anna tycker tillSolbränna -  Jag älskar när man är brun på sommaren, fast just nu har jag dessvärre inte fått någon tid till att sola och när jag väl nu har fått det så finns det ingen sol men som sagt .. BRUN PÅ SOMMAREN SKA MAN VARA

Utomlandsresor - Är nog ett av det bästa jag vet, tänk er.. att sätta er på ett plan som är påväg till ett helt annat land där ni får upptäcka andra saker som till exempel , åka till u.s.a för att shoppa eller åka till grekland för att sola och bada .

Korallfärg -  Är det någon färg som jag gillar förutom rosa så är det korallfärgen , tänk er när man är brun på sommaren och sen har man en korallfärgad klänning , superläckert tycker jag !

Regn - Det kan vara skönt med regn om det varit varmt ett långt tag men att regnet kommer från ingenstans tycker jag verkligen inte om ! nej usch för regnet säger jag bara !

Falska personer - Jag stör mig så in åt h*lvete på folk som skyter om saker dom inte har och sen när man frågar dom var sakerna är så säger dom att det inte finns längre eller har gått söder och blablabla.. sen när folk låssas vara vän med än fast igentligen gillar dom än inte, usch säger jag !

Jeans - Jag måste tyvär dissa jeansen eller i alla fall för mig, jag tycker det är ursnyggt med jeans men jeans sitter verkligen inte fins på mig och jag känner mig inte bekväm i det men som jag sa, för övrigt så är jeans ursnyggt .... på andra .

KISSES
/anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0