alla<3dag

V6 reklam by Anna haha. Jag vill ha sommar nu !

Godmorgon alla söta, sovit gott ? själv så somnade jag nog på riktigt vid halv fyra och vaknade nyss. När jag ska sova så måste jag lyssna på musik för annars kan jag inte somna och då glömde jag stänga av den precis när jag skulle somna så då vaknade jag lite till och från mellan klockan halv ett till halv fyra men jag märkte aldrig att musik var på fråns halv fyra då jag stängde av.
Idag så ska jag först möta matilda men jag vet inte hur för jag har inget busskort för det ligger i min egna jacka som är hemma hos matilda och hon är hemma hos michelle just nu men jag får planka till vällingby och så får matilda möta mig där med mitt busskort. Jag vet att det är fel att planka men jag måste och jag har inga pengar på varken mobilen eller löst i kontanter.
När jag har träffat matilda så tror jag att vi drar hem till henne först så jag kan lämna mina saker och sen tror jag att vi skulle dra in till stan och hitta på något och sen så ikväll ska vi nog träffa massa tror jag. Jag ska sova hos matilda ikväll också så det blir najs.
Nej nu ska jag hoppa in i duschen så mitt hår hinner torka innan eftersom min hårtork är hos mamma så måste mitt hår självtorka. Ni får ha det så bra sötnosar och glad alla<3 dag föresten.
kramar och pussar

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh va härligt, Gillar när man kan välja och vraka. Hur länge var du på sardinien 2 veckor? tänkte eftersom du var på 10 stränder. Ha en jätte bra alla hjärtans dag =)

2009-02-14 @ 12:22:04
URL: http://liinaedfeldt.blogg.se/
Postat av: mattih

haha nej det var ju tur! höhö. ha en bra alla hjärtnas dag.love you

2009-02-14 @ 12:27:08
URL: http://mutt.blogg.se/
Postat av: l i n a

ha en bra alla hjärtans dag! <3



du får jätte gärna kika in & ställa en fråga till min frågestund som pågår just nu :)kraam

2009-02-14 @ 12:29:31
URL: http://linaana.blogg.se/
Postat av: Amanda - Kläder och skoj

javisst då? :)



Lägg gärna till min blogg på bloglovin om du gillar den :) hehe

2009-02-14 @ 13:31:22
URL: http://aujmalm.blogg.se/
Postat av: Kalle

får du betalt för V6-reklamen? haha ;)

2009-02-14 @ 21:04:34
URL: http://elviskalmar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0