darin-runaway

Hörde den här låten på radion nyss och nu har jag fått den på hjärnan så dom som går i min skola och pappa kommer antaglien höra mig gå och nynna på den här låten , oupsi (a)

'
/ anna

soligt väder

Hejsan alla, sitter just nu i min säng med den bärbara datorn i knät.
Som jag sa förut så drog jag och matilda till solariumet och solade så nu har jag lite mera färg men jag ska bättra på det ännumera under veckan och nästa vecka. Efter att vi hade solat så tänkte jag och matilda dra till slussen och sitta och sola i det fina vädret men planerna blev ändrade på grund av några telefonsamtal och när det var klart så hade solen gått i moln så då tyckte vi inte att det var någon idè längre haha och sen så satt matilda och snackade med modig på sms som slutade med att han befann sig i mitt vardagsrum men han drog efter kanske 45 minuter och då fortsatte jag och matilda att plugga svenska och nu kan ju ungefär 50-60 ord men det är lixom bara hälften av alla ord som vi ska kunna så jag får ta och plugga lite till.
Föresten ni såg väll det underbara vädret idag ? Det var 15 + grader , så nu känns det värkligen som om sommaren kommer snart men gud vad arg jag blir om det kommer pyttelite snö igen. Juste nu skulle ha sett mig och matilda idag, vi var helt sjuka om jag ska förklara det enkelt men vi tänkte gå ut i shorts, sommarskor , t-skirt ochn solbrillor och vi tänkte inte ha någon jacka men när vi kom utanför porten och såg att alla hade jackor och långbyxor på sig så känndes det lite fel och vi gick upp igen och bytte om till lite varmare kläder (a) men såna är vi = ingen aning om vad kläder efter väder är.
Skriver senare för nu ska jag ta och lägga över lite låtar till min mp3.
/ anna

solning

Nu drar jag och matilda och solar eller det är bara jag som ska sola men matilda ska följa med i alla fall så ni får ha det så bra sålänge.
här kommer lite bilder från tidigare idag

bild ett, matilda
bild två, jag efter att jag hade duschat ( framifrån )
bild tre, jag efter att jag hade duschat ( bakifrån)
bild fyra, matilda när hon äter och tittar på tv samtidigt och alla vet ju att matilda inte kan göra två saker samtidigt haha.

såhär ser min fina vårdagsoutfit ut haha


/ anna

studiedag

Godmorgon alla.
Sitter just nu hemma hos mig på söder med matilda fast hon är i duschen just nu.
Efter skolan igår så mötte jag och matilda upp michelle och vi drog hem till henne och tittade på när hon skulle packa och jag kan säga att det var inte dirket lite kläder hon skulle trycka ner i sin väska haha. När hon hade packat ner nästan allt så rånade jag och matilda henne på lite väskor haha men eftersom hon ändå ska åka bort så spelar det ju ingen roll om vi lånar dom hihi (a)
Sen så blev vi sugna på choklad så vi drog till åkermyntan och handlade lite godis och energidricka på lidl och sen så satt vi och snackade i åkermyntan i kanske 30-45 minuter tills vi bestämde oss för att dra hem till michelle igen men påvägen hem så var det några nittonåriga killar som började snacka med oss och som slutade med att dom ville ha både mitt och matildas nummer hahah.
På kvällen så bestämde jag och matilda att jag skulle sova hos henne så på kvällen sen när vi drog ut så träffade vi först alexander och så gick vi typ runt och snackade och sen kom calle också och krävande som jag är så sa jag att han skulle skjussa mig en bit på sin moppe så han drog ner till lövsta och sen tillbaka till skolan igen men när vi tyckte att det var svinkallt ute så bestämde vi oss för att dra hem till calle och också att vi skulle sova där men det gick inte för matildas mamma så vi drog hem till matilda istället och satt och snackade.
I morse när vi vaknade så gjorde vi oss iordning och sen så drog vi hem till mig där vi just nu befinner oss.
Såhär ser ungefär mina och matildas planer ut:
-duscha
-plugga
-sola
-träffa mattih och karin (möjligtvis)

Ni får ha en toppendag så skriver jag senare.
/ anna

ny vecka

Sitter just nu hos matilda och vi ska snart ut och träffa michelle tror jag. Jag ska sova hos matilda inatt för vi har studiedag imorgon .
Skolan idag gick helt okej men kvällen igår blev inte så lyckad, jag somnade i mina egna tårar så kan jag förklara min kväll från igår.
Förlåt om det inte blir så mycket bloggning idag men jag ska snart dra ut så måste fixa iordning mig hihi men ni får ha en bra kväll så kanske jag skriver senare.
såhär ser man ut just nu


/ anna


ojdå

Oups, jag märkte att jag inte skrivit sen igår morse och det har berott på att jag har varit ganska upptagen.
Igår så städade jag först upp på rummet och sen så duschade jag och gjorde mig iordning. När jag var klar så drog jag till tunnelbanan för jag skulle till brommaplan och möta matilda som hade varit hos michel men det var tydligen strul med hennes buss så jag fick stå och vänta i 50 minuter ! Snacka om att jag hade skittråkigt. När matilda äntligen kom så drog vi till stan för jag skulle shoppa men först så gick vi och åt på sandys för både jag och matilda var vrålhungriga. När vi hade ätit klart som tog kanske en timma så gick vi till gina tricot där jag köpte ett par mönstrade strumpbyxor och jeansleggins. Jag behövde också köpa smink och underkläder så vi gick till hm och provade massor av bh:ar men jag fastnade bara för två så jag köpte dom + ett par matchande sting till ena bhn och sen köpte jag ett par till string som var jättesöta (a) . Från hm så fick jag också med mig en foundation, en mascara, en body lotion och ett läppglans. Jag kan lägga in bilder senare på allt jag köpte.
Påvägen hem så tog vi fört tåget som bara gick till fridhemsplan och så tänkte vi byta til hässelby stand tåget därifrån och när vi står där och väntar så stöter vi på våran föredetta basket coatch frida så vi stog och snackade med henne ett tag och hon stog och mobbade ut matilda eller ja ägde med ord kan man väll säga igentligen haha, det var faktiskt jättekul att lyssna på. När vi även var påväg hem så kommer det några sl kontrolanter och jag som inte är så speciellt blyg av mig började prata med dom enda från stora mossen till råcksta haha social som man är.
När vi kom hem så satt vi och snackade med matildas päron ett tag och sen gjorde vi oss iordning eller vi bytte mest kläder och tog lite bilder sen så drog vi ut på en prommenad tills vi satte oss på 119 till spånga och sen bytte vi buss där och åkte tillbaka och var med karin,lovisa och sofia ett tag och sen så drog vi hem och tittade på en film som vi hade hyrt men den filmen S Ö G ! Jag har nog aldrig sett en sån tråkig film förut. När vi hade tittat klart på filmen så gick vi och la oss för båda vi var jättetrötta. Imorse så vaknade vi kanske vid halvtolv av att matildas mamma väcker oss men vi gick inte upp fråns kanske kvart över tolv då vi åt frukost och tittade på tv men sen var jag tvungen att göra mig iordning och åka hem. Det som jag har gjort här hemma har inte varit så mycket typ bara pluggat och sen åt jag nyss middag. Ikväll så ska jag nog bara ta det lungt, känner mig riktigt seg idag alltså fast jag har ingen aning om varför. Här kommer lite bilder från igår ( klicka för större bilder om ni vill se)


/ anna


godmorgon


Godmorgon alla
. Jag vaknade nyss av att michelle ringde mig och skulle berätta lite om hur kvällen blir och nu är jag värkligen inte på humör för någonting längre !
Aja igår somnade jag inte alls sent kanske vid ett tiden tror jag så ut vilad är jag ganska hyffsat haha. Idag så ska jag ta och shoppa lite för jag behöver lite nytt smink, underkläder, hudkrämer och sen kanske jag hittar någon fin tröja. Jag skriver senare och så kan jag självklart lägga upp en dagens outfit eftersom det var ganska längesen nu men jag måste ta och städa rummet, duscha och göra mig iordning först innan jag skriver igen så ni får ha det så bra.
/ anna

a cinderella story

Sitter just nu och tittar på " a cinderella story" . Ikväll så har jag inte gjort så mycket, jag åt god mat med bamsefar och sen så satt vi och kollade på let´s dance. Jag har själv inte direkt följt let´s dance men man har ju både hört och sett lite då och då så man visste ju på ett ungefär hur bra dom va. Tyckte ni rätt person vann  ? alltså "världens starkaste man" .
Nu ska jag ta och fortsätta titta på filmen så ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorn.
/ anna

heeelg

Hejsan alla, jag kom precis upp fråntvättstugan för jag hjälpte pappa med tvätten, snäll som man är (a)
Efter skolan idag så åkte jag och matilda till vällingby och köpte hårfärg till matilda och sen gick vi och köpte en chai latte i vällingehus och satte oss och snackade ett tag tills vi bestämmde oss för att dra hem till henne och färga hennes hår som var helt missfärgat från när hon skulle färga ljusbrunt igår men nu ser det mycket bättre ut tycker jag i alla fall.
När vi hade färgat hennes hår så var ja tvungen att dra hem och äta så matilda följde med mig till vällingby och så åkte jag hem till pappa där ifrån och snacka om att det var världens snöstorm ute ! Jag var helt dyngblöt när jag kom hem nå nu hänger min jacka i duschen för att den ska torka.
Imorgon så ska jag först fixa iorning på mitt rum som jag har lovat pappa eftersom det ser ut som ett stort bomnedslag och sen när jag gjort det så ska jag möta matilda i stan och så ska jag shoppa lite, i love shopping !
På kvällen så ska jag på fest med massa och vissa har jag inte umgåts med på, a jag vet inte hur länge men jag hoppas att det ska bli kul i alla fall och sen på kvällen så ska jag sova hos bästavän så det kommer säkert också bli superroligt hoppas jag.
Ni får ha så trevlig kväll så skriver jag säkert senare.
Här kommer lite bilder från idag





1. matilda med hårfärg i håret
2.bild på matildas handfat haha
3.vi åt kladdkaka  *tjockisar*
4.bild på mig och matilda
5.bild på mig, haha skämt bild men what ever ? haha


i skolan

Sitter just nu i skoolan och har so. Vi ska jobba med arbetslivet och då ska man söka om olika yrken och sen ska man skriva ett personligt brev som om man skulle skicka in det till ett jobb som man söker och jag sitter just nu och söker på något jobb med mode eller så försöker jag hitta någonting med reseledare att göra men vi får se vad jag hittar.
Efter skolan idag så vet jag inte vad som händer men jag ska i alla fall vara kvar i hässelby ett tag och sen drar jag till stan.
Nu ska jag fortsätta att söka runt lite så ni får ha det så bra.
/ anna

ljus



/ anna

tordag


vill tillbaka till thailand !

Hejsan alla
. förlåt för dålig uppdatering men datan har varit upptagen och sen har jag pluggat men nu fick jag tid över till att blogga.
Idag i skolan så hade vi ingen so så vi hade två och en halv times håltimma så då drog jag och matilda först hem till mig men då var mamma hemma och hade influensan och vi ville inte bli smittade så vi drog hem till henne och hämtade lite pengar och sen till skolan och hämtade mina pengar och sen drog vi till åkermyntans pizzeria och åt en sallat och till det tog vi ett glas vatten så vi kände oss väldigt nyttiga idag hihi.
Efter skolan så åkte jag till bromma och mötte pappa för vi skulle till BUP och när vi var klara där så åkte vi och köpte en bok till mig som jag ville ha men jag kommer inte riktigt ihåg vad den hette men det var någonting med styrka i alla fall.
Jag har också klackat om mina skor som var ganska utslitna så nu kännd det skönt att ha blivit av med det och sen så när jag skulle öppna svenskaboken och börja plugga svenska så fick jag världens chock för det var hur många ord som helst som man tydligen ska kunna till provet så nu blir det att plugga fast jag kännde igen en hel del ord också så det blev inte allt för många ord i alla fall.
Imorgon så är det ju fredag och det innebär ju såklart att helgen börjar och gissa hur glad jag är, fast det är jag alltid när helgen kommer men ändå, ni måste ju erkänna att helgen är veckans höjdpunkt ? På tag om höjdpnukter så var det våffeldagen igår och pappa som inte är den bästa på man gjorde inga våfflor, buhuu för jag älskar värkligen våfflor !
Nu ska jag ta och glo lite på tv och sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men jag ska i alla fall ta det lungt så ni får ha en fortsatt trevlig kväll och förlåt för att det har blivit så dålig uppdatering på sistone men det ska jag försöka ändra på men det har varit ganska mycket med skolan på sistone så har inte kunnat.
Juste såg ni det underbara vädret idag ? jag och matilda satt och solade idag på håltimman och det ända jag ville ha just då var mina solglasögon för jag fick sitta och kisa med ögonen helatiden men jag får ta med mig dom imorgon och även om dom är från förra året och inte världens finaste så får jag ha dom ett tag till tills jag köper ett par nya som förmodligen blir på min shoppingdag med mamma som jag ska ha snart. Nej nu ska jag sluta skriva så ni får ha det så bra.
/ anna

lockigt



( jag vet att mitt hår skiftar typ röttfärgat men det var blixten)
såhär lockigt blir mitt hår efter att jag har duschat och satt upp allting i en bulle och sedan tar ut håret igen. Fint eller inte ? själv vet jag inte vad jag ska tycka haha men jag kanske borde prova att ha det någon dag, vad tycker ni ?
På tal om hår så ska jag ta och färga mitt hår svart under påsklovet tror jag men jag är inte säker, annars väntar jag ett tag till.
/ anna

kort inlägg

Först så vill jag bara säga förlåt för så dålig uppdatering igår men jag var först i vällingby och pluggade med michelle och emelie och sen när emelie hade dragit till sin träning så tittade jag lite i äffärer med michelle och sen gick vi till mc donalds för ja skulle på toa och där möter vi lisa och jennifer och så sitter vi och snackar med dom ett tag tills jag och michelle bestämmer oss för att dra hem till henne så när vi kom hem dit så käkade vi och sen så förhörde jag henne på hennes so och sen åkte jag hem och satt och pratade med pappa om skolan ett tag och sen var jag tvungen att plugga så det var därför det inte blev någon blogging.
Idag så var jag först i skolan och sen efter skolan så skulle jag till BUP och då följde matilda med och så väntade hon på mig medans och sen så åkte jag hem hit till pappa och hon åkte hem till henne så just nu sitter jag här och ska börja plugga både so och no och därför kommer det inte bli speciellt mycket blogging idag bara så att ni vet.
Nu ska jag ta och börja plugga så ni får ha det så bra.

/ anna

nu blir det att ta i med hårdhandskarna


bild från italien i sommras

Tänkte börja med mitt lilla schema så att jag kan tappa några kilon tills sommaren och även nu, så nu blir det att ta i med hårdhandskarna och inte äta godis eller sånt på vardagar och sen ska jag köra mitt lilla träningsschema hemma också som jag kommer göra två gånger om dagen alltså morgon och kväll. Schemat kommer nog se ut ungefär såhär:
-40 situps
-40 armhövningar
-40 knäböj
-plankan i 1 minut

Sen gör man allt det där tre gånger efter varandra och sen kan man känna sig duktig och äta en nyttig frukost så nu är det hårdhanskarna som ska i nu i några månader haha.
/ anna

ny vecka

Kom hem från skolan för ett tag sen. Jag skulle ha varit med michelle idag men hon skulle tydligen iväg och göra något med sin pappa efter skolan så jag åkte hem istället så vi ska ses imorgon istället.
I skolan idag så hade matilda vinterkräksjukan så hon var inte där idag. Du får krya på dig gumman.
På idrotten idag så hade vå någon sorts friskis och svettis men jag tyckte det mest såg ut som kärringgympa haha och alla såg värkligen skitroliga ut när man skulle göra alla övningar. Jag blev också helt klar med min högtalare som vi jobbat med på no n så det känns skönt. Nu ska jag ta och plugga lite och sen vet jag inte vad jag hittar på.
Ni får ha det så bra sålängre.
/ anna


dagens klädsel

idag har jag på mig det här


/ anna

då och nu



Du som liten
1. Vad hette din första bästa vän?  maja
2. Vad hette din första kärlek? Teo
3. Vilken var din favorit rätt? pannkakor
4. Vilken var din favorit färg? rosa eller gul
5. Vart bodde du? Hägersten och Solberga
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? vet inte
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? självklart var det när mina föräldrar skiljdes men jag var så liten då så jag kommer inte ihåg någonting så det värsta som jag kommer ihåg är nog när jag blev biten av en hund i ögonbrynet
8. Ville du bli när du blev stor?  jag ändrade mig helatiden men det var nog allt från delfinskötare till hårfrisör
9. Vilket godis tyckte du bäst om? nötkräm

Nu
1. Vad heter din bästa vän? Matilda
2. Vad heter/hette din senaste kärlek? Simon
3. Vilken är din favorit rätt?  Thaimat
4. Vilken är din favorit färg? Rosa
5. Vart bor du nu? Hässelby och Södermalm
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? mina vänner, pojkvännen och familjen som gör livet värt att leva
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? falska människor, min farfars och min gammelmormors död/begravning
8. Vad vill du bli? ingen aning
9. Vilket godis tycker du bäst om? choklad fortfarande



Nu ska jag ta och titta på Beck så det blir ingen mer bloggning ikväll utan jag skriver imorgon innan jag åker till skolan. Godnatt.
/ anna

trixat och fixat

Har gjort en ny header, fast den är väldigt neutral för jag tyckte att jag ville ha det just nu bara så vad tycks ?
/ anna

thaimat

Har precis ätit middag och det blev thaimat. En av mina favoritmaträtter och sen hjälpte jag pappa med maten och eftersom jag lägade lite av maten så blev den ju självklart ännu godare eftersom mästerkocken anna hjälpte till haha.
såhär såg maten ut när det var klart



/ anna

nystädat rum + plugg

Har precis pluggat klar det sista på no n och ska snart äta middag. Innan jag pluggade så rensade jag ur min garderob och gud vad mycket som jag kastade kan jag säga och sen hittade jag massa kläder som jag helt hade glömt bort och sen hittade jag massor av skor som jag också hade glömt bort men dessvärre så var många av dom sommarskor så jag får börja använda dom när det börjar bli lite varmare och lite mera sommar men förövrigt så ser min garderob helt okej ut just nu.
såhär såg det ut när ungefär hälften av min kläder låg utslängda på golvet



och såhär ser min garderob ut efteråt



här kommer bilder på det som jag köpte igår. (jag köpte dom inte för att ha dom tillsammans)



nu ska jag ta och hjälpa bamsefar med maten så jag skriver senare.
/ anna

trött som fan

Godmorgon alla. Jag vaknade nyss så just nu är jag väldigt seg och fortfarande trött så jag vill bara fortsätta sova men jag måste rensa heeela min garderob och sen måste jag plugga no så jag får gå och lägga mig tidigare ikväll istället. Jag undrar varför jag är trött så mycket nu för tiden men det kanske har med att jag har börjat sova mindre och mindre men jag måste nog börja ta igen mina missade sovtimmar så jag kanske börjar orka mera.
Igårkväll så bytte jag film och tittade på " a cinderella story" istället så när den var klar så gick jag och la mig och då var nog klockan tre tror jag.
Nu måste jag börja städa garderoben och sen ska jag nog ta någonting att äta så ni får ha det superbra sålänge så skriver jag när jag är klar.
/ anna

chillkväll

Sitter just nu och tittar på i know who kill me med linday lohan. Filmen är faktiskt bra fast jag kan säga att den är ganska läskig.
Ikväll satt jag först och kollade på robinson med pappsen och sen så kollade jag lite på någon film på tv och nu tittar jag på film och pratar i telefon med michelle och elvira och michelle är tydligen skitpackad hahaha ja så gåre när man dricker.
När jag kollat klart på filmen så ska jag nog ta och sova för jag är så jävla trööööööööööööööööööött ! Aja jag har inte så mycket att säga haha så jag säger godnatt nu.
/ anna


en tröja om mig

det som står på tröjan stämmer precis in på mig. i <3 shoes, bags & boys.


/ anna


fredagkväll+lördag

Hejsan alla.
Eftersom det blev ganska dålig uppdatering igår så tänkte jag berätta om kvällen nu istället.
Efter att jag och matilda hade varit hos henne så drog vi till pream och köpte glass och sen ringde emelie och frågade vad vi skulle hitta på och eftersom vi inte hade några planer alls så sa jag att jag inte visste, men sen så kommer jag inte ihåg hur samtalet slutade haha glöms som man är men efter att jag och matilda hade köpt glass så mötte vi upp michelle och så drog vi hem till henne och skulle planera kvällen och jag kan ju bara säga att vi ändrade oss säkert T I O T U S E N T A L S gånger och sen efter ett tag så kom simon,christian,benke och marcus inklampande i huset och sen ska tydligen dennis,ekman och calle in men dom fick inte komma in eftersom det redan var så himmla många där hemma (som vanligt) . Det är alltid människor där hemma, man kan faktiskt nästan kalla deras hus för vandrarhem haha.
Sen när vi inte kom på någonting att göra så drog vi till vällingby och käkade och sen köpte jag ett par skor och ett par bruna chinos ( kommer mer detaljer om vad som hände med dom senare i inlägget) . Efter att vi hade varit i vällingby så drog vi hem till michelle igen och bytte kläder och fixade oss och jag satte på mig mina nya chinos, mina nya bruna skor och en vit och brun randig tröja. När vi var klara så drog vi till bussen och så åkte vi in till stan och kan ni gissa vart ?! Jo till stureplan för vi skulle möta calle ( en kompis till michelle) och hämta en sak och sen så när vi var där så kom de polisbilar och ambulanser överallt så vi drog därifrån och åkte hem till någon kille som heter anton och så satt vi där och jag hade haft mina chinos på mig i en och en halv timma tills dom blir nerspillda med massa vin så det blev fläckar över hela dom , tack michelle !
Sen var vi där ett tag med massa och ja, jag kan säga att det blev kaos efter ett tag och matilda kommer nog inte vilja gå till skolan på måndag kan jag tro efter allt som hänt haha och sen när vi äntligen kom hem så satt jag och myste med pojkvännen i soffan eftersom jag hade saknat honom skit mycket under kvällen och jag har ingen aning om varför haha men mysigt var det i alla fall och sen vid två tiden så somnade michelle och matilda och sen drog michelle in på hennes rum och la sig och jag satt uppe med pojkvännen och benke och tittade på heartbreak hotel och sen så tittade jag på när dom spelade fifa och sen så vaknade matilda och då gick vi ner till gästrummet för att sova men det slutade med att vi satt och snackade om hur kvällen hade varit och snacka om att hon blev chockad över allt ! sen somnade vi nog vid halv fem.
Vi vaknade imorse av att en stor J*VLA elefant springer ner för trappen, kan ni gissa vem ?! nej inte var det simon i alla fall så ja då vaknade man och kunde inte somna om så snacka om att man var trött och sur så efter kanske en timma så drog jag och matilda upp för att snacka med michelle som sov på övervåningen men hon var typ död så jag och matilda satte oss och snackade med simon och benke istället och sen så när michelle vaknat så åt vi frukost och gjorde oss iornding och sen drog jag och michelle först till blackeberg och sen till stan och mötte upp elvira,emelie och liljan och så tittade vi på kläder och sen drog vi och käkade på tacobar, mumms . Sen så drog jag, michelle och elvira och tittade på kläder på hm och gina men sen så ville jag och elvira gå till en annan gina men då skulle tydligen michelle träffa en kille så hon drog och jag och elvira gick vidare och jag köpte en rosa body och en blå/vit randig kjol på gina, dom var skitsöta !
Sen så drog jag hem och så satt jag och snackade med pappa ett tag och sen orkade inte han laga någon mat så vi gick och käkade på tacobar ( haha andra gången för dagen, tjockis ! ) sen så gick vi och handlade lite och nu sitter jag här och ska snart titta på robinson med farsan baloo. Jag orkar värkligen inte hitta på något ikväll för jag är så himmla trött efter igårkväll så tänkte ta en chillkväll med min älskade bamsefar istället, men han skulle igentligen ut på fest ikväll men sen blev det tydligen inte så.
Oj då nu börjar snart robinson så nu måste jag runda av så jag skriver senare.
Det här är jag uppladdad med ikväll ( skitdålig gramma på bilden eftersom bilden är tagen med mobilkamera )


/ anna

äntligen helg !

Ja rubriken säger ganska mycket, det är alltså helg nu jippi. Skolan idag gick helt okej, på engelskan så skulle jag göra min engelskaläxa som jag inte hade gjort eftersom jag inte var på lektionen när man fick reda på vad läxan var så därför fick jag göra den idag istället och det gick jättebra. På svenskan idag så skulle vi läsa i våra svenskaböcker men det blev inte så mycket läsa utan jag och matilda satt mest och sjöng med till massa låtar som jag hade på min mp3 och sen så höll christian på med en massa choklad i munnen och aa jag vet inte vad haha.
Just nu så sitter jag hos matilda och ska snart hjälpa henne att städa hennes rum och sen ska vi gå och köpa glass och så ska vi ta en promenad i det fina vädret och sen ikväll så ska jag först vara i hässelby med emelie och så ska vi hitta på något och sen när hon ska hem på kvällen så ska jag dra till stan och möta michelle,elvira och matilda och sen några killar som dom ska på fest med och sen ska alla vi sova i salem tror jag så jag får hoppas på att kvällen blir lyckad men det kommer inte bli speciellt mycket bloggning idag bara så ni vet.
På lördag så ska jag in och shoppa med michelle och elvira och sen blir det nog att jag pluggar lite no och sen så ska jag bara vara hemma och sen på söndag så ska jag bara plugga.
Hur kommer eran helg se ut ?
Nej nu ska jag ta och hjälpa matildisen så ni får ha det så bra ikväll.
Juste sen vill jag bara säga en hälsning till min pojkvän som ibland läser bloggen. Jag älskar dig och kommer alltid göra.

/ anna


minns ni ?!!

Vet ni en sak ! jag hittade en låt som jag och min klass dansade till i fyran tror jag. Det heter fågeldansen så ni som gick i trollboda kommer nog ihåg men ni andra har säkert hört den också eller minns ni den här ?

/ anna

musiken dunkar

Har precis pluggat klart och jag sitter just nu och lyssnar på massor av gammal musik och snacka om att jag har hittat en himmla massa låtar som jag inte hört på a jag vet inte hur länge.
kommer ni ihåg den här låten ?


/ anna

nu ska jag plugga

Halojj, jag kom hem för kanske en halvtimma sen fast jag slutade kvar över tre men jag och matilda drog till vällingby för hon skulle köpa blekningsmedel för hon ska färga sitt hår ljusbrunt och jag köpte ett par klackskor från dinsko som jag är totalkär i !
Ikväll blir det nog mest plugg för jag har engelskaläxa tills imorgon och en svenska läxa och sen ska jag plugga till ett no prov,svenska prov och till ett muntligt soförhör så min kväll stavas på ett ungefär såhär,  P L U G G  .
Imorgon så börjar jag 08.20 och slutar 14.30 och efter skolan så har jag ingen aning om vad jag ska hitta på men jag tror att jag ska vara med matilda, michelle, emelie och elvira men jag har ingen aning än. Det återstår att se haha.
Jag har inte så mycket att berätta just nu så jag skriver senare. Ni får ha det så bra sålänge.
/ anna


vååååååååååår !

Hejsan alla glada , just nu sitter jag här med ett äpple i handen och har precis kommit ut ur duschen. På bilden idag så skulle vi rita klart våra dörrar då jag ritade en bar haha och sen skulle vi tydligen hitta på en egen seriefigur och rita en serie och min seriefigur heter egon, haha. Efter skolan idag så skulle jag ha dragit hem till michelle på direkten men jag blev sittandes i solen på skolgården med massa tills vi klättrade upp på taket och solade där istället och vi satt nog där i en timma kan jag tro men sen när vi skulle ner så kom jag inte ner så dom var tvungna att hämta en stege hihi (a) oupsii.
Sen när jag äntligen kom ner så tog jag sällskap med marcus och min pojkvän för dom skulle till gulan och jag skulle till michelle och sen när jag kom dit så var emelie och elvira också där och dom sötnosarna hade köpt en calippo till mig så den satt jag och åt och sen så kom pojkvännen och marcus och då satt vi och tittade på massor av roliga videor på youtube och sen så drog jag och elvira vid halv sex för vi skulle och träna i vällingby och när vi kommer dit så var spinningen redan full så vi fick ta bara core men medans vi väntade så gick vi och käkade och när vi kom tillbaka för att träna så visade det sig att vi hade tagit fel på tider så det blev ingen träning för våran del, suck ! jag som värkligen behövde träna men aja så jag åkte hem till pappa och elvira och matilda drog hem till dom och sen när jag kom hem så käkade jag och duschade så nu sitter jag här ren och fräsch.
Imorgon så ska jag köpa dom där skorna som jag la in på bild igår för idag så la jag undan dom så jag ska bara betala imorgon, gud jag längtar för jag är typ kär i dom skorna !
Här kommer lite bilder från idag (klicka för större bilder)


/ anna

godnatt

ska bara ladda över dom sista låtarna sen stänger jag av datan så jag säger godnatt nu och så hörs vi imorgon.
/ anna


mp3 istället för mobil

Usch ! skolans regler om att man inte får lyssna på musik via mobil längre SUGER ! för jag vill inte använda min mp3 men nu måste jag tydligen börja göra det eftersom jag inte klarar mig utan musik på lektionerna längre så just nu håller jag på att lägga in några låtar på min mp3 som är jättegammal och skitful ! Aja får hoppas på att den kan ladda klart nu så den kankske har lite batteri så jag kan få över dom här förbaskade låtarna till den. Nej nu ska vi inte vara så negativa haha.
/ anna

jag är kär..

...ja eller i en låt haha, jag har fastnat för den här låten och lyssnat på den hela tiden nu sen jag kom hem. Den är ganska lugn men ja jag älskar den i alla fall. Här har ni den.
when a man loves a woman- Michael Bolton

/anna

den rätte för Rosing

Hejsan bloggen, kom precis ut ur dusch och sitter just nu och tittar på den rätte för rosing medans maten håller på att bli varm i mikron.
Skolan idag var helt okej förutom att min j*vla mensverk aldrig går över, suck men aja jag får stå ut tills det går över. Efter skolan så fick jag skjuss av michelle och hennes mamma till hässelby gård men påvägen så mötte vi upp emelie och sen åkte alla vi först till blackeberg för michelle skulle ha cigg och sen åkte vi till vällingby och satt i vällingehus och fikade,snackade och pluggade så det var mys och sen så gick vi till din sko och tittade på skor och jag hittade två par jättefina skor men jag har sett dom förut men jag la i alla fall undan ett par av dom så dom ska jag köpa imorgon och sen så drog michelle och emelie och jag mötte upp matilda vid vällingbyhallen och sen kom elvira dit också och så trönade vi box och vi ska börja med det varje tisdag nu för det var riktigt roligt. Sen så åkte jag hem och duschade och just nu sitter jag och tittar på den rätte för rosing och gud vad hugo är sööt, och vet ni en sak ?! jag vet vem som hon väljer i slutet, är ni avunsjuka ?!! (a)
Här kommer lite bilder från dagen ( klicka för större bilder)


såhär ser skorna ut som jag ska köpa


ps, idag har jag och pojkvännen varit tsmi tre veckor haha var bara tvungen att säga det (a)

/anna


dagens outfit

såhär ser jag ut idag


blåa jeans
vit och grå randig tröja (matildas)

/anna

mr kuk

Mr kuk namnet får man höra ogge säga i skolan helatiden, i början var det roligt men nu börjar det snart bli lite långtråkigt att höra haha men ändå kan jag inte låta bli att skratta. Han har fått det från tors på tallin så här får ni se klippet som det kommer ifrån.

/ anna

babylonsjukan

Har precis blivit klar med pluggandet sen så har jag ätit middag och det var inget fel på mitt luktsinne haha det blev nämligen kyckling med vitlöksås och potatis.
Just nu så sitter jag och tittar på babylonsjukan som jag hyrde med michelle. Jag vet inte om den är så bra men det återstår att se,
någon som har sett den ? isånnafall vad tyckte ni ?
Nu ska jag ta och fortsätta titta på filmen så jag stänger av datan nu bara så ni vet och det här blir sista inlägget för kvällen så hörs vi imorgon. Jag ska försöka hinna lägga in ett inlägg och ett inlägg med dagens outfit men jag lovar ingenting men jag ska självklart försöka. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll.
/ anna

20.15


såhär ser man ut just nu

Har precis pluggat klart både no och engelska nu så det känns bra, jag ska gå igenom det lite till efter maten sen så är jag ledig resten av kvällen men det blir nog mest att jag tar det med någon film eller så kan jag tro.
Jag ska alldeles snart äta men jag har ingen aning om vad det blir men det luktar kycklig så jag antar att det blir det om mitt luktsinne fungerar som det ska haha. Skriver senare när jag ätit och pluggat klart.
/ anna

nu blir det plugg


jag på min födelsedag när jag var på thairestaurangen

Hejsan alla
, kom hem för ett tag sen men har inte bloggat fråns nu. I skolan idag så gick det väll helt okej förutom att jag hade en j*vla mensverk hela dagen men som vanligt och som jag har tur med så är jag alldrig sur när jag har mensvecka haha.
På non idag så skulle vi fortsätta med våra högtalare och jag är snart klar jag ska bara koppla ihop den med en radio och sen ska vi se om det kommer något ljud eller inte från den, det återstår att se "nyfiken" .
Nu blir det till att plugga ett tag och sen får vi se vad jag hittar på men jag antar att det blir att jag ligger i soffan och tar det lungt med massor av alvedoner så min mensverk kanske är borta tills imorgon.
Just nu har jag inte så mycket att berätta så jag skriver senare istället.
/ anna

dagens outfit

såhär ser jag ut idag



vit och röd randig töja
g-star jeans
vitt skärp med guld/silvrigt spänne

/ anna

morgon

Håller just nu på att fixa kläderna och sminket sen är det håret som ska fixas och sen är det skolan som gäller. Jag börjar 09.20 idag och sen är jag hos pappa så det är därför som jag är uppe så tidigt men jag har vant mig men självklart så skulle jag inte tacka nej till att få sova längre.
Jag lägger in en dagens ourfit innan jag drar till skolan sen också men nu måste jag fortsätta att göra mig iording.
/ anna

beck igen

Ska ta och titta på beck även om jag såg just den här beck igår men jag har ändå inte så mycket att göra. Säger godnatt nu och så får ni ha en trevlig kväll resten av det som är kvar.
/ anna

glömmer aldrig

Jag kommer nog aldrig att glömma den perioden då alla böghögar gjordes i trollboda skolan och i min skola (villastan) . Vilket kaos det blev eller kan man säga krig haha nej men det var någon sorts kamp om vem som skulle vinna och allt sånt och sen slutade det med att trollbodaskolan kommer och kastar in en rökbomb i våran skola eller jag tror till och med att det var 2-3 stycken. Jag kommer ihåg det där jätteväl för jag satt på en syslöjdslektion och det var en fredag och helt plötsligt så ropar någon att trollboda kommer och massa går till fönster och tittar och sen några sekunder senare så går brandlarmet och alla springer ut ur syslöjdssalen och allt var helt rökfyllt och det fanns ingen annan väg ut än att gå igenom röken så jag fick hålla andan och sen tillslut som jag ut på skolgården och allt var helt orangefärgat kommer jag ihåg och sen säger alla lärare att vi får gå hem för att vi inte kan gå kvar i skola när det är såhär så alla gick hem med ett stort leende på läpparna haha.
Här är några videor på böghögar och den sk rökbomben som gjordes. Den första är när våran skola kom med på nyheterna om böghögar och den andra är när det blev spring mellan skolorna då man gjorde böghögar i varanndras skolor och den tredje är när dom filmade när dom skulle kasta in rökbomben.  



/ anna

caroline af ugglas

Varje gång som har jag sett den här videon eller på melodifestivalen så har jag alltid skrattat och då har jag skattat åt både låten och hur hela upträdandet är. Inget illa menat men det ser sjukt roligt ur när hon står och det ser ut som hon sloss i luften samtidigt som hon sjunger snälla snälla. Själva låten är nog inte dirket min smak , vad tycker ni själva ?

Caroline af ugglas - snälla snälla

utmaning



Jag satt precis och tittade på hur många inlägg jag har publicerat sen jag skapade just den här bloggen och det var inte många alls och sen vill jag komma upp till ett jämt hundratal istället för tex, 378 eller sånt sånt ja ni fattar och då kom jag på ett utmaning mot mig själv att jag ska försöka skriva 27 inlägg den här veckan för då kommer jag upp till ett jämt hundratal haha kontigt mål men det kanske kan liva upp bloggen lite eller vad tycker ni om ideèn ?
När jag har publicerat det här inlägget så har jag 26 inlägg till att skriva under veckan men vi hur se om jag lyckas det beror självklart på hur mycket det är med skolan och så men jag ska försöka i alla fall.
Kramar

tjejmiddag

Nu tänkte jag ta och berätta om gårdagen. Allting började med att jag gick för att möta emelie och matilda vid södra station och så går vi och handlar och sen möter vi upp michelle och elvira och så drar alla hem till mig och gör oss iordning och så sen drar pappa vid kanske halv sex och då börjar musiken pumpa på högsta volym i högtalarna på en gång haha och sen så plingar det på dörren vid kanske sex tiden så jag öppnar och jag välkommnas av att maja,hedda och ellinor står och sjunger ja må hon leva, ja må hon leva..... och sen får jag massor av kramar och sen börjar vi med maten och då skulle vi laga pasta med någon tomassås och så hade vi vitlöksbröd till det. Det blev jättesmarrigt så det ska jag tipsa pappa att han får laga till mig haha.
Sen när vi hade ätit och plockat undan så var det mycket dans och musiken på högsta volym så man kände i golvet hur det dunkade och som tur var så hade jag varnat grannarna genom att låta michelle och emelie skriva en lapp och att det skulle vara hög musik på och så för att jag hade fyllt 15 år så den lappen satt nere i trappen snäll som jag var och satte ner den där eller nej om jag ska vara helt ärlig så var det pappa som satte ner den haha.
Sen efter att vi hade dansat och snackat och haft det jättemysigt så kännde vi att vi ville ut och röra på oss så vi tog en prommenad runt på medborgarplatsen och götgatan men påvägen så gick vi förbi michelles pappas videobutik och så hyrde vi ett X antal filmer haha och sen tog vi en prommenad tillbaka men sen när vi kom tillbaka hem hit så käkade vi tårta som pappa hade köpt hem haha gullig som han är och sen hade va presentöppning men sen tänkte vi titta på filmerna som vi hade hyrt men vi hade ingen lust så vi satt och berättade pinsamma händelser som hänt i ens liv och gud vad vi skratta kan jag säga er !
Alla förutom emelie och matilda drog vi kvart över elva tror jag för dom skulle vara hemma tid tolv tiden men eftersom emelie och matilda skulle sova här så stannade dom kvar så på kvällen satt vi och tittade på beck och någon till film fast jag kommer inte ihåg vad den hette men vi somnade i alla fall vid tre tiden tror jag och vaknade vid elva imorse eftersom dom var tvungna att dra vid två för att jag skulle plugga no och nu har jag pluggat i 4 timmar så känns som jag kan en hel del just nu och det bästa med att jag har pluggat nu är att jag är ledig resten av kvällen.
Just nu har jag precis ätit middag som pappa lagade och då blev det chili con carne som är en av pappas specialiteter.
Nu kommer lite bilder från igår, jag lägger bara upp några för det är så himmla många och sen så vet jag inte vilka jag får lägga upp för alla och så men här kommer några i alla fall. (klicka för större på vissa)

bild 1, michelle och hedda på balkongen. bild 2, alla tjejer. bild 3, vi fem tjejer. bild 4, hedda, ellinor och maja. bild 5, michelle, elvira, maja och emelie på promnad. bild 6, michelle,matilda och ja (inte seriös bild men vi bjuder) bild 7, hedda och ellinor i videobutiken bild 8, jag . bild 9, jag bakifrån. bild 10, elvira och jag bakifrån. bild 11 och 12, jag och matilda på röda mattan. bild 13, matilda, jag och elvira ( inte seriösa)

/ anna

pluggdag

Godmorgon på er
Just nu sitter jag i sängen med datan i knät och väntar på att matilda och emelie ska bli klara och åka så jag kan börja plugga, suck. Jag skulle hellre vilja vara med dom men nej nu måste jag plugga no istället aja måste man så måste man som jag brukar säga haha.
Kvällen igår blev jättemysig men jag skriver mera i detaljer senare när jag har mera med tid och sen lägger jag in massa bilder också.
Bara så ni vet så blir det inget långt inlägg nu eftersom jag måste städa undan och så och sen så ska jag plugga så jag skriver senare. Ni får ha det så bra sälänge.
Kramar

städning

Kom precis ut ur duschen så ska ta och torka mitt hår snart och sen ska jag gå och möta emelie och matilda för vi ska storhandla till tjejmiddagen ikväll.
Tidigare idag så har jag pluggat no och städat hela mitt rum så nu är alla kläder och onödiga grejer undanplockade och det ser riktigt städat ut haha jag får se hur länge jag hinner hålla det såhär städat.
Vid halv sex så kommer resten av tjejerna så jag hinner nog blogga lite innan dom kommer. Juste jag har funderat på att jag ska lägga in minst tre inlägg per dag så ni får lite mera att läsa istället för att jag bara lägger in ett inlägg eller så jag tycker det ser väldigt tråkigt ut så fort jag söker på min blogg och bara ser ett enda inlägg där så ja det ska bli ändring på det.
Här är lite bilder från när jag städade idag och hur resultatet blev


kramar

ändringar i bloggen

Gjorde nyss en ny header som bara är tillfällig i ett tag tills jag kan lägga ner lite mera tid på en ny men vad tycker ni om denna just nu ?
Kramar

fredag


bild på mig hos michelle för ett tag sen

Hejsan på er.
Det blev lite dålig uppdatering igår men det hade jag varnat er om . Imorse när jag vaknade och skulle göra mig iordning och fixa sminket och det så kännde jag att det här kommer inte bli en bra dag för sminket blev värkligen inte som jag ville och inte håret heller, suck men dagen blev lite halvbra. Fick lite tråkiga nyheter och sen blev jag skitsur på min lärare för hon ska vara någon detektiv och leta igenom mitt skolliv och bara hitta negativa saker och aldrig säga till när det finns positiva men idag så var jag ju som sagt först i skolan och sen när jag kom hem så satt jag och pluggade no jättelänge, tänkt er att jag sitter och pluggar på en fredag alltså första dagen på helgen men måste man så måste man. Vid middagen så satt jag och pratade med pappa om min tjejmiddag imorn och det blir sammanlagt åtta personer tror jag vi kom fram till och sen efter så ska matilda och emelie sova kvar här så jag tror det kommer bli sjukt najs. Imorgon på morgonen så ska jag först plugga och sen vid fyra tiden så kommer matilda hit och så ska hon hjälpa mig att fixa till tjejmiddagen men alla tjejer ska laga mat tillsammans och då ska vi laga pasta och någon sås typ och sen kommer vi ta en massor av kort så bloggen kommer få vara med också alltså då menar jag att ni kommer få se ganska mycket bilder från tjejmiddagen och så,
det låter väll bra ?
Nu ska jag fortsätta att titta på tv med farsan baloo, känns faktiskt ganska skönt att bara vara hemma och ta det lungt ibland också.
Kramar och pussar

15 år idag

Hejsan på er. Jag har inte kunnat uppdatera fråns nu för jag har inte haft någon tillgång till data och jag har varit helt upptagen.
Dagen började imorse med att jag hade no och sen efter det så fick jag massor av gratulationer och kramar och sen så hade jag so och sen på lunchen så satt hela min klass och sjöng för mig haha tack gullungar ni var jätteduktiga och jättegulliga.
Sen så hade jag inget språk så jag hade håltimma så jag satt och pratade i telefon och smsade med några haha vilket liv man har men aja.  När skolan var slut så drog jag och matilda hem till henne ett tag och sen tog vi sällskap till stan för hon skulle träffa in pojkvän och jag skulle träffa mamma och min låssaspappa för vi skulle äta middag istan och det slutade med att vi åt på en jättemysig restaurang på östermalmstorg och gud vad gott det var !
Sen efter så gick vi och tittade i lite affärer och sen åkte vi hem och nu sitter jag här. Men nu ska tydligen mamma ha datan så måste logga ut nu.
Kramar

skönt med träning

 
jag och pappa i thailand för precis ett år sen



Halojj,
har precis kommit ut ur duschen efter att ha tränat spinning och core i vällingby. Skönt att få röra på sig men eftersom jag kände av min ***** så blev jag yr och känndes som om jag skulle svimma när som helst och det är några av symtomen som jag kan få, usch det är jättejobbig och det som var ännu jobbigare var att jag fick det när jag tränade idag och jag brukar annars alldrig känna så när jag tränar men sen när vi hade tränat och skulle gå så träffar vi på alexander och så står vi och snackar med han ett tag men sen var jag tvungen att dra men då var det såklart 20 minuter förseningar med tågen, suck så jag satt först och pratade med michelle och sen så satte jag på musik på mobilen.

Juste ! Jag sitter just nu och tittar på efterlyst och då så pratar dom om ett mord som hände på södermalm och jag bor precis där det hände och jag har hört massor av det där, gud jag blev jättechockad när jag fick reda på det där eftersom det hände precis utanför min port !
Gud usch det är torsdag imorgon och då börjar jag åtta så jag måste upp tidigt imorgon tror vid sex tiden suck -.- aja jag är en sån som lätt piggnar till eller jag är skitsur i början men sen blir jag oftast jätteglad haha nej oj vad jag babblar, nu ska jag ta coh fortsätta att titta på efterlyst så ni får ha en trevlig kväll och juste jag kanske inte kan uppdatera så mycket imorgon eftersom jag ska ut och äta middag med mamma och min låssaspappa men jag kanske hinner uppdatera innan jag drar in till stan men vi får se.
Kraaaam på er

ont i magen eller ångest ?


En bild som jag från båten när jag och elvira var påväg hem från allsång på skansen i sommras, åh vad jag längtar till sommaren !



Hejsan alla,
kom precis hem från skolan och jag är helt svart runt mina ögon för jag blev mulad med snö av matilda men jag ska ge igen imorgon det lovar jag dig matilda !
Första lektionen idag var bild och då fick vi först titta på en film och var hur tråkig som helst så jag höll på att somna men sen efter det så skulle vi typ rita dörrar och innanför dom så skulle man rita någonting och då ritade jag en bar hihi och det gjorde nästan alla i mitt bord men alla gjorde lite olika varianter.
Sen så hade vi ingen idrott så vi hade två timmars håltimma och då gick jag och matilda hem till henne och åt och sen gick vi för att möta någon kille som hette wille som tydligen var i hässelby men när vi kom så var han tydligen tvungen att dra så jag och matilda gick till skolan istället och tittade på när några killar låste in folk på toaletten genom att ställa en stor bänk framför dörren  och när jag och matilda skulle titta oss lite snabbt i spegeln så stängde dom igen dörren och satte bänken framför och medans matilda försökte pressa upp dörren så stog jag och as garvade haha för det såg så himmla roligt ut.
Hela dagen idag så har jag haft ont i magen och jag vet inte varför om det kanske är bara vanlig magont, mensvärk eller ångest och om det skulle vara ångest så hoppas jag att det jag har ångest över kommer bli bättre.
Vid fem så ska jag vara i vällingby för jag,matilda och elvira ska träna spinning och core så det kommer bli jätteskönt att få röra på sig och eftersom skolan har kommit så mycket ivägen nu på sistone så har vi inte kunnat träna så mycket men nu är det ändring på det och jag ska träna MINST tre gånger i veckan !

Går ni själva på någon sport eller rör ni på er på något annat sätt ?
Nu ska jag ta och plugga på min so för jag ska ha muntlig redovisning imorgon så jag hoppas att det kommer gå bra så ni får önska mig lycka till hihi och sen fyller jag år imorgon så då skulle jag bli extra glad om jag fick en massor av söta kommentarer (a)
Kramar

fastklistrad

Hejsan på er alla, sitter just nu fastklistrad i soffan framför tvn och kommer göra det i ca två timmar till för just nu tittar jag på den rätte för rosing och efter det är det desperate housewives och efter det så börjar caroline.
Får se om jag hinner slänga in en dagens klädsel imorgon innan jag drar till skolan annars så hörs vi efter skolan imorgon.
Kramar

fyller år om två dagar

Idag så är det bara två dagar kvar tills jag fyller år och det är fyra dagar kvar tills jag ska ha min tjejmiddag. Jag hittade nyss några bilder från min tjejmiddag som jag hade för ett år sen och snacka om att alla var fjortisar då så ni får inte dömma bilderna för vi ser värkligen inte ut så längre !!




På lördag så blir det massor av nya bilder kan jag säga så då kan man friska upp datan med fina bilder från en trevlig tjejmiddag och sen så ska jag ta massor av kort på födelsedagen också så det får ni se mycket av.
Kramar och pussar

igång igen

Tänkte fortsätta blogga i alla fall, känner att jag måste skriva av mig någonstans men jag tänkter inte blogga med tvång utan bara skriva av mig lite då och då bara så ni vet.
Idag i skolan så kom jag 20 minuter försent för att mitt dumma tåg var försenat så jag missade bussen och fick stå och frysa i mina klackskor och min svarta tygjacka och till det hade jag svarta strumpbyxor och min svarta tubkjol. Jag vet det låter ganska svart men jag körde lite brytning och hade rosa naglar och guldringar i öronen. När jag hade haft mentorstid så skulle jag ha svenska och då skulle jag redovisa min svenska ungdomsklassiker som jag hade läst alltså Gullivers resor. Redovisningen gick helt okej förutom att så fort man tittade upp så såg man folk göra miner för att man skulle börja asgarva så jag försökte att inte fästa blicken på någon. Under skolan idag så var det lite strul mellan mig och pojkvännen det kom alltså inte direkt så många ord från våra munnan till varandra men vi ska snacka om allt ikväll så jag hoppas det reder ut sig i alla fall annars vet jag inte vad jag gör.
Efter skolan så drog jag och matilda till vällingby och medans jag inte var på det bästa humöret så försökte vi göra lite ett och annat för att jag skulle bli på bättre tankar så det slutade med att vi gick och prövade en himmla massor av skor och jag hittade massor av skor som jag vill ha så nu ska jag gå till mammsen och pappasen och tigga pengar eller juste jag fyller ju år om två dagar så kan ju passa på att önska mig det.
Ikväll så blir det till att jag ska plugga  so för jag ska ha muntlig redovisning på torsdag och jag vill värkligen få minst vg men jag vill helst ha mvg.
Haha nu ropar pappa på att jag måste hjälpa honom med maten så jag får ta och skriva lite senare.
Kramar

uppehåll från bloggandet

Tar en pause från bloggandet nu och kommer tillbaka när jag känner för det. Det har hänt lite saker och så. Medans ni inte läser min blogg så kan ni passa på att läsa dom här två söta bloggarna istället.
http://festligt.devote.se/
http://amandaazetterqvist.blogg.se/

Vi hörs när jag börjar blogga igen.
Kramar

shoo bree


en gammal tant som säger shoo bree, lite sjuk men ändå rolig.

Akuten

Hejsan alla, sitter just nu hos pappa men jag ska till akuten alldeles snart men jag vill inte gå in på detaljer än så länge om vad jag ska göra där men jag är inte säker på om det blir några flera inlägg ikväll eftersom jag ska in dit så annars får ni ha en bra kväll.
Har fått det mesta gjort i alla fall så jag har inte allt för mycket kvar att plugga förutom någon grej i engelska men det får jag ta och fixa senare.
Nej nu ska jag ta och stänga av datan så ska jag åka snart, buhuu jag hatar akuten ! Och jag lovar jag kommer att få ta massor av sprutor som vanligt när jag måste åka in dit och jag som hatar sprutor nej nu ska jag försöka tänka på någon roligare.
Ni får ha en trevlig kväll kära läsare i alla fall .
Kramar och pussar

trög på no ?


Bild på farmor, tagen i sommras. Saknar dig

Hejsan alla, just nu sitter jag med en no uppgift då man ska skriva om hur man byggde högtalaren (vi har haft ett projekt på non då man ska bygga en högtalare) och sen ska man skriva hur ljudet kommer ut ur hötalaren och så ska man typ använda sig av fysikaliska ord haha jag fattar nada eller så är jag bara allmänt trögtänkt just nu. Aja nu ska jag ta och plugga vidare med no uppgiften så ni får ha det så bra sålänge så uppdaterar jag lite senare.
Kramar

en lektion

Hejsan alla, förlåt för att jag inte uppdaterade innan skolan imorse men jag försov mig till kvar i nio och bussen gick sju minuter över så jag jag hade väldigt brottom kan jag säga så jag missade bussen som gick sju över och fick ta den som gick sjutton över istället så jag kom lite försent men jag hoppas inte att jag fick uppskrivning av sen ankomst.
Första lektionen var matte som höll på i en timma och sen så skulle vi haft språk och sen slutat eftersom vi hade halv hemstudiedag men mitt språk var inställs så jag fick sluta tjugo över tio, känndes lite onödigt att ha stressat så imorse när jag ändå bara hade en lektion men aja nu sitter jag här hemma och ska göra iordning lite frukost eftersom jag inte hann göra det imorse.
Ska försöka uppdatera ganska mycket under dagen nu när jag ändå är hemma men jag måste plugga lite också så allt för mycket bloggning blir det inte. Men ni får ha det så bra idag.
Kramar

godnatt


påväg till romme

Nu säger jag godnatt även om jag inte ska sova än men jag ska i alla fall stänga av datan så ni får sova så gott så hörs vi imorgon.
Kramar och pussar

beck


bjuder på en bild på mig och matilda i höstas



Satt precis och tittade på beck men just nu är det nyheter så jag tänkte passa på att skriva lite. Ikväll så har det inte hänt så mycket jag fixade lite med min svenska och lite i engelska också så nu har jag lite minde att göra imorgon. Jag måste måla mina naglar ikväll också så jag får ta och göra det nu efter att jag har skrivit det här inlägget haha, och sen idag så gick min nagel av så den är jättekort och det gör jätteont och det är jätte obehagligt men jag får hoppas på att det går över snart. Idag så har jag bara gått runt i mjukisbyxor och tjocktröja och varit helt utan smink och haft håret i en bulle men varför göra sig iordning med smink och fixa håret och kläderna om man ändå bara ska vara hemma hela dagen ? Jag funderar på att göra en ansiktsmask ikväll också så jag känner mig ren och fin i hyn hihi.
Imorgon så börjar jag 09.20 så jag har lite sovmorgon då, skönt !  Nej nu ska jag tagga mig till soffan igen.
Kramar


fredag,lördag,söndag

Hejsan alla och förlåt för så dålig uppdatering under helgen men jag har varit så himmla upptagen så jag får ta och berätta om min helg nu istället.
I fredags så hade vi so prov och det gick väll hmm.. jag vet faktiskt inte jag har ingen direkt känsla men jag hoppas att jag blev godkänd i alla fall. Efter skolan så drog jag upp till trollboda och mötte Michelle,Elvira och Emelie och jag och Michelle drog hem till henne och gjorde oss iording och sen mötte vi upp Emelie och Elvira och drog in till stan för att fixa filmer och  MASSOR av godis och coca cola eftersom vi skulle vara många under kvällen. Sen när jag och Michelle drog hem till henne så skulle vi äta och då hade Simon lagat mat till alla, så gulligt ! Sen så kom Matilda och Elvira och juste Dennis var redan där innan jag och Michelle kom så musiken var på högsta volym. Sen så satte sig alla i soffan och skulle kolla på film men jag vet inte hur många byten vi gjorde men ett flertal i alla fall och sen så från början så var det bara jag som skulle sova där men sen slutade det med att Emelie,Matilda , Elvira och Dennis också sov där och alla var värkligen uppdelade i olika rum. Michelle och Elvira sov i michelles rum och jag och pojkvännen sov i hans rum och Dennis,Matilda och Emelie sov i gästrummet på nedervåningen.
I lördags så vaknade jag av att Matilda och Emelie kommer inspringade i rummet där jag sov och hoppar på mig och Simon, suck men när dom drog ut ur rummet så låg vi kvar där ett tag och sen drog vi upp och käka frukost och sen drog jag,Michelle,Matilda och Emelie till stan för Michelle och Emelie skulle shoppa lite och sen drar jag och Emelie hem till mig och käkar och sen vid kvart över sju så drar vi till Emelie för hon skulle städa sitt rum och hämta saker för hon skulle sova hos mig och sen så drar vi hem till mig och så drar vi ut igen vid halv nio för att möta Michelle, Matilda och Elvira som är med några från nian men ingen kunde prata för alla var lite glada i hatten haha så jag och Emelie tog en promenad runt i hässelby och sjöng och dansade till hundratals låtar istället och sen så bestämde vi oss för att gå ner till allmännabadet ner till vattnet men vi kom inte längre än till stängslet tills vi blev rädda och skrämde upp varandra för att det påminnde så mycket om skräckfilmer så vi drog vidare och sen så drog vi hem till mig och tittade på film men båda var så himmla trötta från fredagskvällen så vi somnade vid halv ett tror jag (a)
I morse så vakande vi kanske vid halv tolv då vi gjorde frukost och tittade på film och sen vid ett halv två så började vi städa undan och sen så drog Emelie vid tre tiden och jag gjorde storstäding i mitt rum och sen så har jag duschat, pluggat lite, tittat på tv och nu sitter jag här. Ikväll så blir det nog att jag ska plugga lite och sen så ska jag nog bara ta det lungt eftersom det är skola imorgon men vi har kort dag då för vi har hemstudiedag så jag slutar innan lunch så det känns jätteskönt.
Ungefär såhär har min kväll sett ut i korta drag,
hur har eran helg sett ut ?
Kramar och Pussar

NELLY.COM

Efter att jag har pluggat ganska länge så gick jag in på Nelly.se och tittade på lite fina kläder som jag skulle vilja ha och gud vad mycket fint som jag vill ha !
Titta bara på dom här godingarna.


videoinlägg by Anna och Matilda

Här kommer mitt och Matildas videoinlägg från idag. Juste det är filmat från filmat från sidan så ni får vrida på huvudet och sen är det filmat från mobilgamera så det är därför det är så dålig bild och sen kan matilda inte hålla kameran still så det skakar lite men aja här har ni den i alla fall..



kramar

hjärnsläpp

Hejsan alla, jag kom precis hem från skolan så jag ska snart sätta mig och börja plugga lite. Första lektionen idag var no och då skulle vi ha prov och snacka om att jag fick världens hjärnsläpp så fort jag gick in i klassrummet, jag kom inte ihåg någonting så jag fick leta som bara den bak i hjärnan så jag kom på lite i alla fall, suck jag som trodde jag skullekunna en hel del och så fick jag värsta hjärnsläppet men aja sånt är livet jag får hoppas på att det inte blir så imorgon i alla fall då jag har so prov om Sverige på 1800-talet.
På so lektionen så satte jag och Matilda oss i ett annat rum för att jobba eftersom killarna var så jobbiga och höll på helatiden så vi satt och pluggade till provet och gjorde ett videoinlägg (kommer senare under dagen) och sen tog vi lite roliga bilder och så. Sen så hade inte jag något språk idag för min lektion var inställd så jag och matilda drog först hem till henne och sen tog vi en promendag och så drog vi till grillen, tjockisar ! Sen drog matilda på lektion när det var 25 minuter kvar och jag satt i fritiden och pratade med lite folk. 
Ikväll så blir det nog mest bara plugg och sen är jag ensam hemma till kanske tio så då är det mycket skönare att plugga desutom. Nej nu ska jag ta och ladda upp mitt och Matildas fina videoinlägg och så lägger jag upp det i bloggen.
Här kommer lite bilder från idag föresten. (klicka för större bilder)

bild ett - våran fina so-bok och mina fin fina nycklar
bild två - matilda
bild tre - matilda försöker att gömma sig bakom so-boken
bild fyra - såhär sa jag att matilda kommer se ut när hon är gammal haha, kan det stämma ?
bild fem - jag och matilda, hems bild på mig men jag bjuder
bild sex - jag och min älskade gröna vagn som jag körde runt med haha (jag var tvungen att täcka för ansiktet för jag såg hemsk ut !
bild sju -  jag och vagnen igen
bild åtta - jag och matilda igen
bild nio - våra härliga grabbar i klassen som sitter uppradade på est lektionen
bild tio - matilda på grillen

Kram på er

allting snurrar runt runt runt, lalalala

Ja, rubriken förklarar en hel del även om det är en liten det av en låt. Somsagt så snurrar allting runt runt runt i bollen på mig. Jag har fått in lite av det i huvudet i alla fall så jag ska gå upp lite tidigare imorgon så jag hinner läsa igenom det en gång och sen ska jag plugga lite påvägen till skolan.
Jag orkar inte plugga mera nu så det här får räcka för kvällen, så nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen ska jag sätta på greasefilmen och bara ta det lungt. Ni får ha en trevlig kväll det som är kvar nu så hörs vi lite senare på dagen imorgon eftersom jag ägnar min lediga tid på morgonen imorgon åt att plugga istället.
Godnatt på er, massor av pussar och kramar från mig.


det funkar inte !

Åh, jag blir så himmla irriterad när ingenting går som jag vill. Pluggandet går inge bra även om jag inte har pluggat länge alls så åker det bara ut genom öronen igen och jag har inte fattat ett dugg av det jag läst. åh jag blir gaaaaaaaaalen !
Nej nu ska jag ta en kopp te och sen ska jag fortsätta plugga, jag skriver lite senare.
Kramar


När jag flyttar hemifrån så är en walk in closet ett måste i mitt hem !


some music

Kan ni gissa vad jag lyssnar på för låt just nu ? Jo en låt från filmen Grease 2 åh jag älskar värkligen den filmen och det som är så roligt är att jag har tappat räkningen för längesen hur många gånger jag har sett den men jag gillar första filmen också och den har jag också sett grymt många gånger. Låten som jag lyssnar på heter Cool Rider. Jag kommer ihåg när man var liten och stog framför tvn och sjäng med till alla Grease låtar och skulleförsöka härma dom med deras jackor och hår och sen alla deras danser haha ja sån var i alla fall jag och mina kompisar som små.
Här kommer låten, så ha så trevlig samtigt som ni lyssnar och jag tror nog jag ska börja kalla den här låten anna och michelles låt haha.
 
Grease 2- Cool Rider

mera bilder

Har precis fått lite mat i magen nu och ska ta och lägga huvudet i no och so böckerna snart för jag har no prov imorgon och so prov på fredag.
Skolan idag gick helt okej men jag hade ingen idrott och ingen hade skrivit upp på tavlan att hon inte var här så vi satt där nere och väntade i 25 minuter och sen så drog vi och gjorde oss iordning och så satt vi och snackade med lite folk tills so lektionen började. Efter skolan så åkte jag hem till mamma för att hämta min platttång och lite andra saker och sen åkte jag till bromma för jag skulle till BUP och det gick helt okej, jag har bara en gång kvar där nu efter idag.
Juste vid middagen så satt jag och pappa och snackade om min tjejmiddag som jag ska ha med tjejerna när jag fyller år men jag fyller år den 12 och det är på en torsdag så jag ska ha tjejmiddagen på lördagen alltså den 14 så det kommer säkert bli super roligt och sen efter så ska Emelie och Matilda sova här så jag undrar om vi kommer få så speciellt mycket sömn haha.
Juste jag har tänkt på en sak eller rättare sagt märkt och det är att jag inte har några nya bilder på datan så det ska jag fixa nu, kameran ska med till skolan varje dag så ni får lite uppdatering om min skola och så, för visst är en blogg tråkig utan bilder ?!
Nej nu ska jag ta och börja plugga så ni får ha det så bra sålänge så hörs vi senare.
Kramar


gormorgon

en liten halvgammal bild på mig när jag hade lugg

Hejsan alla glada, just nu sitter jag här i soffan med datan i knät och ska snart börja sminka mig och fixa håret,
Jag börjar 08.30 idag och sen är jag hoa pappsen så jag måste åka tidigare idag än vad jag gjorde igår när jag var hos mamma.
Igårkväll efter desperate huosewives så pluggade jag lite och sen gjorde jag mig iordning och gick och la mig. Jag somnade ovanligt tidigt igår, jag tror jag somnade vid kvart i elva men jag var så otroligt trött så det var bara skönt att få somna lite tidigare.
Första lektionen idag är bild men jag vet inte om vi kommer ha håltimma eller inte för våran lärare var hemma med sitt sjuka barn och då var lektionen iställd men vi kanske har vikarie idag aja vi får se. Efter skolan så ska jag hem till mamma och hämta min platttång och några no böcker och sen ska jag åka till brommaplan för jag ska till BUP mottagningen och när jag är klar där så ska jag hem och plugga gärnet !
Ungefär så kommer min dag idag se ut, hur ser eran dag idag ut ?
Nu ska jag ta och göra mig iording så ha en bra dag så hörs vi sen.
Kramar

Desperate housewives


Sitter just
nu och tittar på det nya avsnittet av desperate housewives, jag älskar värkligen det programmet så nu kommer tisdagar äntligen vara roliga igen haha.
Aja nu ska jag fortsätta titta så ni får ha det så bra ikväll för jag tror inte jag lägger in så många flera inlägg även om det varit väldigt få idag.
Kramar och pussar


skola, pojkvän, michelle och bråk

Dagen idag började med att jag försov mig till klockan tio i åtta då jag skyndade mig att duscha och sen så gjorde jag mig iording och skyndade mig för att inte komma försent. Skolan idag gick helt okej tycker jag fast jag är inte alls nöjd med mitt matteprov men jag hade inte varit med på en enda mattelektion på det här kaptitlet så jag kudne inte direkt så mycket så jag fick göra lite uppgifter på est n istället och då hade jag alla rätt.
Efter skolan så tog jag sällskap hem med pojkvännen och några mera vänner som går i min klass och i andra klasser. Jag skulle hem till michelle och hjälpa henne för det hade hänt en sak men hon pratade i telefon hela tiden så medans jag väntade så hade jag mys med pojkvännen istället sen vid fem tiden så drog jag och michelle hem till min pappa för jag skulle hämta massa saker eftersom jag bor hos mamma den här veckan så hade jag inga kläder alls men påvägen till pappa så började jag bråka med henne så nu ska jag sova här tills på fredag. Michelle åt hos mig också så jag var och följde med henne till tåget för ett tag sen och så har jag pratat i telefon med mammsen så nu har vi redit ut allting men jag ska sova här tills på fredag ändå.
Ikväll så blir det nog bara en massor av plugg för jag har två prov den här veckan och sen har jag en engelska läxa tills på fredag också.
Så min kväll stavas plugg plugg plugg tror jag så jag skriver lite senare i ett pluggmellanrum eller vad man nu kallar det haha.

åh jag längtar tillbaka till thailand !

kram på er sålänge

godnatt

sitter och pratar med pojkvännen just nu sån jag passar på att stänga av datan nu, godnatt.
kramar


old pictures

satt och tittade på gammla bilder på datan. Här kan ni få se några av dom (klicka för större bilder)


pussaaaaar

hjälp !

Hjälp ! det känns som om jag har lyssnat och tröttnat på alla låtar och vart man än klickar så hittar man bara låtar man redan har tröttnat på.
Så nu ska jag ge er ett litet uppdrag, kan ni tipsa mig om några bra artister eller låtar ? Det skulle vara super duper snällt i sånna fall.
kramar


storstädning

Hej på er. Jag har precis städat klart mitt rum nu och det var nästan som en storstädning jag tyckte det behövdes och som sällskap så hade jag Simon i telefonen för att det inte skulle bli allt för tråkigt haha men nu är mitt rum ganska städat eller jag har i allafall vikt massor av kläder ganska hyfsat och plockat bort massor av saker som låg på golvet och i sängen.
Skolan idag gick helt okej, kom ganska långt i matten idag även fast jag spärrade upp mina ögon på max när jag öppnade matteboken och tänkte "ska vi värkligen kunna det här ?!" men det gick faktiskt helt okej sen. På no n så skulle vi hålla på med våra högtalare och tack vare Rasmus hjälp så kom jag skitlångt idag haha tack så mycket Rasmus :D
Efter skolan så satt jag,Matilda,Rasmus, Simon och Christian kvar i kanske typ en halvtimma och snackade men sen så drog vi men lixom tänk att man sitter kvar i skolan ? Nej men ingen vill ju ingentligen gå till skolan för alla lektionerna och så men så sitter man kvar haha aja som tur var så pratade vi inte skola i allafall. Sen så berättade Matilda till Simon vad jag skulle få av henne i födelsedags present och det känns som om alla vet utom jag, åh jag är jätte nyfiken (a) men om exakt 10 dagar så får jag reda på det och då blir jag 15 år, gud vad jag längtar !
så ni får ta och gratta mig den 12 mars.
Juste jag satt och pratade med michelle i telefonen igår så på fredag så ska jag,Michelle,Simon och Andreas ha filmkväll och så ska jag sova hos Simon så får hoppas på att det blir kul och sen på lördag så tror jag att Emelie ska sova hos mig men jag vet inte riktigt än vi får se.
Har ni några planer inför helgen ?
Nu ska jag ta och kika runt lite på datan.
Kramar


en bild på sötaste michelle, finns här för dig gumman


nu drar jag till skolan

Nu ska jag snart trava mig till bussen och åka till skolan. Dagens klädsel blev ett blått långt linne, en kofta och svarta strumbyxor alltså ingenting märkvärdigt.
Nu ska jag dra så ni får ha en toppendag i skolan.
kramar

En ny vecka

Godmorgon på er, just nu sitter jag här i morgonrock eftersom jag nyss kom ut ur duschen. Igår så satt och jag pratade med simon i telefon så jag somnade nog vid halv ett kan jag tro så jag är ganska trött nu men jag piggnar till snart får jag hoppas.
Jag börjar 09.20 idag så jag har ganska mycket tid på mig men det behöver värkligen på morgonen för att hinna med allting. Klädseln idag har jag ingen aning om vad det blir så jag måste ta och börja leta fram någonting och jag har inte min kamerasladd här så jag kan tyvär inte lägga ut någon dagens outfit nu så jag får göra det senare ikväll istället.
Nu ska jag ta och börja göra mig iording så jag hinnner och om jag får tid över så länger jag självklart in ett inlägg till innan jag drar till skolan annars så får ni ha en toppenbra dag idag då det är första dagen efter lovet för ganska många.
kramar

bjuder på en bild på mig som är tagen i helgen hos michelle

vill bara säga


För det första ska jag skriva att min pojkvän är bäst och att jag älskar honom mest och sen ska jag säga att jag tänkte stänga av datan nu. Så nu fick jag två saker sagda haha, ha en fortsatt trevlig kväll så skriver jag mera imorgon.
kramar

bergochdalbana

Såg för några dagar sen att dom håller på att bygga en ny bergochdalbana på gröna lund just nu och gissa om jag ska dit i sommar och pröva den ? Haha jag kommer dra med mig hela tjejgänget och så ska vi åka den och betygsätta den.
Emelie sa att det finns en exakt likadan i Finland och att man snurrar på sidorna av själva vagnen.
Såhär ska tydligen vagnen se ut.


klicka in på den här sidan om ni vill veta mera om den.
http://www.goinsane.nu/

kraamar och pussar

en lärare i skolan

Okej ni som redan går i min skola vet vem det här är men för er som inte gör det så kan jag säga att en lärare i min skola som har spanskalektioner är model också för k5 och lite annat också. Titta på några av hans modelbilder och ni kan ju inte direkt neka att han har magrutor och tydliga myskelkonturer ellerhur ? (klicka för större bilder)


kramar

lovet är slut nu

Hejsan på er. Just nu sitter jag och lyssnar på en massor av gammla låtar på tobbeno1.se och jag är inne på fliken övrigt.
Jag skrev ju ingenting igår när vi kom hem så jag får berätta lite kort nu om vad vi gjorde igårkväll. Jag och emelie drog till simon och tittade på film och jag tror den hette creep men jag tyckte inte den var läskig utan mera äcklig och sen när den var slut så tittade på tv humor med tv4 eller något sånt hette den och då var det lite bitar från parlamentet,hej baberiba och hjälp typ och vissa var hur tråkiga som helst och vissa bitar var jätteroliga haha.
Sen vid halv tolv så drog jag och emelie hem men simon och dennis följde med oss så snälla som dom är haha och påvägen så var det världens nerförsbacke och jag som hade klackskor på mig gled på isen som a jag vet inte vad och simon och dennis dansade typ och emelie ramlade haha ja det var kaos på vägen haha. Sen när jag och emelie kom hem till henne så käkade vi mackor och oboy och sen tvättade vi bort sminket och gick och la oss men det gick inte lång stund innan simon och dennis ringde och vi fick höra dennis sjunga och jag har en jättefin inspelning på det haha sorry dennis men det låter så himmla gulligt.
Vi somnade kanske vid ett halv två tror jag och vi vaknade imorse vid elva tiden då fick gick upp och gjorde frukost och satte oss framför tv och tittade på reprisen från let´s dance haha och sen gjorde jag mig iording och drog vi ett tiden. När jag kom hem så sminkade jag mig coh bytte kläder och fixade håret och så åkte jag till vällingby och skulle byta lite saker och när jag hade bytt sakerna så köpte jag ett par pilgrims örhängen som var blåa stenar i, dom var faktiskt jättefina. Sen gick jag till hm och köpte jag två jättesöta stringtrosor, ett par rosa och ett par gråa med typ lite mönster på.
Oj nu rinde simon så ska runda av nu.
kramar


RSS 2.0