutlösare


tog lite bilder här om dan när jag hade lösögonfransar på mig, vad tycks ?

kram

friday

såhär ser lokalen ut där vi höll till idag när vi tränade


Tänkte berätta lite nu om vad som hänt idag eller ja idag och idag, ni förstår väll vad jag menar ? aja what ever.
Jag vaknade vid sex tiden men klev upp ur min varma och mysiga säng vid kanske halv sju så jag fick ganska bråttom eftersom jag bor hos pappa och det tar 40 minuter till skolan så var det dags att lägga på ett kol tänka jag så jag rusade upp ur sängen och slängde i mig en smörgås och sen så tittade jag på vad jag kunde bära på mig för kläder denna dag och det fick bli mina jeansleggins från bik bok och en grå tunika/tröja från hm alltså ingenting speciellt men det fick duga haha. Sen så fixade jag håret och la på mascara på ögonfransarna och sen så började jag dra mig mot tåget för att åka till skolan. När jag väl var i skolan så var den första lektionen so och gud vad duktig jag var, tyckte jag i alla fall. Jag jobbade på grymt bra och kom väldigt långt med instuderingsfrågorna om 1800-talet.  Sen så var det dagt för syslöjd och jag skulle då fortsätta att jobba med min knallrosa och gråa collegetröja och även på den lektionen kom jag väldigt långt och jobbade på jättebra så min lärare sa att om jag fortsätter såhär så kanske hon kan höga mitt betyg till MVG och det är det betyget som jag satsar på i slöjd. När slöjden var slut så var det dagt för lunch och sen så hade vi svenska efter det och där kan jag säga att hela min klass var ett stort kaos, med rättare sagt så var hela lektionen en total katastrof haha men sen på engelskan så gick det bättre och jag jobbade på helt okej. När vi slutade för dagen så gick jag och matilda hem till henne för att byta om för vi skulle till vällingby och träna så vi fick skjuss av hennes mamma dit och så köpte vi våra kort och gud vad ful jag blev på fotot som man måste ta för att ha på kortet, jag skojar inte det ser ut som om jag har en två meter lång panna haha men när vi väl köpt korten så satte vi oss ner och pratade en massa medans vi väntade på att få komma in i träningslokalen för att köra gruppträningspasset "step up" och eftersom det var min och matildas första gång så fick vi göra så gott vi kunde eftersom vi inte hade gjort alla steg förut och jag kan säga att det passet var jätte ansträngande även fast det varade bara i 30 minuter så när det passet var slut så var det ett pass efter som hette "core" och det var också väldigt ansträngade men bara för magen men det gav mycket träning så dom olika passen rekomenderar jag starkt !
När jag kom hem sen så duschade jag och åt lite middag då det blev kyckling med klyftpotastis, mumms ! sen nu på kvällen så har jag inte gjort så mycket, mest tittat på tv och tagit det lungt, vad har ni själva gjort ikväll eller idag ?

Nu ska jag ta och göra mig iordning för sängdags för jag är så himmla slut efter den här dagen eftersom jag fick vakna klockan sex och sen har jag kört två träningspass+ skola haha så inatt kommer jag sova bra tror jag. Ni får ha det så bra så säger jag godnatt.
kram


Jag tror jag börjar igen

bild från i sommras med matildas, heddas och mina fötter haha.


Har faktiskt varit utan den här bloggen sen hmm.. tror i tidags eller var det kanske måndags ? aja what ever jag kan i alla fall inte vara utan bloggen eller det känns rättare så tomt att inte ha någonting att skriva av sig i varje dag så jag börjar blogga igen och jag hoppas ni börjar kommentera lite mera så jag vet vilka det är som läser min blogg hihi.
Nu ska jag i alla fall ta och fixa lite med min header så kanske bloggen blir lite finare så ni får ha det så bra tills jag skriver igen.
kram

lägger ner bloggen


Nu lägger jag ner bloggen för jag hinner värkligen inte och känns ändå inte så meningslöst att bara skriva om sin vardag hela tiden för jag skulle vilja få med lite mera roliga saker och så men jag hinner tyvär inte det så nu lägger jag ner den här bloggen ett tag och så får jag se hur länge den håller i sig men isåna fall berättar jag om jag byter till en annan eller så sen men just nu hinner jag värkligen inte blogga och bloggen är hur tråkig som helst så ni får ha den så bra medans jag är borta men ni kan gärna läsa några av mina kompisars bloggar
-http://amandaazetterqvist.blogg.se/
-http://angeliicaolsson.blogg.se/
-http://duvetmichelle.devote.se/

kramar och pussar

ska bli bättre


Nu lovar jag att det ska bli ändring på denna blogg, den ska bli roligare att läsa och jag ska uppdatera ofta. vad tycker ni om det ?
Designen ska också ändrar ikväll, det lovar jag ! För nu ska det bli ändring i bloggen och det hoppas jag kommer vara på ett positivt sett för er.
Eftersom jag inte bloggat på ett tag så får jag ta och berätta allting nu om vad jag har gjort sen i lördags.
Först så vaknade jag hos michelle och då gjorde jag mig iodrdning och så snackade jag lite med angelica och sen bestämde vi oss för att vi skulle hitta på nånting så vi drog hem till henne och åt lite och sen drog vi till åkermyntan och köpte redbull och lite godis "tjockisar" . Sen så gick vi för att möta michelle och hennes kille nicklas och sen så gick vi hem till michelle för att titta på film och då kom emelie och elvira och sen kom august,oskar och marcus tror jag men sen drog jag och angelica för vi skulle käka och sen på kvällen så gjorde jag inte så mycket, var grymt trött så jag satt bara och prata i telefon med angelica så jag somnade väll vid två kvart över två kan jag tro. Sen igår (söndag) så vill jag inte gå in på detaljer utan det var en jättedålig dag !
Idag så var jag först i skolan och det gick väll bra förutom att jag hade vrickat tummen så det var lite svårt att göra vissa saker och senvar det så himmla många som skulle reta mig när dom inte fick reda på vad som hade hänt så det var jättejobbigt. När jag hade slutat sen så satt jag och snackade med marcus medans jag väntade på att matilda skulle skriva klart sitt prov på omprovstiden och sen när hon var klar så drog vi till vällingby och åt lite på mc dolands och satt och pratade men sen var jag tungen att dra hem. Just nu så sitter jag här med en skål fruktsallad i knät och ska ta och börja på min nya design så, wish me good luck.
kram

trött och sjuk

Hejsan alla, nu ligger jag i michelles soffa i hennes vardagsrum och tittar på en film. om andra är i michelles rum och jag har ingen aning om vad dom gör men nånting i alla fall för dom är inte så tysta haha. Igår så låg jag först i michelles gästsäng men sen kom matilda och emelie och skulle titta på en skräckfilm och det ville inte jag så jag gick upp och la mig för att sova i simons säng istället och sen så satte jag och angelica på jönssonligan men vi somnade först kanske vi tre och fick sova i kanske 5 minuter för emelie kom in och snackade med oss men sen så kunde inte jag somna om så jag somnade vid fem kanske och sen så vaknade jag klockan elva av att michelle och elvira hoppade på min och angelicas mage men sen så drog dom ner till matilda och emelie igen så jag kunde somna om ett tag till men sen blev jag väckt igen typ 40 minuter senare så då var det väll dags av att gå upp efter att jag blivit av med både täcke och kudde. Sen så gjorde jag mig iordning och så drog jag och angelica hem till henne för att äta lite och göra oss iordning och sen så drog vi till åkermyntan för att köpa godis och sen så skulle vi överaska michelle och hennes killkompis så vi mötte upp dom och så mötte vi upp elvira och sen så drog vi hem till michelle och så kom emelie så nu ligger jag här i soffan och tar det bara lungt. men nu ska jag avsluta inlägget så ni får ha det så bra.
kram

ps. michelle hälsar till bloggen.

hos michelle

Idag så var jag i först i skolan och sen gick jag till trollboda för att möta michelle,elvira,emelie och angelica för vi skulle till vällingby men sen blev det inte så utan jag åkte hem istället och hämtade lite saker och sen drog jag till matilda för att göra mig iordning till michelles tjejmiddag.  När vi var klara och hade gjort iordning oss så fick vi skjuss av hennes mamma till michelle och sen när vi kom dit så satt vi och pratade och sen kom två killkompisar och sen så kom alla andra så det slutade med kanske 20 pers. Mycket musik på högsta volym kan jag säga !  haha hade roligt i början men sen så var det mindre kul för jag har feber men jag ville gå michelles fest i alla fall så jag satt på övervåningen och tittade på film och bara tog det lungt ett tag och sen så drog vi ut i kanske 15 minuter men sen drog vi in igen för att det var så himmla kallt ! Så nu ligger jag i michelles säng med elvira breve mig och skriver i denna söta lilla blogg.
Juste michelle fyller 15 år idag och det var därför det var en liten fest här så alla ni vet det, skriv gärna en kommentar i hennes blogg http://duvetmichelle.devote.se/
nu ska jag ta och snacka lite med elvira så ni får ha en fortsatt trevlig kväll.
kramar

en bild på födelsedags barnet


har lite tråkigt

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig?  jag har dit hos tandläkaren nu

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? men det är bra där ;) <3333333

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss? vad gör du

4. Vilket sms blev du mest berörd av? är det någon som vet om det är vanlig skoldag imorn ?

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? jag sa ju

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? älskardig

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? ja, älskardig

8. Vad vill du höra mest av allt?  ska du till hässelby?

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen? bara så att du vet så gör det så jävla ont !

10. Din romantiska replik? jahaja

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen? är du sur på mig?

kissie är bäst

Kollade nyss snabbt in kissies blogg och såg att hon hade en tävling om att man kunde vinna ett presentkort på hm för 250 kronor och jag har lite ont om pengar just nu och sen så har jag hittat en jättesöt kjol på hm som jag skulle vilja ha så dom där pengarna skulle sitta fint i mina händer. så jag hoppas att jag vinner. var med ni också vetja.
kram

älskar denna låt


for you i will-Teddy Geiger

kramar

första dagen i skolan

Så, nu var första dagen på skolan denna termin avklarad då väntar bara ca 5 månader tills nästa lov så jag ska ligga i nu när det gäller skolan ! Kanske kommer bli lite mindre bloggning p.g.a det men skolan går såklart före allt men jag ska försöka göra så bloggen får något eller några inlägg per dag.
Skoldagen idag var ganska långsam, kändes som jag var i skolan i 20 timmar men så var det inte och jag vara otroligt trött för jag hade bara sovit två timmar inatt, var väll helt enkelt van vid att somna klockan fyra från alla lovkvällar men ajg får somna tidigt idag istället. Och jag har också märkt att jag nyss blivit utnyttjad av en kille hur kul är det lixom ? så är ganska nere just nu men ska försöka att inte drabba bloggen med detta i alla fall. Juste jag bloggade ju ingenting igår för jag var helt upptagen så jag får göra det nu istället.
Jag vaknade vid 10 tiden för att jag skulle träffa min "killkompis" i bagarmossen klockan tolv och så tittade vi på film och pratade och såå lite allt möjligt sen så åkte jag till vällingby för att möta michelle,angelica och matilda som satt i vällingehus och åt så satt jag och tittade på, jättekul haha men sen så gick vi till mc donalds för jag, matilda och angelica ville ha äppelpaj så satt vi där ett tag och sen kom emelie och då följde jag med henne till hm för att leta efter ett läppglas men sen var jag tvungen att dra för att hinna med bussen så jag vet inte om hon hittade nått men jag hittade massor som jag tyckte passade henne men det tyckte tydligen inte hon att dom gjorde, den lilla kräsna människan haha. På kvällen så satt jag och pratade med mamma i kankse 2 timmar och sen så tittade jag på en film som lindsay lohan var med i men jag kommer inte ihåg vad den hette.
Men nu är jag så himmla trött så jag ska ta och slänga mig på soffan och se om det finns nånting bra på tv så nu får ha det så bra. see yaah
kram

såhär ser mina jättefina nycklar ut haha


var med och tävla ni med



åh, jag skulle inte tacka nej till att få vinnna det här. Gör som jag om ni också vill vinna, klicka in på fubb.blogg.se och gör som det står så har ni chansen att vinna domhär godingarna.
kram

rolig grej bara

hittade den här på michelles blogg, hoppas det var okej att jag tog den men jag tyckte den var lite rolig så jag var tvungen (a) ni kanske får reda på lite saker också haha.
Har du kysst nummer 7 ? -  (ankan) yesyes på kinden
Brukar du vara med nummer 19 ? -  (bella) nej sist vi sågs var i sommras
Gillar du nummer 25?-  (chamoon) arå som kompis
Är nummer 3 din bästis?- (amanda twiin) arå och min twiin
Är nummer 18 en sötnos? -   (becksson) arå såklart
Är 6 en person du hatar? -  (angelica) nej värkligen inte
Älskar du nummer 16 ? - (becka) nej eller hon bor inte i stockholm så jag träffar knappt henne så jag vet faktiskt inte men hatar gör jag i alla fall inte.
Är nummer 22 snäll? -  (calle) ja, såklart jättsnäll !
Var du med nummer 23 idag? - (carolin kusin) nej hon bor i göteborg så det blir lite svårt höhö.
Går nummer 5 i samma klass som dig? -  (andre´) nej han går i sjuan
Har nummer 30 en likadan mobil som dig? -  (dennis bästavän) nej det har han inte fast samma märke.
Är sista numret sämst? - (william A) känner inte honom så jag vet inte
Har du haft samlag med  nr 36? - (elvira hjärtat) haha nej jag är inte lebb !
Har du varit otogen mot nr 12?-  (august) haha nej vi har inte ens varit tillsammans
Har du varit kär i nr 2? - (alexander) nej det har jag inte
Är du kåt på nr 15? - (basse) jadå hela tiden, nej jag skoja bara och nej det är jag inte !
Brukar du tänka på nr 33? - (elin) nej det gör jag inte.
Brukar du vara med 41? -  (empis) aa väldigt ofta !!
Har du varit tillsammans med nr 10? -  (arvin) haha nejnej
Har du strulat med nr 53? - (tigers kompis) nej, vet inte ens vems nummer det är haha.

börjar bli sjuk

Åh gud vad trött jag är, kan ni gissa hur många timmar jag sovit inatt? jo, FEM timmar ! Jag känner mig helt död plus att jag håller på och bli sjuk. Har världens huvudvärk, hosta och känner mig helt död och sen så är det skola på torsdag som inte känns så speciellt lockande appråpå mitt mående just nu så det blir en väldigt lungt kväll för mig idag med massor av filmer och så ska jag bädda ner mig i sängen och bara  njuta av värmen även om jag fryser som en galning just nu och sitter med en tjocktröja, mjukisbyxor och tjocka strumpor men jag ska ta och göra lite te snart också och så får jag hoppas på att jag slipper ha halsont för det är ett av det jobbigaste med en förslyning tycker jag. Någon som har några bra tips på hur man håller sig ifrån att få en förskylning att bryta ut reält ? snälla tipsa mig då för jag vill värkligen inte bli dunder sjuk.
Nej nu ska jag ta och göra mig en kopp te och sen titta på säg att du älskar mig,alltså gud vad tragiskt den filmen är men den har en sån himla bra handling tycker jag och sen han som dog innan filmen hade premiär på bio, han är så himmla snygg tycker både jag och michelle hihi (a) men ni får ha det så bra nu och jag hoppas att ni klarar er ifrån förskylningen.
kram

Michelle vill käka på grillen


Godmorgon alla, vaknade vid tolv tiden av att michelles mamma väckte oss för hennes städare skulle komma klockan ett så då var vi tvungna att vara ute ur huset haha så just nu sitter jag på golvet i michelles rum hos hennes pappa istället och vi är vrålhungriga, har inte ätit nånting knappt igår och ingenting idag så michelle sitter och pratar om att hon vill äta på grillen så då får det bli så haha, jag tror att angelica kommer dit sen också. Efter att vi har varit där så ska vi dra till vällingby tror jag och kanske titta på bio, jag har ingen aning haha.
Juste jag kan berätta lite om gårkvällen fast jag vill inte gå in på detaljer men den blev inte lyckad om jag säger så. Jag blev kallad saker och michelle också och sen blev hon sparkad men nej nu vill jag inte gå in på detaljer i alla fall men sen när vi kom hem till michelle igen sen så åt vi lite fast det blev så lite för det var tre stycken som skulle dela på lite pasta haha men sen hela kvällen så satt vi och pratade, tittade på film och michelle bloggade och så och sen drog det ut på tiden så jag kunde aldrig blogga sry.
Men nu ska vi dra så jag måste sluta nu. ha det så bra.
kram

grymt rolig

Lägger in en grymt rolig video eller det är väldigt torr humör men jag, matilda och emelie as garvar varje gång vi ser på den men den är igentligen as tråkigt på själva handlingen aóch allting men ja om ni ser den och har samma humor som vi så kommer ni förstå vad jag menar, det är i alla fall värt att se den tycker jag hihi, lämna gärna en kommentar om vad ni tyckte om den haha.
 
kram

ändrade planer för kvällen

Hejsan alla, det blir ändrade planer för mig ikväll. Vi ska nämligen vara alla tjejorna idag och sen så ska jag och emelie sova hos michelle så det blir hur kul som helst, vad ska ni själva göra ikväll ?
Jag har faktidkt inte så mycket att berätta för det har inte hänt så mycken sen jag skrev sist så det blir nog mera att berätta senare ikväll så ni får vänta till dess men nu hoppas jag i alla fall att ni får en toppen kväll !

Just nu sitter jag och skriver på en dator som inte är min så det finns inga direkt speciella bilder att lägga ut så det blir imorn istället och jag vet att inläggen blir mycket tråkigare utan bilder men nu får det bli så idag, inte mitt fel hihi (a)

nu ska jag i alla fall ta och fixa iordning mig lite så ni får ha det så bra.

kram


dålig uppdatering,förlåt

Jag vet att jag varit sämst på att uppdatera dom här två dagarna men jag har varit med matilda och hon gillar inte när jag sitter och bloggar för hon tycker det är långtråkigt haha så jag får passa på nu när hon sminkar sig stället. Igår så somnade vi väldigt sent eller ja, sent och sent men det blev väll vid tre tiden och sen så vaknade vi kanske vid ett tiden av att pappa ringde mig så det vibrerade i hela sängen haha fin väckning va ? Men nog pratat om när vi vaknade och somnade haha. Vi har faktiskt inte gjort så mycket den här morgonen eller jo vi har legat i sängen och tittat på hipp hipp hora, alltså gud vad tragiskt den är men ändå hon får skyllla sig lite själv att hon blev så full den kvällen för det var ju så allting startade eller det var så jag uppfattade det som i alla fall men jag tycker att den filmen är jättebra för jag tycker den har bra handling men den är som sagt väldigt tragisk.
Jag vet faktiskt inte vad jag mer kan berätta för jag har inte gjort så mycket eller har så mycket att säga eller jo en sak kan jag berätta och det är att det kommer läggas in en videoblogg idag, vad tycker ni om det ? Men nu ska jag börja göra mig iodrning.
kram

bjuder på en VÄLDIGT redigerad bild och jag menar värkligen VÄLDIGT redigerad på ph, det ser ut som jag är jätteöversminkad ellerhur fast det var jag inte kan jag säga er men ändå tyckte jag att den var ganska cool med alla färger och så.

snart en ny dag

Hejsan alla nu sitter jag och matilda här och har gottat oss med en massor av godis hela kvällen så nu ser vi ut som två rullande köttbullar. Vi har precis tittat på en skräckfilm som var otroligt seg i början men sen i mitten så började det hända grejer. Vi ska snart fortsätta titta på wild child som vi började att titta på förut idag men sen skulle vi äta och gå och hyra en film och köpa godis. Juste nu vet jag vad jag mer kan berätta, jag var nämligen på ikea idag med pappa och matilda fast vi kom inte hem med så mycket men et nytt överdrag till täcket och en tavla och galjar till garderoben haha. Men nu ser matilda väldigt uttråkad ut för att jag skriver i bloggen så vin får väll ta och fortsätta titta på wild child nu som jag sett typ 3-4 gånger men den är så bra haha jag kan flera repliker i filmen så ibland sitter jag och pratar för mig själv haha men nej nu ska jag sluta blogga skriver senare ikväll.
kram
jag på en väldigt redigerad bild haha

Matilda kommer snart

Hejsan allihopa, sovit gott ? Det har dessvärre inte jag gjort. Jag vaknade helatiden och hostade flera gånger, jättejobbigt ! Men lite sömn har man fått i alla fall hihi som tur är eftersom att idag så blir det nog ganska sent för matilda ska sova här och vi ska ha en liten tjejkväll, mys pys. Just nu sitter matilda på tåget påväg hit och jag ska gå och möta henne snart för hon ville tydligen följa med mig när jag skulle till ikea med pappa för att fixa in lite nya saker till mitt rum så jag får hoppas på att vi hittar några fina saker. Oj nu fick jag ett sms från matilda då hon är i t-centralen så nu måste jag springa. see yeea
kramar


jag i italien i sommras, visst är bilden cool ?

fruktsallad

Hejsan alla, första vardags inlägget på den här bloggen blir detta. Just nu sitter jag och äter fruksallad, mumms. Ska nog ta och göra en kopp te snart först för att det är så himmla gott och sen för att jag börjar få ont i halsen usch usch. Det var nog inte så smart trotts allt att gå med öppen skinnjacka på nyår hihi men jaja nu är det gjort och det går inte att ändra på men jag kan hålla med om att det var klantigt. Jag tror att jag också kan ha blivit smittad av mamma för hon ligger hemma i influensa så det är nog inte omöjligt att jag får det snart men jag får ta och dricka te varje dag och gå med varma kläder och bara ta det lungt det är nog den bästa medicinen just nu i alla fall eller har ni läsare några bra tips på hur man kan slippa få en förskylning att bryta ut ?
Nej nu ska jag ta och äta klart på min fruktsallad så jag kan göra mig en kopp te.


foto: jag
på bilden så är det russin med men det blandade pappa ner efter att jag hade tagit för jag avskyr russin !

candy



foto: jag

ny blogg med ny början



Usch gud vad alla mina läsare från mina gamla bloggar kommer hata mig nu men jag var värkligen tvungen att byta blogg. Först för att jag bara gick tillbaka till min blogg anue.blogg.se för att jag inte kunde komma på något bra namn på min nya blogg och sen så hade jag devote innan och då klarade min data inte av den hemsidan. Men nu lovar jag värkligen att jag ska ha kvar den här bloggen vad som än händer för det är jobbigt för både mig och er att jag måste byta blogg hela tiden men nu är det slut på det och det är den här bloggen som gäller och jag hoppas på att jag får en massa nya besökare och att några av mina gamla följer med mig till denna blogg och som sagt inga mer byten nu även om jag sagt det i dom andra bloggarna också men nu är den värkligen på allvar för nu lovar jag och svär att det här kommer vara mina enda blogg och den ska jag ha kvar länge.
Och som rubriken säger "ny blogg med ny början" förklarar också en stor del alltså det har precis blivit ett nytt år och då kan man säga att jag börjar om från hela början. Men nu ska jag ta och fixa lite här i bloggen så nu får ha det bra tills jag skriver snart igen.
kramar

RSS 2.0